Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2022 19:21

krumeto написа:
realno написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Ганчев като дойде ЦСКА нямаше лиценз, а Божков като беше назначен в Левски имахте лиценз.

Ти коментираш действието и бездействието на НАП.
Вие тия 15+ М не сте ги натрупали докато бяхте във В група. Имало е N на брой години в които не сте плащали на НАП и все пак сте имали лиценз.
Не получаването на лиценз си беше търсено от тогавашните Манджук и Инджов , за да може да дойде на бял кон спасителя от ръжта с мирис на люляк.

Остави го пели, той знае, че не е прав, но с оглед на годините си няма как да го признае - не искам да си представям, че ще съм дядо и ще ми се налага да вярвам в една лъжа - не го пожелавам на никого! Разликите между нас и тях са основно две:
- манталитет - те просто са свикнали да им бъде подарявано всичко, като например да избият царския АС-23 и после да викат, че са им наследник, заради един срадион в центъра - всякаква аналогия със събития отпреди 6 години НЕ са случайни
- подкрепа от феновете - ние, макар и с много нерви, лишения, грешни избори и т.н. застанахме зад отбора и наляхме сума, непосилна за феновете на всички останали отбори у нас взети заедно. Ако подобно нещо се беше случило с ЦСКА, преди да припознаят, както бяха минали през чистилището на В група и бяха си купили купата, т.е. имаха страхотен импулс, мисля, че в момента щяха да имат съизмерима публика с нас, особено на фона на успехите им в Европа (дивашки късмет и т.н., но факт - играха групи 2 поредни години)

Сега Тирион пак си плати едни 15-на милки (вярно, спести да речем още толкова), но зад нега са 1/10 от феновете, които щяха да бъдат при други обстоятелства. Ма да се оправят, те избраха да са припоци, не ние!

ЦСКА от АС 23 нищо не е наследил, но Левски прилапа каквото можа от МВР и Спартак София.

Стадиона от кого сте го наследили?

Посегна на най-болното място. Ако не е от АС 23, от Добри Джуров!

Синьо-зелената мъгла в действие, Българска армия беше на МО, сега е на Мин. на спорта и се ползва под наем, не е на Община Разград или на МВР които ги харизаха на близки на властта отбори безплатно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2022 19:24

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Манолов за този стадион плащаме милиони лева наем.1914,1902 да беше оставил някой от Лудогорец да си пусне декларацията на клуба.Като чета днешните текстове от ЦСКА и Лудогорец, написаното от червените е на по-високо ниво, или не си съгласен.

Не знам дали е на по-високо ниво, но знам със сигурност, че сте царете на мрънкането и декларациите, затова ви се отдава да ги пишете.

Колко декларации да сме пуснали, поне не преди всеки мач като едни други.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2022 19:27

rsk написа:Тоя Пели умре да се излага като кифла. Трай си, че да изглеждаш по-умен, бе!

Как да не повярваш на такъв интелект, БЕ...
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 окт 2022 19:29

Неспокойна ти е душицата в последно време. А хлебарките се разбягаха и остана сам да поемаш... :(
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2022 19:48

rsk написа:Неспокойна ти е душицата в последно време. А хлебарките се разбягаха и остана сам да поемаш... :(

На моите години е нормално да съм спокоен и се чувствам такъв, но ти по всякакъв начин държиш да си покажеш интелекта.Няма да задълбавам за хлебарки и т.н., това нормален човек не би го написал.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 окт 2022 21:16

Нали го вадехте голям и щяхте да пълните без козирка сектор? Уж бяхте много принципни...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 окт 2022 21:51

pomiqrat написа:Нали го вадехте голям и щяхте да пълните без козирка сектор? Уж бяхте много принципни...

Верно , срам!!! Да бойкотират тоя сектор А срещу папагалите ?!??? Какви фенове са това :))))))

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 окт 2022 07:55

Редно ли е руският(или който и да е) посланник да присъства изобщо в нашия парламент и накъде отиват, или се ВРЪЩАТ нещата?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот realno » 12 окт 2022 08:53

peliforewer написа:
krumeto написа:
realno написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Ти коментираш действието и бездействието на НАП.
Вие тия 15+ М не сте ги натрупали докато бяхте във В група. Имало е N на брой години в които не сте плащали на НАП и все пак сте имали лиценз.
Не получаването на лиценз си беше търсено от тогавашните Манджук и Инджов , за да може да дойде на бял кон спасителя от ръжта с мирис на люляк.

Остави го пели, той знае, че не е прав, но с оглед на годините си няма как да го признае - не искам да си представям, че ще съм дядо и ще ми се налага да вярвам в една лъжа - не го пожелавам на никого! Разликите между нас и тях са основно две:
- манталитет - те просто са свикнали да им бъде подарявано всичко, като например да избият царския АС-23 и после да викат, че са им наследник, заради един срадион в центъра - всякаква аналогия със събития отпреди 6 години НЕ са случайни
- подкрепа от феновете - ние, макар и с много нерви, лишения, грешни избори и т.н. застанахме зад отбора и наляхме сума, непосилна за феновете на всички останали отбори у нас взети заедно. Ако подобно нещо се беше случило с ЦСКА, преди да припознаят, както бяха минали през чистилището на В група и бяха си купили купата, т.е. имаха страхотен импулс, мисля, че в момента щяха да имат съизмерима публика с нас, особено на фона на успехите им в Европа (дивашки късмет и т.н., но факт - играха групи 2 поредни години)

Сега Тирион пак си плати едни 15-на милки (вярно, спести да речем още толкова), но зад нега са 1/10 от феновете, които щяха да бъдат при други обстоятелства. Ма да се оправят, те избраха да са припоци, не ние!

ЦСКА от АС 23 нищо не е наследил, но Левски прилапа каквото можа от МВР и Спартак София.

Стадиона от кого сте го наследили?

Посегна на най-болното място. Ако не е от АС 23, от Добри Джуров!

Синьо-зелената мъгла в действие, Българска армия беше на МО, сега е на Мин. на спорта и се ползва под наем, не е на Община Разград или на МВР които ги харизаха на близки на властта отбори безплатно.

Умрелия комунистически клуб към кое ведомство беше? МО кога построи " Армията"? Не вярвах, че ни пръскат от въздуха, но май ни пръскат с припощина. :D
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 окт 2022 08:55

damyanov1963 написа:Редно ли е руският(или който и да е) посланник да присъства изобщо в нашия парламент и накъде отиват, или се ВРЪЩАТ нещата?

Хора, чиито ръце са изцапани с кръв нямат място в Българския парламент.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”