Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2022 09:25

peliforewer написа:Стефко говори така защото сините фенове са единствената агитка в България която постоянно рови костите на изчезналият му син , това един баща никога не може да прости.Блатер как може да говориш за съдийството, а да не споменеш за червеният картон на Кръстев, съдията е заявил след мача,че не е вдигнал червен картон защото Тони Тасев не му е показал медицинско свидетелство.При близо 11 мин.продължение в двете полувремена да ревеш, че нямало продължение е показателно що за съдийски наблюдател си, ама то човек с приход от 1000 лв на ден не му остава време да се занимава с дреболии.Важното е какво ще каже Томислав и да се следва правата линия.Между другото според Томислав реалния резултат снощи е бил равен и Иво Ивков и Мъри имат всички основания да се обърнат към Апелативната и Спортно-техническата комисии на БФС да коригират резултата.

Няма как да рови нещо, което не е за ровене - и сам си го казал в удебеленото. А и какво по-хубаво от пожелание към един баща да се види скоро със сина си? Венци свинята е един алчен търбух, който с лафове от 80-те години на миналия век, дето масата младежи не са чували и им звучат фешън, се прави на интересен. Имаше един такъв момент, в който се вкараха маса турцизми в "софийския език", дошли с дивите селяни от изтока - сабалем, чавета и т.н. Та и с Търбуха същата история - дребен сикаджия, дали му по милост телевизионно време, и той се излага като първокурсник в Лесото.
П.С. Закачките на свинята започанаха, след като Левски свърши парите и особено се засилиха, откакто Тирион взе да му купува ментета. При него има някаква странна шизофрения - скача на Барбуков, но не смее да каже истинското име на Литекс. С две думи - чичо венци, чичо венци, на-на-на-на-на
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 окт 2022 09:42

от peliforewer » 28 яну 2022 15:47

Ще Ви помоля известно време да не коментирате в Цензурата, няма смисъл да им правим темата.

На тези думи ли да се вярва, че същия потребител да говори за тежестта на думите ми? :D

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 окт 2022 09:52

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Стефко говори така защото сините фенове са единствената агитка в България която постоянно рови костите на изчезналият му син , това един баща никога не може да прости.Блатер как може да говориш за съдийството, а да не споменеш за червеният картон на Кръстев, съдията е заявил след мача,че не е вдигнал червен картон защото Тони Тасев не му е показал медицинско свидетелство.При близо 11 мин.продължение в двете полувремена да ревеш, че нямало продължение е показателно що за съдийски наблюдател си, ама то човек с приход от 1000 лв на ден не му остава време да се занимава с дреболии.Важното е какво ще каже Томислав и да се следва правата линия.Между другото според Томислав реалния резултат снощи е бил равен и Иво Ивков и Мъри имат всички основания да се обърнат към Апелативната и Спортно-техническата комисии на БФС да коригират резултата.

Някой рано сутринта е ял вафла къци с фъстъци и затова е толкова превъзбуден от загубата на Левски, вместо да си погледне случващото се в неговия отбор, който за пореден път беше отнесен от Лудогорец. Разградчани, които играха на 5% от възможностите си и пак се подиграха със селекцията на Ганчев и Ст. Стоилов, който уж се махна, а още търси футболисти за ЦСКА-София (София) и пише в социалните мрежи за тях.

Аз моят отбор си го гледам и когато загуби след слаба игра си го пиша тук и всеки може да го види.Ако бях превъзбуден още снощи щях да Ви кача на черешата, но ти пожелах лека вечер и приключих.Явно ти си превъзбуден, ако слушам Томислав или теб излиза, че всички отбори играят срещу ЦСКА на 5%, а срещу Левски на 200%.Последна грижа ми е кой търси футболисти на Левски, чудя се на теб защо ти е грижа кой води футболисти в ЦСКА, много комплекси имаш явно.Ако приемеш и едно обективно мнение за мача снощи, Левски беше по-добрият отбор до 20-25 мин.След това Славия се окопити и започна да търси слабите Ви места, а като вкара и гол съвсем се успокои и владееше изцяло играта.Видимо Левски атакуваше и държеше повече топката, но играчите на Славия бяха разучили играта на сините футболисти и почти не допуснаха с нещо да ги изненадат.Като белите не пропускаха и да правят много опасни контри.През второто полувреме при 1-0 им отмениха гол заради тънка засада, вкараха за 2-0, веднага след това пропуснаха чисто положение за трети гол.След това имаше един хаос в играта на Левски, едно кюскане на топката и само едно моментно подценяване на игрова ситуация на Суарес в добавеното време позволи на Левски да отбележат гол.Това е точният коментар за този мач, но щом Ви харесва Томислав Русев да Ви прави зомбита, няма проблем.Щом за него била много съмнителна засадата на Попов при отменения гол, щом имало дузпа за Левски, а не спомена дори за спестеният червен картон на Кръстев, щом за него резултатът бил равен значи този така наречен журналист има сериозни проблеми.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 окт 2022 10:10

