Митко Илиев: Искам в Локо, но не знам дали феновете ще ме пр
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Митко Илиев: Искам в Локо, но не знам дали феновете ще ме пр
За мен този е човек без морал, Локо ще направи грешка ако го върне, но така като чувам в Миньору ще е!!!
-
- Контакти:
Да си търси отбор.Няма място в Локомотив.Той сам си избра "по-големия" отбор.
Наше момче е и не трябва да се отричаме толкова лесно от него, въпреки, че е сбъркал. Между другото възможно е и да е бил трансфериран и без неговото съгласие.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
-
- Контакти:
demy27 написа:Наше момче е и не трябва да се отричаме толкова лесно от него, въпреки, че е сбъркал. Между другото възможно е и да е бил трансфериран и без неговото съгласие.
Дани Кики и Акалски как се отказаха!?!
botev-1912 написа:VARNISE PRI 4ERNOBELITE KURVI 4E DA IZPADNAT SAS TEB PO LESNO 6TE IM EAIDE VSI4IKI NA LAINUT JAMIQ VREME ZA MOLITVA HAHA
Не, ти си стой в джамията и се моли да ви вземе вече някой, не се бъркай, където не ти е работата, Митко ще си го вземем да ни търка скамейката и ще го пуснем само срещу вас да ви накаже

- child in time
- Контакти:
Късно е чадо мандалото лопна ! Почти приключи подготовката! Ако не се беше лакомил за ЦСКА , а се бе върнал заедно с Кики и Акалски добре дошъл иначе яхай Мите Голфот и у лево!
Само заради факта че допусна Галка да вземе някой лев от неговия трансфер няма място на Лаута!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- локофанатик
- Контакти:
Митко сгреши, много сгреши... Но въпреки всичко си е НАШ. Нека да се извини, ние сме хора, които не си забравяме нашите. Всеки е грешил, човешко е... Затова сме хора, да си прощаваме...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
stas1990 написа:botev-1912 написа:VARNISE PRI 4ERNOBELITE KURVI 4E DA IZPADNAT SAS TEB PO LESNO 6TE IM EAIDE VSI4IKI NA LAINUT JAMIQ VREME ZA MOLITVA HAHA
Не, ти си стой в джамията и се моли да ви вземе вече някой, не се бъркай, където не ти е работата, Митко ще си го вземем да ни търка скамейката и ще го пуснем само срещу вас да ви накаже
Аз пък не мога да разбера какво толкова жълтите се притесняват от нас. Те сега в Реджио ди Калабрия мачкат Ювентус и Сампдория. Просто не виждам как ще им се опрем със или без Митко.
L'Europa non è lontana
МАЙНА....НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТИЯ НАПАДКИ КЪМ МИТКО .КАКВОТО СТАНАЛО-СТАНАЛО.ДА МУ ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ В КАРИЕРАТА И ТОВА Е.ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ!!!
ВЕРНО,ЧЕ МИТКО НАПРАВИ ГОЛЯМА ГРЕШКА С НЯКОЙ НЕГОВИ ИСКАЗВАНИЯ И НАПУСКАНЕТО НА ОТБОРА В ТОЯ ТРУДЕН МОМЕНТ.НО ВСЕ ПАК Е ЗА ДОБРО-МИТКО Е СЛАБ ИГРАЧ
ПОМИСЛЕТЕ,САМО КАКВО НАКАЗАНИЕ ГО ЧАКА .....ДА ИГРАЕШ С ЖЪЛТ ЕКИП
ВЕРНО,ЧЕ МИТКО НАПРАВИ ГОЛЯМА ГРЕШКА С НЯКОЙ НЕГОВИ ИСКАЗВАНИЯ И НАПУСКАНЕТО НА ОТБОРА В ТОЯ ТРУДЕН МОМЕНТ.НО ВСЕ ПАК Е ЗА ДОБРО-МИТКО Е СЛАБ ИГРАЧ

ПОМИСЛЕТЕ,САМО КАКВО НАКАЗАНИЕ ГО ЧАКА .....ДА ИГРАЕШ С ЖЪЛТ ЕКИП

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- loko-pd-fan
- Контакти:
Ех Мите и аз искам в Ливърпул ама незнам Рафата дали е чувал за мен
.Искаше в ЦСКА ,на ти ся на всичкото отгоре едно зло не идва само ,май ще пожълтееш.Нищо лично но такъв кредит на доверие имаше при нас а три гола за пет години ужассссссссссс.