NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Магарето
Няма как да го изритат от Уориърс, понеже Грийн не е кой да е. Малко или много това момче беше основна част от династията, която в периода 2015-2021 спечели четири шампионски титли. Смея да твърдя, че ако Уориърс бяха взели и титлата през 2016-та, вероятно МВП-то щеше да е негово. Особено след силното представяне в гейм 7... Пича си води в три от петте основни статистически компонента (борби, асистенции и откраднати топки). Освен това е и с най-много минути средно.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: NBA Regular Season 22-23
rhaegar написа:Тва по принцип си е assault и като нищо могат да му повдигнат сериозни обвинения. Аз и не очаквам да го освободят или нещо такова, но беше редно да го накажат вътрешно. От лигата мисля нямат право, поне в НФЛ каквото става на тренировки и в предсезонните мачове си е отговорност на отборите и федерацията не се намесва.
точно така но той може да бъде осъден за това; до колкото знам вътрешно е глобен и си беше дал една седмица почивка
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
https://clutchpoints.com/warriors-news- ... ond-green/
Дреймънд не са му спрени правата за първия мач защото получава пръстен заради миналата година това се казва
Дреймънд не са му спрени правата за първия мач защото получава пръстен заради миналата година това се казва
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
- Drunken_Master
- Контакти:
:(((((
Членът на баскетболната Зала на славата Дикембе Мутомбо се лекува от мозъчен тумор, обявиха от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА). 56-годишният в момента Мутомбо е осемкратен участник в Мача на звездите в НБА и е смятан за един от най-добрите защитници в историята. Той заема второ място в класацията на лигата за най-много борби след Хаким Олайджуон и печелил четири пъти наградата за най-добър защитник в НБА по време на кариерата си.
Бог с теб !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Дано се оправи човекът, един от най-позитивните играчи, които помня. А поклащането на пръста остана в историята. Макар че в цитата от Майстора нещо са объркали - няма начин двамата с Хакийм да водят при борбите.
Уориърс се разбрали с Пул за 140/4, а с Уигинс за 109/4. Според мен реалното е по-скоро наопаки, но те си знаят. Сега остава да видим какво ще правят с Клей и Дрей.
Уориърс се разбрали с Пул за 140/4, а с Уигинс за 109/4. Според мен реалното е по-скоро наопаки, но те си знаят. Сега остава да видим какво ще правят с Клей и Дрей.
- Drunken_Master
- Контакти:
JERK

Buck32 написа:Дано се оправи човекът, един от най-позитивните играчи, които помня. А поклащането на пръста остана в историята. Макар че в цитата от Майстора нещо са объркали - няма начин двамата с Хакийм да водят при борбите.
С Клей се преподписва с Дрей не мисля след всички това има хора които го искат в отбора но не всички сме така
Грийн е пътник и без този инцидент, те не могат да платят на всички и да платят и 500 милиона лъкшъри таксemi_cska написа:Buck32 написа:Дано се оправи човекът, един от най-позитивните играчи, които помня. А поклащането на пръста остана в историята. Макар че в цитата от Майстора нещо са объркали - няма начин двамата с Хакийм да водят при борбите.
С Клей се преподписва с Дрей не мисля след всички това има хора които го искат в отбора но не всички сме така
Buck32 написа:Дано се оправи човекът, един от най-позитивните играчи, които помня. А поклащането на пръста остана в историята. Макар че в цитата от Майстора нещо са объркали - няма начин двамата с Хакийм да водят при борбите.
След като Уигинс се е навил на 109/4 значи ГСУ и той са доволни. Може би имаш предвид това че преди 8 г.
е избран под N1 в драфта и сравнено с други играчи са малко парите но явно са се разбрали.
Уигинс игра доста добре предния сезон и в плейофите беше на супер ниво.