peliforewer написа:Само да те попитам бате Круме, сега Тасев и лекарите на Славия трябва ли да представят медицински за това, че са замеряни с камъни и шишета с вода за да има наказание за сините фенове или ще трябва да правят курбан, че не са ги уцелили.Чувам призиви да се откриват рецедивистите и тях да наказват, а не клуба.Това не е сериозно и никъде не се практикува, само дето в нормалните държави го отнасят и нарушителите и клубовете им, а тук както сме я подкарали с декларациите им се разминава и на олигофрените и на клубовете.
Охраната на мача е задължение на домакина. Това дали са почистили сектора за гости , дали са допуснали публика с шишета е изцяло по тяхна вина. Левски може да бъде единствено глобен заради феновете си.
Онзи ден един се удари в мен , отивам при затрахователа му и викам - Плащайте!!! Те ми викат - Дай протокола от КАТ или двустранния. Викам протокол нямам бе , снимки правих.........посмяха ми се и викат като Божинката - Ааааайде махай се :)))
П.С. Документите са досадна , но важна подробност когато искаш да докажеш правотата си!