Аз не мога да разбера какво се опитват да усукват феновете на Левски? Очевидно в управата на отбора им е БЪКАНО с агенти на ДС - организация, занимавала се със следене, доносничество и тормоз над ВСЕКИ един български гражданин. Невероятно смешно, нелепо, глупаво и трагично е подобни хора да бъдат изкарвани герои, видиш ли - били се борели за родината ни! Тоя дето го мисли сериозно това да ходи да се прегледа или да разпита родителите си за какво става въпрос, тъй като очевидно не е живял и една минута по онова време.
Някой се опита по-горе да каже, че ЦСКА били мафиотски отбор, имайки пред вид сегашните и предните собственици. Естествено него не го притесняват ВИС-2 и Чорни. Едните най-голямата мафия през 90-те, другия международен престъпник. Всички те свързани с Левски, Чорни и до ден днешен е реален собственик на отбора, нека не се заблуждаваме, че Батков просто така вади 7-8 милиона на година от джоба си.
Мисля, че поне за този случай левскарите трябва смирено да замълчат, а не да си изсмукват от пръстите какви ли не тъпи оправдания на ситуацията и да стават за смях.
Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
naskocska написа:L_Messi написа:naskocska написа:Ей богу, опетниха името на най-чистата сълза на татковината ни![]()
![]()
![]()
Вместо накой тук да се покрият от срам , те ми защитават един донсник,който е слухтил като мишка,някой да не каже нещо против БКП.Алоо замислете се такива доносници са погубили хиляди хора в България.
Ей богу ......
А ти се замисли кой отбор 40 и кусур години е лицето на целият този режим, погубил не десетки, а стотици хиляди хора в България и тогава коментирай Левски ;)
Аз да, а ти днес замисли ли се колко станаха ДС агентите в ръководството на 5-ия в класирането ?? А ще коментирам 5-ия когато и колкото си искам![]()
![]()
все пак не си ти този който казва какво да коментирам и какво не !!!
Имах предвид първо да си гледаш в твойта паница, жалко за теб че не си разбрал, а ако си разбрал - жалко че не го правиш
L_Messi написа:DANS написа:L_Messi написа:Не се изненадвам, че Батков е бил сътрудник в ДС. Колкото до това кой е комунистическият отбор - по петолъчката ще го познаете
НЕВЕЖА, виж герба на Италия и замълчи завинаги![]()
![]()
Танема агент Николай и агент Ганя най великия, само така другари браво
Хахаха, то и на знамето на САЩ има 50 звезди, ама смисълът им е коренно различен от този, който има вашата червена петолъчка.
дечко, чудя се с този интелект дето демонстрираш, как успяваш да пресечеш улицата без да умреш........
отбора им през цялата му история е бил пълен с комунисти и доносници а те били отбора на народа и демокрацията .... ебати наглоста
- love_hurts
Tut, ако кажеш, че Левски е бил отбора на народа и на демокрацията ще ти се изхиля
Ти, ако имаш такова мислене как изобщо успяваш да видиш по-далече от носа ти.
Последна промяна от love_hurts на 17 фев 2010 16:14, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
baligo написа:PFC Litex написа:baligo написа:Момчета приказвате глупости! В ДС има много управления. 6-то е на доносниците. Все едно сега да кажете, че НРС са доносници. Не смесвайте нещата и не петнете паметта на хора загинали за родината си!
Много добре зная какво значи Държавна сигурност по време на комунистически режим.
Трето управление се е занимавало с духовенството, евреите, арменците, белоемигрантите.
Ха сега откри от къде идва връзката Батков <-> Чорни
Ти живял ли си съзнателно по времето на комунистическия режим преди 1989г.?
Да приятелю поживях, а ти? Носил ли си значки на якето? Аз съм носил - перестройка с червени букви, снимка на Горбачов... Мислехме, че това е новия начин на живот, в който няма да те е страх, че някой ще каже на когото трябва, че слушаме упадъчна музика или че се поддаваме на империалистическо влияние. Или на ухо да си казваме - "знаеш ли какво означава МИР"; - "Не, какво?", оглеждаш се и тихичко прошепваш - "Москва Изпраща Радиация". После се смеем докато пак се оглеждаме. Ееееехх, спомени... Между другото помня и земетресението 77-ма, ти помниш ли го?
И пак между другото, трето си е ВКР. Не твърдя, че са добри или лоши, но не са доносниците от 6-то. Точка!
Ако ми кажеш и на 4март 1977г. по време на земетресението кой руски сериал с В.Висоцки гледа ще повярвам ,че помниш тези времена.А да ти кажа и за ВКР.Слухтяха във всяко поделение и само някой войник да изтърве някой политически виц и веднага го донасяха на офицера от ВКР/такъв имаше във всяко поделение/ и Дисципа не му мърдаше.Така че помним това,онова .
L_Messi написа:Имах предвид първо да си гледаш в твойта паница, жалко за теб че не си разбрал, а ако си разбрал - жалко че не го правиш
До известна степен наистина не съм те разбрал,за което се извинявам. Но това не променя никой от споменатите от мен факти.Че цялото ви ръководство е било към ДС.
