В никакъв случай ама в никакъв не мога да кажа, че харесвам Уигинс, дори винаги ми е бил надценен, но, това което направи в Уориърс заслужава адмирации, защото момчето се раздаде и в двете фази на играта и си възвърна репутацията. В Минесота просто правеше някаква празна статистика без да печели, но в печеливша организация като ГСУ успя да намери себе си и да бъде постоянен и заради манталитета на франчайза и заради системата им на игра. Ти и Пул да го сложиш в Минесота и той ще ти прави такава празна статистика, просто, защото Минесота не бяха печеливша организация и нямаха корените на победители. Идеята ми не е да сравнявам Уигинс с Грийн, а договорите на Уигинс с Пуул, Уигинст трябваше да продължи да си взема по 27-33 милиона, а Пул по 25-28, а то стана обратното. Иначе за трейда на Ръсел и аз не бях за, много повече харесвах Ръсел, отколкото Уигинс и си казвах, защо ГСУ махат още 1 болхендлър, който може да подава и да стреля, ама Уигинс опроверга и мене. Обаче Уигинс може да играе защита и да пази най-добрия играч на другия отбор, Ръсел може ли да го направи. Знаеш ли на хартия колко много ми харесваше една такава петица Ръсел-Къри-Клей-Грийн и още който дойде, ама нали трябва да има и защита. Ти ми казваш шестте мача, ми да финалът е важен, там се показва кой колко топки има и кой е играч, кел файда ако има имаш добри плейофни серии и на финала се насереш и загубиш, ама кел файда, там се коват шампионитеrmfan5 написа:logo5 написа:Ае малоумник ти гледаш ли баскетбол въобще е или си поредният статистик дето ми говори само за цифри. Ще ми сравнява той Уигинс с ТТ. ТТ дори в най-добрите си години не беше и на 1/5, от това което е Уигинс. И Уигинс беше вторият скорър на ГС и спря най-добрият играч на другия отбор и Бостъм угаснаха. Ако не беше силното представяне на Къри, той щеше да вземе и файнълс МВП. В 2022 година защитата вече се измести по периметъра и това много по-важно, отколкото защитата в подкошието.rmfan5 написа:logo5 написа:Ау ау, най-обичам ей такива неадекватни изказвания. Не eeeeе 25-a опция ще е Уигинс . Момче спри да гледаш баскетбол не е за теб този спорт, защото хич не го разбираш и изказванията ти са доста плитки и меко казано малоумни. Ти правиш ли разлика между добър и импактфул плейър. Обаче дори и да не правиш разлика Уигинс е вторият най-добър играч на ГС след Къри, да ееее вторият и статистически и като продукция, ноооо почакай, той е и вторият играч с най-голямо влияние в отбора след Къри, защото винаги пази най-добрият играч на другия отбор и взема не малко борби ( демек осигурява притежания на топката ). Не е случайно, че нито, че е първи, нито че до сега играе на макс договор. Във финалната серия беше вторият най-постоянен играч на Уориърс, едно че им беше вторият скорър, второ, че точките му бяха във важни моменти и трето, че направи Джейсън Тейтъм да си говори сам. Ти за какво си мислиш, че казах, че може да замени Грийн в отбора. Не ееее малоумник това пишлеме Пуул трябваше да вземе 109 милиона, а Уигинс 140, защото Уигинс е по-добрият и импактфул плейър в отбора и неслучайно единият е титуляр, а другия резерва. Ще ми сравнява той Уигинс с Кардашиън, да ева и малоумника ти да евааааrmfan5 написа:Buck32 написа:
Имам предвид, че за мен Уигинс им е по-ценен от Пуул. Изобщо не включвам изборът отпреди 8 години като фактор, гледам миналия сезон.
Пуул e доста по-млад и може да го слотнат като заместник на Клей евентуално.
За Уигинс еваларка 30 милиона на година без да прави нещо кой знае какво, неговият договор ми напомня много на този на Тристън Томпсън след титлата на Кавс, солиден играч ама за третия или четвъртия най-добър играч може да се каже и 5-ти, 30 милиона са ми някак много. За всичките си години в лигата общо взето едно ниво което за първи пик в драфта не e много впечетляващо.
Иначе браво на собственика на ГСУ че не го е страх от таксата при преследването на пръстен, догодина ще имат да дават само 300 милиона за такса което е извънземна цифра.
