Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот paceto » 10 окт 2022 22:59

bubka написа:
paceto написа:
icko65 написа:
JimBeam написа:Тези руски алкохолици да внимават да не падне някоя ракета в Полша, че тогава свят ще им се завие и ще се чудят на къде да бягат обратно в Русия. Ще бъдат изпепелени в рамките на 24 часа и ще им е за урок всякакви такива опити да се краде територия от някакви ботокс джуджета, които серат в куфарчета.

Ти си на няколко линии щом плашиш... Русия.. с... Полша. Нямам адекватна реакция.

Според мен има предвид НАТО, а не специално Полша.
Ударят ли Полша е удар срещу алианса и се задейства точката.

Процедурата по задействането на "точката" не е автоматична. Тя подлежи на анализ и обсъждане преди да се задейства. Ако не си разбрал досега по предпазливите изказвания на ген секретар на НАТО и отказът за ускорено приемане на Украйна в Алианса, тази "точка" няма да бъде задействана, ако наистина случайно и по погрешка падне ракета в Полша.

Ама разбира се, то тези ракети са като камъка и като го хвърлиш не знаеш къде ще падне. Стига глупости нали руснаците непрекъснато говорят колко точни удари са нанесли и тук не говорим някоя ракета да удари граничен пункт, а да удари някой град малко по-навътре.

Ти лежи на тази "кълка", че нямало да се задейства точката на алианса. Лятото дори говореха, че ако Путин изстреля ЯО по Украйна това се смята заплаха и за алианса понеже не се знае и облака на къде ще задуха, а да пускаш подобно оръжие в страна граничеща с НАТО си е огромен риск за същото. Да, тактическите оръжия имат малък обсег на поразяване от към радиация, ама аз викам да не ставаме свидетели на нито един от двата варианта.

icko65 написа:
paceto написа:
icko65 написа:
JimBeam написа:Тези руски алкохолици да внимават да не падне някоя ракета в Полша, че тогава свят ще им се завие и ще се чудят на къде да бягат обратно в Русия. Ще бъдат изпепелени в рамките на 24 часа и ще им е за урок всякакви такива опити да се краде територия от някакви ботокс джуджета, които серат в куфарчета.

Ти си на няколко линии щом плашиш... Русия.. с... Полша. Нямам адекватна реакция.

Е и... Няма НАТО..

Хората са казали, че ако няма какво да кажеш по-добре не говори в този случай не пиши. ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 окт 2022 23:04

Thsmith написа:
icko65 написа:
Thsmith написа:За щетите, Гешев не е лошо да започне разследване срещу руската федерация за отравянето на гешев и да ги обвини в тероризъм, това е разумното действие след като се опитват да те замесят с някакъв камион, а не да се оправдаваш или да отстъпваш. И моментално да се прекъсне транзита към Сърбия и Унгария. Държавата да поеме контрола на Лукойл и да замрази руската собственост по морето, най малкото е това. Аа и тетката с пагоните на едно магаре и да се изнася, без разрешение за полет.

icko65 написа:[url]2[/url]
Thsmith написа:Малко почна да се губи смисъла в изреченията. Опцията е или неправилна употреба на одеколон или изтерясване от новините от Изток. Други опции?

Обясни какво е изтерясване и ще ти отговоря на това което не си разбрал.

Аз всичко разбирам, нямам нужда от обяснения от теб. Несвързана реч средна между Божи и неправилна употреба на одеколон, какво повече има да се разбира?

Левак си.. Смити.. Щом си мислиш че съм с одеколон.. Втори път.. Левак си. Уж разбирал ама речта е не свързана.. Хърби.. Вервам ти.. Ходи при курвите. Аз съм бил. Ама ти явно предозираш. Не си ми на нивото.

Естествено, че не съм. Как точно си помисли, че някога съм те приравнявал до мен? пффф
И не съм казал, че задължително си на одеколон. Може просто да си неадекватен, може да си силно афектиран от Ватническата съдба и да не можеш да си събереш мислите, всичко е възможно. Е със сигурност не си Кутевче поне, реакциите ти са твърде емоционални и си личи, че вярваш на дивотиите си.
Когато реагирате по такъв начин, нещата определено вървят добре.

Дивотиите са в твоята глава. Щом говориш за война до последния.. руснак. Ясно. То такава война не е имало и няма да има.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 окт 2022 23:07

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че е напълно доволен от изпълнението на руските „специални операции в Украйна“, предава bTV.
Той е категоричен, че руската инвазия едва сега започва.
„Сега съм сто процента доволен от начина, по който се извършват „специалните военни операции“. Предупредихме те, Зеленски, че Русия дори не е започнала", написа Кадиров в “Телеграм”.
Изказването му идва след днешната атака срещу украинската столица Киев.
„Спри да се оплакваш и по-добре бягай, преди да бъдеш ударен. Бягай, Зеленски, без да поглеждаш на Запад", добави чеченският лидер.
„Зеленски се оплаква от ракетните удари по Киев и други градове. И какво си мислиш, Зеленски: на теб ти е позволено, а на другите не?“ попита той.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 10 окт 2022 23:07

tiamat написа:Явор Дачков е май на одеколон...