А да те питам и теб(защото един друг защитник на Т.Б. - агент на ДС , не ми отговори)
Ако днес някой от шефовете на ЦСКА беше разкрит като агент на ДС(3-то управление) пак ли нямаше да плюем агентите или тогава щеше да е лошо да си агент ??
naskocska написа:baligo написа:Батя ти Ганя е сътрудник на военното контраразузнаване! Правиш ли разлика между доноси и контраразузнаване?
По въпроса ти - фенове сме на отбора на народа, тъй като не сме възпитани в духа и традициите на БКП и не сме научени на партийно-класовия подход, поради което от нас не излязоха непоколебими и всеотдайни строители и бранители на социализма и комунизма с ярки комунистически добродетели!
Ок пич !!! Гордей се с донсника си начело на любимия ти клуб.Аз с това проблем нямам.
Само на един въпрос ми отговори,ако не те затруднява :
"Ако вместо Т.Б. днес като доносник на 3-то управленние на ДС беше обявен Димитър Борисов (Президент и собственик на ЦСКА),пак ли щеше да ги разправяш тези за военно контраразузнаване и т.н. или щеше да крещиш че ЦСКА е собственост на ДС и следователно всички са убици на български граждани и т.н. "
Предварително ти благодаря за "искренния" отговор![]()
![]()
Мой човек, мнението ми за историята на ЦСКА е ясно и най-малко ще се промени от това какъв ви е собственика! Все пак Черепа си е доказан левскар! По твоята логика, когато Черепа беше собственик трябваше да съм пръв фен на отбора ви.
[offtopic]Много пъти съм казвал мнението си за тоталитарното минало на ЦСКА. Също както ако прегледаш мненията ми назад във времето ще видиш, че не веднъж съм подкрепял цесекари за това или онова. Не ми пречи. Бях пуснал и тема в нашия форум, за да защитя Бербатов от нападките на някои хора. Също и Стоичков съм подкрепял. Имам си мнение, това е положението. То не се променя от това дали Джиджи Бекали ще излезе да ме просветли, че Ваньо е гей. Е, може да се пошегувам с това, но това няма автоматично да ме накара да вярвам, че Ваньо е гей, разбираш ли? Не живея, за да мразя ЦСКА. Просто се забавлявам като се издъните, но толкова.
Последна промяна от baligo на 17 фев 2010 16:19, променено общо 1 път.

[offtopic]
[/offtopic]Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!
vaskonti написа:Аз не мога да разбера какво се опитват да усукват феновете на Левски? Очевидно в управата на отбора им е БЪКАНО с агенти на ДС - организация, занимавала се със следене, доносничество и тормоз над ВСЕКИ един български гражданин. Невероятно смешно, нелепо, глупаво и трагично е подобни хора да бъдат изкарвани герои, видиш ли - били се борели за родината ни! Тоя дето го мисли сериозно това да ходи да се прегледа или да разпита родителите си за какво става въпрос, тъй като очевидно не е живял и една минута по онова време.
Някой се опита по-горе да каже, че ЦСКА били мафиотски отбор, имайки пред вид сегашните и предните собственици. Естествено него не го притесняват ВИС-2 и Чорни. Едните най-голямата мафия през 90-те, другия международен престъпник. Всички те свързани с Левски, Чорни и до ден днешен е реален собственик на отбора, нека не се заблуждаваме, че Батков просто така вади 7-8 милиона на година от джоба си.
Мисля, че поне за този случай левскарите трябва смирено да замълчат, а не да си изсмукват от пръстите какви ли не тъпи оправдания на ситуацията и да стават за смях.
много точно казано , но ходи го обеснявай на тельоците ...... .те си знаят едно и него си го лаят, като не осъзнават, че цяла България им се подиграва ........ най - пресният пример е тоя герои, който обесняваше коя звезда кво символизирала .... или кой отбор бил мафиотски ........
L_Messi , niki87 , сигурно и ти си агент на ДС щом Тодор Батков ти е толкова симпатичен в това си амплоа и хвърляш тялото си , за да го пазиш от форумните куршуми на възмутените българи. А може и да си фен на ПФК Левски , щом го защитаваш с такъв плам. Абе какъвто и да си , просто си един от комунистите и доносниците , които убиваха българи - кой с думи и пропаганда , кой с реални оръжия. Това е "левскарщината" и "батковщината" - това са едни и същи понятия всъщност... 
Последна промяна от viroglav на 17 фев 2010 16:28, променено общо 1 път.
Тази "новина" може да учуди само някой наивник! По-интересно е какво е донасял и каква ще бъде реакцията му, директна или индиректна(през медиите му).
А иначе най-жалкото е, че подобни личности, като Батков и Георги Марков са много силни в раздаването на квалификации, а в същото време са такива уникални боклуци, че няма накъде!
А иначе най-жалкото е, че подобни личности, като Батков и Георги Марков са много силни в раздаването на квалификации, а в същото време са такива уникални боклуци, че няма накъде!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8