:D :D :D Още тогава мислех да пиша но си казах че няма смисъл, ти освен че си противен и неадкаватен раздаваш някакви обиди става късно вземи да лягаш.
По темата не знам кой какво разбира само се сещам как ми обясняваше че Нетс с дребните Къри Кайри и Драгич ще мачкат в защита видяхме какво стана.
И как може да говориш за малумници като казваш че Уигинс ще замени Дреймонд единият гради цялата защита на Уориърс другият е периметър защитник ама ти разлика не правиш и преди съм ти го казвал.
Като цяло може да лъска наградите на Дреймонд за DPOY.
Къри взема по 5 борби за кариерата си тоя 4 пак си много далеч от истината.
Уигинс великият в Минесота какво направи и къде му беше "импакта" посредственост сезон след сезон и накрая го разкараха за Дило Ръсел, той не е в топ 3 на драфта си бил вторият най-добър играч на ГСУ сменяй дрогата че не ти се отразява добре....
И върви да обиждаш майка си, хал хабер си нямаш смешник и си тръгнал да разпряваш кой да гледа баскетбол и кой не.
Грийн може да има наградите, но той ол стар беше, ама преди години, какво ми лежиш на стари лаври. Без значение дали харесвам Уигинс или Грийн, а не харесвам особено и двамата, Грийн е заменим играч, още повече, че той мина неговия си пик на игра. Уигинс къде не е вторият най-добър играч на Уориърс е, хем им е вторият скорър, хем им един от най-влиятелните играчи в защита. Нали си статистик е, даже и статистиката показва, че Уигинс им е вторият най-добър играч в атака, ама понеже не гледаш баскетбол особено, не видя колко точки вкара в ключови моменти, да не те напуши само на тупаници, малоумник. И само ще ти кажа, че не си мисля, че съм специален, но и ще ти кажа, че, това което съм постигнал и 10 живота няма да ти стигнат да го постигнеш, така че жалкар ще викаш на баща ти за дето те е създал
Ти да не си ЛеБрон или Майкъл маняк, или връзването на обувките ти е голямото постижение ако е така бравос, толкова успехи пък си толкова тънко обиден и с речник на хамал не пасва нещо.
И пробвай като четеш нещо да го четеш с разбиране сравнявам договорите на ТТ и Уигинс не самите играчи, чак става скучно през пост да ми се караш "статистик" и "гледаш ли баскетбол" обиди ниво първи клас, и да гледам баскетбол ти така се ежиш ама е хубаво да знаеш че баскетбола го има доста време и освен 6-те мача от Финалите 2022 в които така яростно защитаваш твоя човек наричайки ме малоумник няколко пъти, и го има времето на Уигинс като играч на Минесота ама това удобно го пропускаш, то зад Къри и Клей Томпсън много играчи могат да бутат 15-20 точки.
Дай да я видим тази статистика дето показва че Уигинс им е вторият най-добър играч в атака това даже сигурно и ти не го вярваш .
И да хората които се държат по такъв начин са жалки и смешни.
Преди пак беше тръгнал да обиждаш, много злоба има в теб, явно не ти е леко въпреки адските успехи.
NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
- Drunken_Master
- Контакти:
НБА СЕ ЗАВРЪЩА !
Почва се ! :)

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Хардън с нереални тройки, Уестбрук с... поредните изцепки
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Къри пак го е пръснал:)
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс се нуждаят от тройкаджии...

Лейкърс се нуждаят от подмладяване/подновяване на 90% от ростъра. Евентуално след 2 години може и да започне:)
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
Очаквано започва резултатно и тази кампания, няма отбор с под 100 точки!
- Drunken_Master
- Контакти:
Хейтърите пак реват !

Re: Хейтърите пак реват !
Drunken_Master написа:https://www.youtube.com/watch?v=C8lGYAOwm3U
:-)
И какво казва правилника за това положение ми е интересно.
Не съм гледал мача и не знам точки ли са зачели или чадър?
А Бъкс и Фила каква защита са играли че 90:88 :-)? 178 точки, букитата са облажили дооооста :-)!
Последна промяна от Pichichi на 21 окт 2022 11:53, променено общо 1 път.