Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот Red_Neck » 11 окт 2022 10:46

Канзас и Вегас направиха класически MNF мач - много интересен и с много деликатни съдийски отсъждания в двете посоки.
Макар и с клизма, Чийфс са вече 4-1.

NFC East (една от най-омразните ми дивизии) яко се завърза.
Фили са 5-0, Далас 4-1, Джайънтс, след като ни изгемерчиха кофти в неделя също са 4-1.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 окт 2022 16:08

Джайънтс бият.... някак. Защитата им е ок, нападението постничко, но стига. Ние ги изтървахме в Week 1, вместо да водим с 30 точки на полувремето, разликата беше само 13 и ни обърнаха.
Като цяло AFC изглежда равностойна, с Билс и КС една идея над останалите. Другите движат в рамките на очакванията, може би само от Рейдърс съм леко изненадан, чак 1-4 не мислех че ще са.
В NFC не мога да определя фаворити, Фили стартираха отлично, което можеше да се очаква. Направиха отличен offseason. Нищо чудно те да се окажат отбора за побеждавне в конференцията. Дядовците в Тампа и Уисконсин изпитват проблеми на старта, шампионите също тръгват тромаво....Ако СФ имаха QB, който да е едно ниво над Джими Джи, щях да ги обявя за фаворити, но и там е трудно.
Минесота пък са ми обратното на Рейдърс, очаквах добри игри но не и 4-1 с убедителна победа срещу Пакърс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 11 окт 2022 16:37

Имаше един период в който се бях запалил по НФЛ преди около две години покрай OBJ и Saquon Barkley, първият ми е нещо като Неймар в момента ама Баркли беше голяма машинка преди контузията, гледам че следите някой може ли да сподели за неговият сезон ако има фенове на отбора му?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 окт 2022 13:05

Изгледах го мача м/у Вегас и КС. Райдърс не са лоши дадоха статистика по време на мача че това им
е 3-та загуба с по-малко от 6 т. Интересен мач, Келси с 4 ТД-на от 7 хващания и само 25 ярда в нападение :-)
Определено при 0:17 не изглеждаше че КС ще спечелят. После и съдиите взеха някакви ключови решения
за резултата но не разбирам достатъчно за да мога да ги оплювам че са грешни. На прима виста последното
ключово отиграване в мача май го отсъдиха правилно но знам ли?
Останах с впечатлението че Райдърс имат силни играчи и това 1:4 може би е изненадващо за тях щом и регъра
казва така. Другия уикенд КС с/у Билс.

Почна НХЛ-а!
Знаете си, лавината отнася всичко по пътя си!
:-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 окт 2022 18:43

rmfan5 написа:Имаше един период в който се бях запалил по НФЛ преди около две години покрай OBJ и Saquon Barkley, първият ми е нещо като Неймар в момента ама Баркли беше голяма машинка преди контузията, гледам че следите някой може ли да сподели за неговият сезон ако има фенове на отбора му?

Много силно се завърна и е в основата на отличния старт на Джайънтс. Надявам се да продължи така, ще е срамно талант като неговия да бъде съсипан от травмите.

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 12 окт 2022 23:05

Pichichi написа:Почна НХЛ-а!

Знаем, ама миналия път е било преди 20 години :) А ако приемем увеличението в периода между титли 1-2 и между титли 2-3 за някаква прогресия, аз може и да не дочакам номер 4 :Р

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2022 06:52

Pichichi написа:
Почна НХЛ-а!

Дебре започва :))))
Гледаш ли как Калгари преподава? :)))
4:1 в 3-тата част!
Машини.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 окт 2022 09:20

Пенс също тръгнаха с убедителен успех. Време е за един по-силен сезон, запазихме Гено и Летанг, дано всички са здрави и да стигнем напред в плейофите.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 окт 2022 14:26

Red_Neck написа:
Pichichi написа:
Почна НХЛ-а!

Дебре започва :))))
Гледаш ли как Калгари преподава? :)))
4:1 в 3-тата част!
Машини.

В програмата е тази загуба, то Калгари са царе на представяне в редовен сезон!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 окт 2022 14:29

Buck32 написа:
Pichichi написа:Почна НХЛ-а!

Знаем, ама миналия път е било преди 20 години :) А ако приемем увеличението в периода между титли 1-2 и между титли 2-3 за някаква прогресия, аз може и да не дочакам номер 4 :Р

Avalanche captain Gabriel Landeskog to miss start of season due to injury

Ако не е здрав през сезона шансовете да се сборим за варела пак са доста по-малки.
Ще имаме проблеми и с вратарите ми се струва но още е рано да се коментира само два мача но вече
са пуснали 7 гола.

Върни се в “Други спортове”