efbet Лига: Славия (София) - Левски (София), Сряда от 17:15

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Славия (София) - Левски (София), Сряда от 17:15

Мнениеот koisa » 12 окт 2022 20:12

Няма да е лошо ръководството да тресне една хубава глоба на всички. Да се научат, че подобно представяне е недопустимо. Всеки може да загуби, но не след такова срамно представяне.

Иначе за мен проблемите започнаха след контузията на Бари. Може да не е супер централен нападател, но не спираше да тормози защитата на противника през всичките 90 минути. Сега пресата ни няма нищо общо с онази тогава.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 окт 2022 20:17

Dust написа:
alexdb написа:Хамрун, Числото, Локомотив София, Славия. По абсолютно един и същи начин ни бият, но треньора не променя абсолютно нищо. Не разбрах защо бяха аплоузите и скандирането за него при положение, че той прецака мача.

Защото треньорите също не са безгрешни и трябва да се подкрепят, и след зле проведени, и загубени мачове.

Не са безгрешни. Но да повтаряш до безкрай една и съща грешка става проблем.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 12 окт 2022 20:23

wilge написа:
W84me написа:
wilge написа:Пак ми развалиха вечерта. И най-добрия защитник излезе и пак нищо. Сърбинът даде урок какво значи научен треньор. Показа как един отбор с повече български момчета може да победи ненаучени нискоразрядни ритнитопковци само защото са бразилци. Сега Стоилов пак ще реве, че се пропускат положения. А защо вместо нападател взе Шеху , Петрис и Олдър? С какво са по-добри от Галчев? С какво Роналдо превъзхожда Марин?

Абе човек, какво е научил Загорчич? Какво ще постигне Славия според теб с това поведение? Те минаха 2 пъти центъра, лежаха 30 минути. Взеха победата и какво от това? Какво точно ще е развитието на Славия?

То се видя на терена, какво да коментирам. Нарича се неутрализиране. Уелтън по един начин, Попов по друг, Стефанов по трети. Останалите сами се пазеха. Говоря конкретно за мача. не ми приказвай като политик, какво в глобален план бил постигнал Заги. За този мач специално му даде урок. От както той им е треньор, Славия играе срещу Левски по един и същи начин. Кой трябваше да смени схемата на игра и да ги изненада тактически?! И да, белите на са по-добри от Хамрун, но...

Колега, те всички вече така ни неотрализират, числото Пирин, Арда, дори и тирето
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 окт 2022 20:25

Не ми се коментира мача тая вечер, че много ме е яд, но искам да повдигна един друг въпрос: Абе, какъв беше тоя пикап, паркиран пред сектор В? Де се е чуло и видяло, дори в прогнилата ни Гриша лига, да има паркирано МПС пред трубуна, освен линейка и камиончето на пожарната, хеле пък пред сектора, в който са настанени гостите? Провокацийка някаква, гнусна и мерзка, а?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 окт 2022 20:26

TristaNNN написа:Не ми се коментира мача тая вечер, че много ме е яд, но искам да повдигна един друг въпрос: Абе, какъв беше тоя пикап, паркиран пред сектор В? Де се е чуло и видяло, дори в прогнилата ни Гриша лига, да има паркирано МПС пред трубуна, освен линейка и камиончето на пожарната, хеле пък пред сектора, в който са настанени гостите? Провокацийка някаква, гнусна и мерзка, а?

Може да е регистриран като линейка...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 12 окт 2022 21:12

Направо ме боли ръката да го напиша, но татуирания ембрион е къде, къде по-вратар от нашето момче. Не бил виновен за първия гол, айде деее...100 %вратарски гол. За жалост аз не мога да се сетя мач, в който това момче да е извадил положения и да си каже "брЕЙйй, баси вратата". То е ясно, че е на 17 години и след още 5 може да е като Дзенга, ама аз днес гледам мач срещу гнусарите от Славия и като видя свинската, нахилена физиономия да ръси бисери ми се до драйфа. А втория гол е тотално безхаберие от всички. Изглежда им пада настроението и то точно преди тргавите мачове.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 окт 2022 21:22

Svilen написа:Направо ме боли ръката да го напиша, но татуирания ембрион е къде, къде по-вратар от нашето момче. Не бил виновен за първия гол, айде деее...100 %вратарски гол. За жалост аз не мога да се сетя мач, в който това момче да е извадил положения и да си каже "брЕЙйй, баси вратата". То е ясно, че е на 17 години и след още 5 може да е като Дзенга, ама аз днес гледам мач срещу гнусарите от Славия и като видя свинската, нахилена физиономия да ръси бисери ми се до драйфа. А втория гол е тотално безхаберие от всички. Изглежда им пада настроението и то точно преди тргавите мачове.

Абе стига, малкия Вуцов никога няма да постигне нищо в кариерата си, Славия му е тавана на възможностите. Не видя ли днес какъв късмет извади със засадата на Попов? Андреев ни извади за Купата с едно спасяване срещу Космонавта.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 окт 2022 21:44

Бутонките на Томислав са силни. Не се поддавайте на пропагандата.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 12 окт 2022 22:10

Андреев направи страхотни мачове в младежкия национален. Ама там е тартор и лидер. При нас доколко си командва и защитата, не е ясно. Аз и тази идея с капитанската лента ми е малко мътна, при наличието на Миланов и Попов....
България !!!!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 12 окт 2022 22:26

Няма какво да ми обяснява Томето. Както го казах и Мъри го призна нямаше хъс и агресия в Левскарите. Въпросът е защо при положение , че цял свят знаеше, как ще играе Славия. Славия в първенството има два мача тези срещу Левски и толкоз. И това Мъри не го предвиди.

Върни се в “Левски”