RM3313 написа:Нещо запустяло ми се струва тук ?
какво очакваш да се пише ? много слаб мач с предизвестен край от поне една седмица
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RM3313 написа:Нещо запустяло ми се струва тук ?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
LaRgO написа:Ако визираш положението с Левандовски, абсурдно и нелепо е да искаш дузпа.

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Нека не ставаме като феновете на Реал да говорим за съдии след всеки мач. Биха си ни заслужено като цяло, но по-скоро ние сме слаби, а не че те са силни. Което показва нивото на Лигата в момента :D
insaneboy1 написа:Няма какво да се повтаря за пореден път. Въпреки че играхме слабо, щеше да е равен, ако съдията не ни беше порязал за пореден път. Чиста дузпа за трети пореден важен мач не се свири. Но така е като играеш срещу кралския кенеф - срещу тях дузпа само за убийство.
kingofpop написа:Нека не ставаме като феновете на Реал да говорим за съдии след всеки мач. Биха си ни заслужено като цяло, но по-скоро ние сме слаби, а не че те са силни. Което показва нивото на Лигата в момента :D
sapio0o написа:kingofpop написа:Нека не ставаме като феновете на Реал да говорим за съдии след всеки мач. Биха си ни заслужено като цяло, но по-скоро ние сме слаби, а не че те са силни. Което показва нивото на Лигата в момента :D
Абе и ние сме си силни да ти кажа. Виж колко отбори не се справиха с нас в ШЛ. Не може все с късмет и съдии да печелим купи, знам, че ви е трудно, но наистина не може. :D
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта