efbet Лига: Славия (София) - Левски (София), Сряда от 17:15
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Славия (София) - Левски (София), Сряда от 17:15
Съдията е нещастник и за пореден път му пожелавам бял ден да няма в живота си, но не само това е проблемът. Пляскахме им на измъчени победи срещу слабаци, пляскахме им на загуби, ама днес чашата прелива. Безобразно, безхаберно, безхарактерно, безгръбначно полувреме. Нещата трябва много сериозно да се променят през втората част, особено при положение, че играем без вратар.
Трети мач едно и също блъскане,за бразилците,мани заеви...............а сега какво търкаляне ще има,ама и ние си не можем.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
- Контакти:
Алармирам от няколко мача, че ако не си вкараме положенията, ще страдаме.
Слабо, много слабо. Губим почти всяка първа топка. Нашите вместо да играят простичко се опитват с някакви сложни и несполучливи комбинации от 1500 паса да влязат с топката във вратата. Далечните удари са винаги на 2-3 метра отгоре или встрани.
Уелтън пак го няма никакъв...
Уелтън пак го няма никакъв...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
С тази игра ще ги бием, както бихме ЦСКА 1948 и Локомотив Сф, т.е. никак. Подкрепям горното мнение за пляскането, всеки отбор трябва да получава критики постоянно, а не да ги изкарваме като великани.
-
- Контакти:
Тотална липса на игра!Пламен какво правеше на малкото наказателно,че го прехвърлиха.... Уелтън ще покаже ли нещо,Шеху стои само отзад и десния ни фланг е 0,Филип само проваля атаките с безмислени шутове,а центриранията му са -0! Балона се спука!Жалко,че точно от Славия,черната Славия!
-
- Контакти:
Цунами нищо не играе от доста време между другото. Гола е негов за мен.
-
- Контакти:
Стига сте рязали вени пак. Мача трябваше да е поне 2-0 до техния гол. Трябва ни реализатор.
mikata написа:Откакто Мъри взе да пуска Попов нищо не играем.
Абе не знам дали Попов е виновен, но след първите 10 минути не играем нищо. Така можем да играем още 3 часа и да не вкараме.
Бразилците доста слаби до тук. При Цунами особено си личи, че хич го няма. Роналдо и той топки ли не получава, крие ли се не знам.
Ако бяхме вкарали рано играта щеше да се отвори и да гледаме различен мач. Сега ще има едно лежане, едно бавене. Всички знаем циганските номера на Петков.
-
- Контакти:
icemanbg33 написа:Цунами нищо не играе от доста време между другото. Гола е негов за мен.
Голът е на Шеху, който остави дъртак да го излъже и шутира!