Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Не е точно така, те винаги си ходят по 40 човека, а срещу Левски - 4000.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
BRF написа:RivasAmador написа:2021/2022
Първа лига
2 място
2020/2021
Първа лига
3 място
2019/2020
Първа лига
2 място
2018/2019
Първа лига
2 място
2017/2018
Първа лига
2 място
2016/2017
Първа лига
2 място
Каза ви се:100 години вечно втори!Нали минахте 100-те и второто място е мираж за трупата на бостанджията!
Това беше насочено конкретно към Делянски, не зная защо се месиш.
us1980rm написа:Вие паднахте от Левски, а след това голяма част от феновете на ЦСКА-София (София) спряха да ходят на стадиона. Обаче за нас било важно да ви бием?!
Бойкотът беше решен преди втория полуфинал със Славия и се реши да се почне след финала за купата без значение от резултата!
Както ви гледам писанията все към това сте се насочили победите над ЦСКА!
us1980rm написа:BRF написа:RivasAmador написа:2021/2022
Първа лига
2 място
2020/2021
Първа лига
3 място
2019/2020
Първа лига
2 място
2018/2019
Първа лига
2 място
2017/2018
Първа лига
2 място
2016/2017
Първа лига
2 място
Каза ви се:100 години вечно втори!Нали минахте 100-те и второто място е мираж за трупата на бостанджията!
Ми ти защо ми отговаряш?Или ти стана неприятно истината ли?Приемете я лузърчета!
-
- Контакти:
W84me написа:Не е точно така, те винаги си ходят по 40 човека, а срещу Левски - 4000.
Винаги съм признавал, че си най-добрият брояч на зрители по стадионите във форума (◔‿◔) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
W84me написа:
Ай, Соколи :D
И от мен успех - ще се разходя вместо теб във ВИП-а на мача ни с Локото, да знаеш :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
BRF написа:us1980rm написа:BRF написа:RivasAmador написа:2021/2022
Първа лига
2 място
2020/2021
Първа лига
3 място
2019/2020
Първа лига
2 място
2018/2019
Първа лига
2 място
2017/2018
Първа лига
2 място
2016/2017
Първа лига
2 място
Ми ти защо ми отговаряш?Или ти стана неприятно истината ли?Приемете я лузърчета!
Коя е истината? Че си фен на прекръстения и ребрандиран Литекс? Че си убихте сами отбора? Или че отборът ти има 5 втори места за 6 години ребрандиране, но се смееш на нашите, които имат 32 за 96 първенства? То бива шизофрения, ама вашето на нищо прилича!
Апропо, що ходите само на мачовете с нас? Интересно ми е, макар да знам отговора - вие повече мразите Левски, отколкото обичате Литекс! Айде още едно въпросче - след 6-7 сезона, когато, според вашето измислено летоброене, станете с най-много втори места, какво ще говорите? Или тогава ще разприпознаете Литекс :)
П.С. Стига сте банвали Касияс, мушмули - сред най-точните в този форум е!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:W84me написа:
Ай, Соколи :D
И от мен успех - ще се разходя вместо теб във ВИП-а на мача ни с Локото, да знаеш :)
Пожелавам успех на Спартак, независимо дали пак ще ме баннат заради същите думи.
tmanolov написа:Коя е истината? Че си фен на прекръстения и ребрандиран Литекс? Че си убихте сами отбора? Или че отборът ти има 5 втори места за 6 години ребрандиране, но се смееш на нашите, които имат 32 за 96 първенства? То бива шизофрения, ама вашето на нищо прилича!
Апропо, що ходите само на мачовете с нас? Интересно ми е, макар да знам отговора - вие повече мразите Левски, отколкото обичате Литекс! Айде още едно въпросче - след 6-7 сезона, когато, според вашето измислено летоброене, станете с най-много втори места, какво ще говорите? Или тогава ще разприпознаете Литекс :)
П.С. Стига сте банвали Касияс, мушмули - сред най-точните в този форум е!
Истината е ,че сте години европейски идиот!Истината е че второто място беше ваше ,вече не е дори то!Истина е ,че най-големия ви мач е този срещу нас ЦСКА!Истина е че най-големите ви евроуспехи са срещу ЦСКА!Така,че "вечно вторите" си е ваша запазена марка!
Апропо и на мача с вас не ходихме!Ако искаш да провериш това,виж как беше стадиона на финала за купата и как в мача за първенство!Това,че вие обичате, а ние мразим можеш да си го разправяш в мазетата в които се събирате!Не наши футболисти празнуваха титла с фланелки ,че мразили ЦСКА и не наши мачове без значение от съперника на оградата виси българско знаме с надпис шумен мрази ЦСКА!Хейтърите сте вие!
Кой затри realnoто ?
Липсва ми тая латерна. Свиква се с нея и без нея сякаш нещо не е наред. Като тиктакането на часовника в стаята.
:-)
Липсва ми тая латерна. Свиква се с нея и без нея сякаш нещо не е наред. Като тиктакането на часовника в стаята.
:-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?