teerr написа:Абе някой ще обяснили как онова положение на Стефанов, стана изведнъж засада.....
Той съдията вдигна флага още преди ВАР.
Когато вратаря излезе, последния в защитата става вратаря.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
teerr написа:Абе някой ще обяснили как онова положение на Стефанов, стана изведнъж засада.....
Jordan1914 написа:И трите ни загуби са загуби на Мъри!Ще кажете,че играчите не вкарват,ами кой е този който ги учи,как да ритнат,как да играят с глава?Срещу този биткаджийски и хамалски отбор славия,той излезе без дефанзивен халф,Краев е дърво,ама поне се бори. Първият им гол Кръстев се уплаши в центъра и загуби топката,след това, никой не попречи за да стане гол.Вратаря ни,не го коментирам,това момче,никога няма да е вратар! Втория им гол ,беше на ниво В група от наша страна! Хем знае Мъри,че Шеху няма да се влючва в атака и пак го пусна,след влизането на Галчев и Марин,коренно се промени фланга! Срамни са такива загуби за треньор като Мъри!И ако ми кажете, че от всичките ни юноши няма един читав,по-здрав нападател,това ще е срам!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1914.1902 написа:W84me написа:Скандално поръчков Станислав Тодоров.
Стига глупости, какво точно е направил?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Jordan1914 написа: И ако ми кажете, че от всичките ни юноши няма един читав,по-здрав нападател,това ще е срам!!!
vvessel написа:Мъри тотално надигран .
Бях наивен да се зарадвам в началото, че им излизат двама от най-опасните им нападатели, те взеха че вкараха два гола.
Отборът отчаяно се нуждае от нападател. Роналдо или Уелтън е добре да подпират малко пейката, а Марин да започва титуляр.
Мъри да си изгледа няколко пъти мача с тефтерчето в ръка и да си записва, как се прави контра, как се бави време и т.н.
W84me написа:1914.1902 написа:W84me написа:Скандално поръчков Станислав Тодоров.
Стига глупости, какво точно е направил?
Добре де, не поръчков, а страхлив. И двете полувремена не се играят поне 10 минути, той свири на секундата и двете.
mrw8 написа:Бразилците и Шеху зле. Галчев и Петков да вземат да поиграят титуляри малко....
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, ivo55, tiamat, tmanolov, venko 1984 и 14 госта