Яворчо е русофил от години и естествено ще защитава Путин докато може и е в негова изгода.

icko65 написа:И още.. Русия отдавна е готова за голяма война. Тотална. Слушам брътвежите из темата и нета че видиш ли свършила ракетите... Как може трезво мислещ да повярва.. Не знам

Ехааа ама само Русия ли е готова? Другите спят и не са подготвени изобщо и само руснаците са на ти с нещата? Защо трябва да стигаме до там, че да разбираме кой е по подготвен? Ти вярваш ли наистина че ако се бият НАТО и Русия без ядрени оръжия руснаците имат някакъв шанс за победа? Виждал ли си численото превъзходство в техника и военни ресурси между двете, че то само САЩ ги превъзхождат три пъти във въздуха и по море. А какво ли ще е ако се включат Англия, Франция и Германия например?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 окт 2022 23:09

JimBeam написа:
paceto написа:
icko65 написа:

Какво им обясняваш като на малки деца? То е логично какво казах с коментара си ама то трябва да имаш нещо в главата, за да го проумееш. При него както се вижда го няма никакво и вероятно е от възрастта като му гледам ника и годината явно го е почнала критическата.

Почна.. Я си прочети поста и си помисли критическата за кого се отнася. Не е за теб. За жени е.. Малоумник.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 окт 2022 23:10

JimBeam написа:

Яворчо е русофил от години и естествено ще защитава Путин докато може и е в негова изгода.

icko65 написа:И още.. Русия отдавна е готова за голяма война. Тотална. Слушам брътвежите из темата и нета че видиш ли свършила ракетите... Как може трезво мислещ да повярва.. Не знам

Ехааа ама само Русия ли е готова? Другите спят и не са подготвени изобщо и само руснаците са на ти с нещата? Защо трябва да стигаме до там, че да разбираме кой е по подготвен? Ти вярваш ли наистина че ако се бият НАТО и Русия без ядрени оръжия руснаците имат някакъв шанс за победа? Виждал ли си численото превъзходство в техника и военни ресурси между двете, че то само САЩ ги превъзхождат три пъти във въздуха и по море. А какво ли ще е ако се включат Англия, Франция и Германия например?

Спри, бе, лицемер ! Постоянно въртиш едни и същи глупости, постоянно блика от постовете ти фалшив морал и псевдопацифизъм, а в същото време се кефиш на руските трупове ? Баси бруталната необективност. С кво си по-различен от Бобо Николов и Пуйола, барабар с всевъзможните му никнейми ? С нищо... Един дол дренки сте всички. Смити поне не жали за никой, от тая гледна точка е поне истински.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 окт 2022 23:11

Ударили са детска площадка и както обикновено жилищни блокове.
Нали с това блъска талавизора масата.
Не знаех, че там в тия обекти се прави ток, който от утре Украйна няма да изнася към ЕС.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 10 окт 2022 23:13

Drunken_Master написа:
Президентът на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че е напълно доволен от изпълнението на руските „специални операции в Украйна“, предава bTV.
„Сега съм сто процента доволен от начина, по който се извършват „специалните военни операции“. Предупредихме те, Зеленски, че Русия дори не е започнала", написа Кадиров в “Телеграм”.
„Спри да се оплакваш и по-добре бягай, преди да бъдеш ударен. Бягай, Зеленски, без да поглеждаш на Запад", добави чеченският лидер.
„Зеленски се оплаква от ракетните удари по Киев и други градове. И какво си мислиш, Зеленски: на теб ти е позволено, а на другите не?“ попита той.

До там ли стигна да цитираш един главорез който режеше главите на руснаците през 90-те, а сега са пуснали ебачите на кози и овце да безчинстват срещу християни. Ето ви ги ценностите на цар Путин I и пуска едни главорези напред да безчинстват. Това е лицемерие, а не моето драги ми болшевики. Аз ли въртя едно и също? Я виж онзи с цифрите как всеки ден говори за неща преди 20-30 години понеже му е неудобно да говори в сегашно време и като чуе за руски ракети и вече е направил палатката в гащите. Долни болшевики сте вие и заслужавате една ракета да се стовари на главите ви, за да оцапате гащите и да осъзнаете какви хора в момента защитавате.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 окт 2022 23:15

JimBeam написа:
Drunken_Master написа:

До там ли стигна да цитираш един главорез който режеше главите на руснаците през 90-те, а сега са пуснали ебачите на кози и овце да безчинстват срещу християни. Ето ви ги ценностите на цар Путин I и пуска едни главорези напред да безчинстват. Това е лицемерие, а не моето драги ми болшевики.

Точно ти не ми говори за лицемерие, става ли ? Освен това си и долен лъжец... Така и не можа, да покажеш пост в който възхваляваме Владимир Путин. Задръж си фалшивия морал за някой дето може да ти се върже... Определено из форума има и такива.
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 окт 2022 23:18

JimBeam написа:

Ми.. Тя и Русия няма да е сама.. Пък и тая глупост дето ги пишеш за въздух особено. Там има едни ракети с голяма скорост.. Не съм чул за превъзходство на юесей.. Напротив
Последна промяна от icko65 на 10 окт 2022 23:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”