1914.1902 написа:
от peliforewer » 28 яну 2022 15:47

Ще Ви помоля известно време да не коментирате в Цензурата, няма смисъл да им правим темата.

На тези думи ли да се вярва, че същия потребител да говори за тежестта на думите ми? :D

Пак ти благодаря, че ме цитираш, това е от януари месец, пише ЗА ИЗВЕСТНО време, но ако ти е проблем, че имам мнение различно от твоето помоли ме да спра да пиша в тази тема и ще го направя, дано това ти донесе комфорт.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 окт 2022 10:11

W84me написа:
Ozzimozzi написа:
W84me написа:
Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:Един твърди, че левскарите се разорили с билетите, а друг, че са влизали без билети. Уточнете си версиите.

Това го твърди Венци и като ви знам манталитета, съм склонен да вярвам.

Брачед, как мога да се разоря с 30лв, като дохода на ден ми е 1000?

Явно не опира до това дали 30 лева ще ти объркат бюджета, а до манталитет.

Така е, това не означава, че ще дам на дебелия Шопар 30лв, примерно.

Ще дадеш ако ги имаш.....!
До онзи ден питаше как да вземеш 10% отстъпка за гащи на тъща ти от фен магазина ви...!
:-))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 окт 2022 10:50

W84me написа:
Ozzimozzi написа:
W84me написа:
Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:Един твърди, че левскарите се разорили с билетите, а друг, че са влизали без билети. Уточнете си версиите.

Това го твърди Венци и като ви знам манталитета, съм склонен да вярвам.

Брачед, как мога да се разоря с 30лв, като дохода на ден ми е 1000?

Явно не опира до това дали 30 лева ще ти объркат бюджета, а до манталитет.

Така е, това не означава, че ще дам на дебелия Шопар 30лв, примерно.

За теб не се съмнявам, защото ти не посещаваш дори вашите домакински мачове. Тук въпроса бе принципен дали да си платиш входа, или да търсиш начин да влезеш без билет!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 13 окт 2022 11:06

peliforewer написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Щом сблъсък глава в глава при който и двамата футболисти се нараняват сравняваш с удар с крак в главата, ок, много си обективен.

Нали гледаме и последиците.

Беше ми приятно, хубава вечер.

https://dsport.bg/toni-tasev-pokaza-por ... 96947.html

Най-бруталното е, че феновете на Левски са хвърлили камъни по обляния в кръв Тасев и мед. екип. Не пиша това, щото са Левски. Все едно на който и отбор да са фенове.
Затова вече какво заслужават не зная.
Виждат състезателя в кръв и да го замерват. Варвари!
Във война ли сме???
Някога на война са помагали на ранените противникови войни.

Бате Круме, ти не беше ли един от най-ревностните привърженици на сините фенове при инцидента с масажиста на ЦСКА.

Разбира се, че бях.
Пиша, против всеки фен или служител, който не си знае задълженията.
Вашият служител не си знаел дори правата. Трябваше да се прегледа, да си покаже раната (която я няма) и да си извади медицинско. Няма нищо подобно.
Все пак Левски трябваше да бъде наказан и беше, но за други изстъпления. Още тогава си го казах.
Във вчерашния случай феновете на Левски са виновни и ако не представят феновете, които са хвърлили камъни по лежащ в кърви човек, да бъде наказан отборът. Не може да има прошка, щом като могат да се идентифицират виновните.
А когато не може, виновен е отборът и следва да си получи наказанието.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2022 11:14

Тези камъни кой ги е оставил на стадиона?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 окт 2022 11:20

NOMER14 написа:Тези камъни кой ги е оставил на стадиона?

Онзи ден Корема изсипа една гондола чакъл за да можете да си играете в "пясъчника".
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2022 11:32

Относно билетите.
Не е ли редно да има таван за билетите между българските отбори за първенство и купа.
Едно време разликата в цената на Гагарин и Герена беше 20%.

Върни се в “Левски”