Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 15 окт 2022 11:09

realno написа:Относно смяната на собствеността ме притеснява, че гледат на Левски като инвестиция с цел финансова печалба , а не спортни успехи. Нека някой по запознат каже какви успехи имат отборите, които притежават.

Отдавна великия Аякс го превърнаха в това, че някакво си затънтено Наполи да ги бие с по 4 гола.

RivasAmador
Контакти:

Мнениеот RivasAmador » 15 окт 2022 11:17

realno написа:Относно смяната на собствеността ме притеснява, че гледат на Левски като инвестиция с цел финансова печалба , а не спортни успехи. Нека някой по запознат каже какви успехи имат отборите, които притежават.

Ако сме десети и сме отпаднали на 1/16-финал за Купата на България каква точно ще е печалбата?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2022 11:41

"Левски" е единственият български отбор, пълнещ стадиона си. И то не само за "важните" мачове. Клубът може да е машина за пари.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2022 11:45

ChuckNorris написа:
Тази част от позицията им, че не преговарят с хора и фирми попаднали в списъка Магнитски май показва, че нещата клонят към това по-скоро да няма сделка. Но да изчакаме все пак официалната развръзка. Дай Боже да се получи да ни вземат.

Е, на тях защо им е? Ако се разбере Наско с Черепа.
Между другото и Абрамович е част от "Магнитски", но Челси си има нови собственици.
По-скоро нещо в одита...

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 15 окт 2022 13:05

metodito написа:
ChuckNorris написа:
Тази част от позицията им, че не преговарят с хора и фирми попаднали в списъка Магнитски май показва, че нещата клонят към това по-скоро да няма сделка. Но да изчакаме все пак официалната развръзка. Дай Боже да се получи да ни вземат.

Е, на тях защо им е? Ако се разбере Наско с Черепа.
Между другото и Абрамович е част от "Магнитски", но Челси си има нови собственици.
По-скоро нещо в одита...

То точно в това е въпроса. Може ли да се разбере Наско с Черепа. И ако четем между редовете, изглежда отговора е не. Тези милиони, които Левски дължи на Черепа, ако не бъдат опростени, отписани и както казваш ти, някаква врътка като при Абрамович и Челси, то просто няма как да станат нещата. Той Божков уж казваше, че не търси нищо, но е май само на думи. Няма нищо черно на бяло.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2022 14:28

То на Черепа всичкото му май беше само приказки. Ще е много тъпо заради него и Борисов, тези се отдръпнат.
Знам, че е съвпадение, колеги, но забелязвате ли: Тиквата падна, "Левски" се изправи, Тиквата спечели изборите, "Левски"...

Съвпадение, но пак си е зловещо.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 окт 2022 15:51

Принципно задълженията на Левски към Божков могат да си останат и при прехвърляне на акциите и няма защо Юнайтед Груп да преговарят с него предварително. Въпросът е наистина ще бъдат ли прехвърлени, защото Сираков не е самостоятелен играч. Ясно е (поне за мен) че е подставено лице на Баце и всичко зависи именно от него. Баце знае, че прехвърлят ли се акциите на друг собственик, независещ от него, край с възможността за връщането им. Та ситуацията е много закучена към момента и вероятно ще се изчака до съставяне на правителство за да се види накъде духа вятъра. Вероятността герб да са в играта е много голяма, което автоматично прави шансовете за нов собственик минимални.
Пак казвам, това си е чисто мое виждане и не го обявявам като окончателна истина. Дано бъркам де, но така ми изглежда на мен като страничен наблюдател. Изобщо не съм вътре в нещата и нямам информация от кухнята.
От друга страна има един лаф, че на малко прасенце и на нов шеф не трябва да се радваш, че не се знае каква свиня ще излезе. Та тия Юнайтед не знам дали да им се радваме, но ако не са някакви измекяри и гледат професионално на нещата, ще се радват да придобият най-популярните клуб в България и ще са със сигурност на печалба.
Проблема на Левски беше, че последните 10-15 години се управляваше от някакви играчи и схемаджии, повече от тях спуснати отгоре , на които отборът им беше последна грижа и ни набутваха все по-дълбоко в калта. Видя се, че като един Мюнхаузен успяхме да се хванем за косата и да се измъкнем донякъде от блатото, та ако има и кой да ни подаде ръка, със сигурност ще забравим лошите дни.
А дано, ама надали.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 окт 2022 15:58

Рано или късно нещата ще потръгнат. Защо не и с тези евентуални собственици. Все пак те ще придобият клуб с минало и много привърженици. Направили са си сметката за бъдещето му и ползите за тях. Иначе ще си вземат Арда за без пари и ще си обиграват играчи в А групата ни.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 окт 2022 20:03

Какво стана днес с дубъла?
Няма никаква новина.
Пак ли паднаха?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
modor
Контакти: