efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 20:30

Мнениеот alexdb » 16 окт 2022 22:54

W84me написа:
Testa_di_Legno написа:Ясно е, че ще се акцентира върху безидейното ни нападение, но нека отчетем, че ударихме 4 греди в мач, от който реално я се изиграха 60 минути, я не, а останалото беше лежане и размотаване, (за кой ли път) услужливо допуснато от реферите...

6 минути продължение на Ливърпул - Сити, 5 минути на Септември - Левски.

И час продължение да беше дал все тая. Пореден мач няма идея как да се вкара гол.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 окт 2022 22:56

tmanolov написа:
RivasAmador написа:
W84me написа:
Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!

Голяма логика вкарвате. Какво общо имат неможачите в отбора, че да спрете да давате пари, за да го има Левски? Като го няма Левски, по-добре ли ще ви е ?

Даването на пари , пълненето на стадиони , купуването на артикули и т.н. зависи предимно от резултатите. Така е в България. Ако не си го осъзнал още.......

Аз съм го осъзнал отдавна, като също бях спрял до идването на Мъри. Длъжни сме да продължим да подкрепяме, защото без Мъри няма Левски, а без Левски - е, всеки сам си решава. За мен е абсолютно несериозно това поведение тип "повече нема им стъпим на тия", при положение че този отбор преди точно година беше на дъното и В група стоеше на една ръка разстояние! Този съшият отбор взе купата след победа над тирето, и пак същият отбор би и отстрани ПАОК. На мен това ми стига, при сегашното положение на нещата, като се намери друг собственик или поне спонсор, дето да осигурява над 2 милки на година, може да имате изисквания и да мрънкате. А дотогава не забравяйте, че играчите ни са свободни агенти от Г група на Бразилия и Б група на България - цяло чудо е, че тези играчи постигнаха това, което се случи в последната година.

А на мрънкачите -е, те си знаят!

И пак същият отбор се издъни и стана за смях с Хамрун, а днес доказа, че е на ниво 14-тия в А група.
Удоволствието да живуркаме и от пет мача да правим един като хората може да ни излиза и по-евтино.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 окт 2022 22:56

alexdb написа:
W84me написа:
Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!

Голяма логика вкарвате. Какво общо имат неможачите в отбора, че да спрете да давате пари, за да го има Левски? Като го няма Левски, по-добре ли ще ви е ?

Ние 11-12-ти можем да бъдем и с юноши с по 2-3 хил. лв. заплата. Не виждам логиката да плащам на разни мърди да получават повече от мен, а да ми се разхождат като мухи без глави по игрището.
Това, което се вижда вече крещящо е, че нито ръководството, нито треньора имат грам идея за бъдещето на отбора. А резултатът от това е повече от ясен и ти го знаеш.

Подобно мнение не ти прави чест! И ти го знаеш, но явно си решил да мрънкаш - е, мрънкай. Апропо, колко пари даде, че да мрънкаш? Поне карта? Срам ме е, че и аз пиша подобни неща, затова спирам, вземам душ и лягам. Бъди здрав и по-малко мрънкащ!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 окт 2022 22:57

Testa_di_Legno написа:Ясно е, че ще се акцентира върху безидейното ни нападение, но нека отчетем, че ударихме 4 греди в мач, от който реално я се изиграха 60 минути, я не, а останалото беше лежане и размотаване, (за кой ли път) услужливо допуснато от реферите...

Ай сега съдията виновен, че тия не могат да уцелят вратата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 окт 2022 22:58

Dust написа:Айде пак съдията виновен.
Последния фал, който отсъди в полза на Левски, 9 от 10 съдии няма да го свирят.
Утре на кафенце ще побъзикам Давидов за същото

Не съм казал такова нещо, говоря по принцип за съдиите. Чистото игрово време е много малко в България, поне да компенсират с продължения. Като сте на кафенце, питай го за един фал дето свири на Марин Петков, а фала е срещу него.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 окт 2022 22:59

tmanolov написа:
alexdb написа:
W84me написа:

Ние 11-12-ти можем да бъдем и с юноши с по 2-3 хил. лв. заплата. Не виждам логиката да плащам на разни мърди да получават повече от мен, а да ми се разхождат като мухи без глави по игрището.
Това, което се вижда вече крещящо е, че нито ръководството, нито треньора имат грам идея за бъдещето на отбора. А резултатът от това е повече от ясен и ти го знаеш.

Подобно мнение не ти прави чест! И ти го знаеш, но явно си решил да мрънкаш - е, мрънкай. Апропо, колко пари даде, че да мрънкаш? Поне карта? Срам ме е, че и аз пиша подобни неща, затова спирам, вземам душ и лягам. Бъди здрав и по-малко мрънкащ!

Достатъчно. Но вече приключвам.
Щом те кефи това, което виждаш давай. Аз ще предпочета да си прекарвам по-приятно вечерите. Мачове между 10-тия и 14-тия в най-мижавата лига не ми представляват интерес.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 16 окт 2022 23:00

7 милиона за 1 година и Мъри все още ще ми вика,че сме в будна кома!Как така случайно или не,след като взехме 400хил.лв от ефбет паднахме от Славия и правим равен с 11-тия?! Случайност?!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 окт 2022 23:02

W84me написа:
Dust написа:Айде пак съдията виновен.
Последния фал, който отсъди в полза на Левски, 9 от 10 съдии няма да го свирят.
Утре на кафенце ще побъзикам Давидов за същото

Не съм казал такова нещо, говоря по принцип за съдиите. Чистото игрово време е много малко в България, поне да компенсират с продължения. Като сте на кафенце, питай го за един фал дето свири на Марин Петков, а фала е срещу него.

Ама то имаше и един аут, който беше корнер. И два-три тъча сбърка и спести едно-две нарушения.
И това викаш е повлияло не нещото дет тия в синьо играха? Да се преквалифицират в американския футбол. Щяха да бият убедително.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 окт 2022 23:03

Jordan1914 написа:7 милиона за 1 година и Мъри все още ще ми вика,че сме в будна кома!Как така случайно или не,след като взехме 400хил.лв от ефбет паднахме от Славия и правим равен с 11-тия?! Случайност?!

Левски има третият по големина бюджет, доколкото се вижда от отчетите на тима. А това което показва като продукция всеки сам да си прецени. Септември е с една десета от нашия бюджет.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 16 окт 2022 23:07

Очакваше се някой мач дас е закучи и с оглед на липсата на типичен таран, който да мачка и липса на шутове от далеч и пълният невърввеж (три греди) и се получи хикса.

Отборът ни е тежък, но срещу Септември можеше дасе започне с Митков и Галчев вместо някой да бразилетата.

Липсва ни свежест, тепърва късата скамейка ще взема дан. Спукахме гума в средата на полусезона, това е . Дано ни вземат сърбетата, че иначе май сгуваме цирка. За сега ни има благодарение на Мъри и тези несретници, които май не са си взимали заплатите.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”