PFC Litex написа:baligo написа:Момчета приказвате глупости! В ДС има много управления. 6-то е на доносниците. Все едно сега да кажете, че НРС са доносници. Не смесвайте нещата и не петнете паметта на хора загинали за родината си!
Много добре зная какво значи Държавна сигурност по време на комунистически режим.
Трето управление се е занимавало с духовенството,
евреите, арменците, белоемигрантите.
Ха сега откри от къде идва връзката Батков <-> Чорни
Ти живял ли си съзнателно по времето на комунистическия режим преди 1989г.?
Да приятелю поживях, а ти? Носил ли си значки на якето? Аз съм носил - перестройка с червени букви, снимка на Горбачов... Мислехме, че това е новия начин на живот, в който няма да те е страх, че някой ще каже на когото трябва, че слушаме упадъчна музика или че се поддаваме на империалистическо влияние. Или на ухо да си казваме - "знаеш ли какво означава МИР"; - "Не, какво?", оглеждаш се и тихичко прошепваш - "Москва Изпраща Радиация". После се смеем докато пак се оглеждаме. Ееееехх, спомени... Между другото помня и земетресението 77-ма, ти помниш ли го?
И пак между другото, трето си е ВКР. Не твърдя, че са добри или лоши, но не са доносниците от 6-то. Точка!
Едит:
Прощавай, но ти говориш за трети отдел на шесто управление!!! А аз за трето управление. Има разлика.