ОТНОВО С ЧЕСТ!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

ОТНОВО С ЧЕСТ!

Мнениеот Туше » 29 ное 2008 22:44

Нека реват низшите духом! Нека проклинат съдбата! С най-слабата си селекция от години, с трагично съдийство - на крачка от победата!

Колкото и да сипят простотия, да се молят и на дявола, те си остават обречени аутсайдери, с абсолютно провинциална психика. Нищо не може да им помогне. Остават им плюнките, реването, и надеждата в шейтана, който чука на вратата. След този мач, ще изтрещят тотално.

Ние, че сме зле, зле сме. Но дори и така сме по-добре от жълтите. Нямам и капка притеснение, че серията от добри игри за нас в този дуел би могла да свърши скоро. Даже мисля, че ако продължим да се сравняваме с тях, ще загубим. От този мач нататък, дерби повече няма да има (Показателно бе и намаляващата им публика). Занапред ще срещаме противник, драпащ за реванш, възможен само в условията на нов , тоталитарен режим и действие на фактори, нямащи нищо общо с футбола. Абе, турско трябва да стане, за да ни бият! Като ги гледам, готови са да действат по въпроса.

Спокойно! Решаваме си нашите проблеми, забравяме за тия страдалци и само напред.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Re: ОТНОВО С ЧЕСТ!

Мнениеот pucky » 29 ное 2008 22:54

... този вопъл ни е вече познат. пробвайте с някой друг, щото ако пак се изкарате защитници на "онеправаданите и оскърбените", определено ще трябва да ви се търси почетно място във футболния фолклор. ще сте си ги заслужили напълно!

дерзайте

botev

Мнениеот botev » 29 ное 2008 22:56

хохохо абе ти изпи ли си хапченцата.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 29 ное 2008 23:16

За какво ми говорите...?

Ще го повторя още веднъж: След този мач ще изтрещите тотално!

Повече на никого няма да сте интересни. Нищо не помогна! На когото и да се подмажите, вие си оставате провинциали. Слаб дух, слаба психика, ръгане като за селско-световно и толкова! Ако съдията ви даде нещо - ОК`! Ако не - той е виновника!

Понеже забелязах смяна на тънката струна в жълтата ала-балистика искам да припомня, колко пъти чухме израза "моралните победители" и колко смехотворно си го лепихте на челото.

За всичко друго сме си говорили с вас, само не и за футбол. На тази тема сте вече на ниво гола вода и "самун сух ляб". Напълно забравихте как се казва тази игра. От общуването с добитък и земеделски терзания, футбола ви стана корида. Блъскай напред, пък каквото стане. Същите сте и по форумите. Гледате да изтърсите нещо пошло и толкова.

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 29 ное 2008 23:34

Туше написа:За какво ми говорите...?

Ще го повторя още веднъж: След този мач ще изтрещите тотално!

Повече на никого няма да сте интересни. Нищо не помогна! На когото и да се подмажите, вие си оставате провинциали. Слаб дух, слаба психика, ръгане като за селско-световно и толкова! Ако съдията ви даде нещо - ОК`! Ако не - той е виновника!

Понеже забелязах смяна на тънката струна в жълтата ала-балистика искам да припомня, колко пъти чухме израза "моралните победители" и колко смехотворно си го лепихте на челото.

За всичко друго сме си говорили с вас, само не и за футбол. На тази тема сте вече на ниво гола вода и "самун сух ляб". Напълно забравихте как се казва тази игра. От общуването с добитък и земеделски терзания, футбола ви стана корида. Блъскай напред, пък каквото стане. Същите сте и по форумите. Гледате да изтърсите нещо пошло и толкова.

