Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 12 окт 2022 14:09

rsk написа:Не виждам причина да не вярваме на думите на легендата на Литекс Дуци Симонович, който има странна привързаност към четирибуквието.

А Васил Колев освен към доносите, към кого още има странна привързаност?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 окт 2022 14:19

Кажи Дуци що толкова обича Тире София :)))))
И защо трябва да му вярваме на него, какъв капацитет е той?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 12 окт 2022 14:27

rsk написа:Кажи Дуци що толкова обича Тире София :)))))
И защо трябва да му вярваме на него, какъв капацитет е той?

Понеже и ощипан не можеш да го играеш, ще се наложи да се самоцитирам:

Ок, щом за теб в случая е важно в кой отбор е играл някой си който коментира или дава инфо за любимия ти отбор, ще ти цитирам ваш "играч" по същата тема:

Ще видим и кой кой е.
Но по този повод вчера във видеото за Левски - Ботев (https://youtu.be/ju5q82uCYW8) казах нещо, което три пъти ще повторя днес. Единственият шанс на Левски при сделка с Юнайтед Груп е да влезе в орбитата на Спортс Репъблик, компанията, която управлява футболните активи и да няма никаква, ама никаква допирна точка с българските активи на тази компания и всякакви наместници, заместници и други подобни. Стане ли второто - спукана ни е работата.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 окт 2022 14:34

А нещо из "първото" и "второто" да е станало? А въпросният Васил Колев посредник ли е по сделката?
Щото ако ще цитираме капацитети, дай да вадим твърдения на ваши капацитети, искаш ли?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 12 окт 2022 15:04

rsk написа:А нещо из "първото" и "второто" да е станало? А въпросният Васил Колев посредник ли е по сделката?
Щото ако ще цитираме капацитети, дай да вадим твърдения на ваши капацитети, искаш ли?

От кой отбор е, кой е посредник, не трябваше ли и да попиташ защо в Америка бият негрите. Ае

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 окт 2022 15:47

Абе, що никой не коментира интелектуално-дигиталния напредък на евромикренеца - човекът е успял да качи цяло манипулативно клипче У фьесбукинга. Досега не е правил такива работи, та малко се притеснявам да не подготвя почвата за - Аз вьечи ни моа са спраа с тъз курупция и зализанити мастии, да мъ прощавъти. Футбулът ми взье мноу и мъ изхаби и са прибирам при кончитата. Саму Цесика!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 окт 2022 16:59

Ръководството на Спартак Варна входира жалба към СК на БФС за съдийството на Ивелин Занев в мача Спартак Варна – Локомотив Пловдив, съобщиха "соколите".

В жалбата са описани няколко ситуации, една от които е отмененият гол в 31-та минута на Денис Баланюк.

"Очакваме реакция от страна на съдийската комисия към БФС и се надяваме подобни ситуации да бъдат разяснявани в бъдеще, за да не се ощетяват отбори от българското първенство в Първа лига!", написаха от клуба.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 окт 2022 17:10

tmanolov написа:Ето, допълних го, за да звучи вярно
zieek91 написа:...
И един въпрос. От както Нова тв, вестниците на Пеевски Телеграф и Монитор, Нетинфо с АБВ, Vesti, Dariknews, Gong от Домусчиев (Пеевски и Борисов) "преминаха" в Юнайтед груп, защо нито една от изброените медии и сайтове грам не се промениха, а си останаха същите прогерберски, продепесарски, проборисовски, пропеевски, продомусчийски, протирионски и пролитекс, както преди придобиването на собствеността им от "нови собственици". Да не би да са купени от българските активи на Юнайтед груп , както ги нарича вашия Васил Колев? Тоест собствениците май пак са си същите?!
....
]

Кажи ми една медия на шиши, която да не пролитексарска или поне да е и пролевскарска. Една?

Ще отговориш ли, или ще се скриеш по тирейски? Кажи ми една левскарска медиа от тези на шиши? Една? Дори и в момента на сайта на медията, в чийто форум пишем, има статия с написано дословно:

"Сините" влизат в срещата след три поредни победи, а нова такава ще ги изравни по точки с лидера ЦСКА 1948.

Да, технически е вярно - ако бием, ще сме с равни точки, но не просто ще сме с равни точки, а ще оглавим класирането, щото имаме много по-добра голова различка от числото. Обаче представяш ли си заглавие още отпреди мача - Левски е първи, ако бие по навик Славия, каквато би имало, ако тирето е в подобно положение. Та ей за такива неща си говорим, пък ти после бий пак опорките за шиши и шльокавицата на легендата на ЦСКА-София (София) Дудуци сърбомонович
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 окт 2022 17:41

Може ли някой да обясни защо Филип Кръстев е още на терена.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 окт 2022 18:07

peliforewer написа:Може ли някой да обясни защо Филип Кръстев е още на терена.

Вратарят на Шахтьор в затвора ли трябва да бъде тогава?

Изображение

Върни се в “Левски”