кажи в кой друг форум си се подвизавал (щото имам някакво такова смътно чувство), та да знам от кой ръкав да ти изкарам асото следващия път :lol:

за изтрещяването ... някои хора са на годинки вече и помнят. помнят много неща за футбола в пловдив. помнят за времената, когато т.нар сенчест бизнес все още не беше погледнал в тази посока. за другите - всеки си има глава на раменете и сам си прави преценка за нещата около него.
"моралните победители" беше подето от едни хора, които усетиха, че все по-често може да им се чува думата, ако е използвана точно там, където има почва тя да покълне.
иначе за футбола си прав ... много от тези, които ходят по стадионите едва ли наистина си дават сметка какво означава тази игра и изобщо дали имат някакво по-особено отношение към нея, но въпроса е, че те по някаква причина са там. повечето вече са махнали с ръка, за съжаление ... и ако нещо не се промени, и то не само при нас, ами като цяло в бг футбола, все такива като теб ще се мъчат да хвърлят кал по другите, избягвайки да споменат тази, с която те са опръскани.

щом сте решили така да я карата, аз пак ви казвам - дерзайте. можете и да постигнете успех. вие все пак се водите от едни други съображения, които на нас не са ни познати ... поне за тези, които помнят

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 30 ное 2008 00:14

абе майни вземате да преигравате вече.. че стана дерби - стана! ама не беше чак като реал - барса ;) хареса ми хъса и на двата отбора и публиката и на двата отбора и интригата до края .. но на терена беше бутане, блъскане, ритане .. с две думи посредствен, да не кажа слаб футбол... не виждам кво се палите и оди някви тука на възхвала ... ставате смешни :)

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 30 ное 2008 01:18

Туше, ти май си туш!

Потребителски аватар
Сините Лъвове София
Контакти:

Мнениеот Сините Лъвове София » 30 ное 2008 06:49

Абе, Туше, ти да не си изпаднал в заблуда, че сте парижани, след като си го сложил тоя френски джигит за аватар? Същата селска, провинциална пасмина за вътрешна консумация, като Тракия сте, малоумнико!
Изображение
В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 30 ное 2008 09:17

pucky,

За пръв път май беше в СегаБГ някъде през 1999г. Периодично ми харесва някое место и пиша предимно в него. Рано или късно, простотията го залива и спирам. Възможно е да сме се засичали.
Белот съм играл като студент, а от хазарт и залагания нищо не разбирам. Ако разчитам правилно иносказанията ти, трупаш "инфо" (Аса) в компа и при нужда си готов да ги вадиш, в защита на някоя теза или за оборване на чужда. Да, ама на всеки довод винаги се намира противен, сигурно си забелязал. Остава нищо не решаващата суха статистика (стига да не е стъкмистика) - Броиш и гледаш в миналото. Не е за мен. Ползвам я само ако ми допада!

Всеки от нас обича отбора си и е готов да го защити от поплювчовци. Играта обаче си остава все една - футбол! Ти какво предпочиташ да гледаш, стари мачове на запис или тези, които се играят в момента и ще се играят в бъдеще? На мача публиката ли гледаш или играта на терена? Там, долу мафиоти ли ритат или момчета като нас, влюбени в играта?
Естествено, че им се плаща и трябва да чувстват подкрепата от трибуните.

Вместо за тях и играта им, ние си говорим, кой им плаща, колко им плаща, кой и колко крещи по тях или срещу тях, кой и как ги ръководи, за БФС, Лозана и световната конспирация. През това време далаверите си вървят, стадионите падат, терените разорават. Националния отбор го бият до посиняване, в Европа ставаме за смях, а у нас половината мачове се решават от съдията.

Сто пъти чух снощи от жълти, как и двата отбора играли слабо. Аз си отговарям за моя отбор. Слабата игра на вашия не може да ми е довод. Победихте ли - НЕ! Защо - Защото и двата отбора играли слабо ... Няма логика!
При нас играха трима души - Милиев, Ставрев и Том. Първите двама ги наритаха до кръв, третия го изгониха с червен картон. Вие изравнихте от дузпа, при която футболиста ви въобще не игра с топката. С нея игра защитника. Свирил, вкарахте я, изравнили, 2 на 2 и това е. Толкова можахте.

Върни се в “Локо Пловдив”