Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
И още.. Русия отдавна е готова за голяма война. Тотална. Слушам брътвежите из темата и нета че видиш ли свършила ракетите... Как може трезво мислещ да повярва.. Не знам
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Thsmith написа:За щетите, Гешев не е лошо да започне разследване срещу руската федерация за отравянето на гешев и да ги обвини в тероризъм, това е разумното действие след като се опитват да те замесят с някакъв камион, а не да се оправдаваш или да отстъпваш. И моментално да се прекъсне транзита към Сърбия и Унгария. Държавата да поеме контрола на Лукойл и да замрази руската собственост по морето, най малкото е това. Аа и тетката с пагоните на едно магаре и да се изнася, без разрешение за полет.icko65 написа:[url]2[/url]Thsmith написа:Малко почна да се губи смисъла в изреченията. Опцията е или неправилна употреба на одеколон или изтерясване от новините от Изток. Други опции?
Обясни какво е изтерясване и ще ти отговоря на това което не си разбрал.
Аз всичко разбирам, нямам нужда от обяснения от теб. Несвързана реч средна между Божи и неправилна употреба на одеколон, какво повече има да се разбира?
Левак си.. Смити.. Щом си мислиш че съм с одеколон.. Втори път.. Левак си. Уж разбирал ама речта е не свързана.. Хърби.. Вервам ти.. Ходи при курвите. Аз съм бил. Ама ти явно предозираш. Не си ми на нивото.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:И още.. Русия отдавна е готова за голяма война. Тотална. Слушам брътвежите из темата и нета че видиш ли свършила ракетите... Как може трезво мислещ да повярва.. Не знам
Сдялали са навие ракети с чиповье от перални и холодилники.*
Дано не пипнат лаптоп, ще издялкат Звезда на смъртта.**
* Цитирам Уши.
** Цитирам себе си.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
paceto написа:icko65 написа:JimBeam написа:Тези руски алкохолици да внимават да не падне някоя ракета в Полша, че тогава свят ще им се завие и ще се чудят на къде да бягат обратно в Русия. Ще бъдат изпепелени в рамките на 24 часа и ще им е за урок всякакви такива опити да се краде територия от някакви ботокс джуджета, които серат в куфарчета.
Ти си на няколко линии щом плашиш... Русия.. с... Полша. Нямам адекватна реакция.
Според мен има предвид НАТО, а не специално Полша.
Ударят ли Полша е удар срещу алианса и се задейства точката.
Какво им обясняваш като на малки деца? То е логично какво казах с коментара си ама то трябва да имаш нещо в главата, за да го проумееш. При него както се вижда го няма никакво и вероятно е от възрастта като му гледам ника и годината явно го е почнала критическата.
icko65 написа:Thsmith написа:За щетите, Гешев не е лошо да започне разследване срещу руската федерация за отравянето на гешев и да ги обвини в тероризъм, това е разумното действие след като се опитват да те замесят с някакъв камион, а не да се оправдаваш или да отстъпваш. И моментално да се прекъсне транзита към Сърбия и Унгария. Държавата да поеме контрола на Лукойл и да замрази руската собственост по морето, най малкото е това. Аа и тетката с пагоните на едно магаре и да се изнася, без разрешение за полет.icko65 написа:[url]2[/url]Thsmith написа:Малко почна да се губи смисъла в изреченията. Опцията е или неправилна употреба на одеколон или изтерясване от новините от Изток. Други опции?
Обясни какво е изтерясване и ще ти отговоря на това което не си разбрал.
Аз всичко разбирам, нямам нужда от обяснения от теб. Несвързана реч средна между Божи и неправилна употреба на одеколон, какво повече има да се разбира?
Левак си.. Смити.. Щом си мислиш че съм с одеколон.. Втори път.. Левак си. Уж разбирал ама речта е не свързана.. Хърби.. Вервам ти.. Ходи при курвите. Аз съм бил. Ама ти явно предозираш. Не си ми на нивото.
Естествено, че не съм. Как точно си помисли, че някога съм те приравнявал до мен? пффф
И не съм казал, че задължително си на одеколон. Може просто да си неадекватен, може да си силно афектиран от Ватническата съдба и да не можеш да си събереш мислите, всичко е възможно. Е със сигурност не си Кутевче поне, реакциите ти са твърде емоционални и си личи, че вярваш на дивотиите си.
Когато реагирате по такъв начин, нещата определено вървят добре.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Явор Дачков е май на одеколон...
icko65 написа:Има снимки.. не е по темата.. из целия нет. От Варна София Враца.. На самолетите дето не ръсили.. Според корифея Бобо. Имам снимки.. собствени.. от 11 05 когато спорихме но не ги публикувах щото е промит мозък като оня от Бургас.. 56..нема смисъл. Сега да гледат. Аз бъркам.. Ама хората публикуват. Снимки и видео. Та и за Украйна. Вервайте на Бобо капацитета..Но най фрапиращото е че толкова време няма коментар и реакция от нито една държавна медия партия или кратуна дето ги избираме и хрантутим. Не са компетентни явно
Преди две години копейкините олита разпространяваха снимки, видеа и новини за 5g (видеа и снимки от други събития). Същите олита, които имат финансовата възможност са с 5g в джоба днес. Олита... какво да ги правиш...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
JimBeam написа:ReBorn1982 написа:Украйна просто скъпо и прескъпо плаща цената за това, че се опита да посегне на кримския мост .... би трябвало да са били наясно още като са го планирали.
Стана ли ти на кокалче като видя ракетите днес? Вероятно си изиграл един казачок в чест на случаят и загиналите за пореден път мирни граждани? Къде ли сега са се крили фашисти сигурно пак из жилищните сгради?
Питам те - покажи ми един твой пост, където жалиш за някоя от безбройните невинни жертви на американските варвари ??? Само един твой пост ....
Щото, ако нямаш такъв пост, олекваш страшно и биеш яко на двойни стандарти ....
-
nghcvth написа:JimBeam написа:ReBorn1982 написа:Украйна просто скъпо и прескъпо плаща цената за това, че се опита да посегне на кримския мост .... би трябвало да са били наясно още като са го планирали.
Стана ли ти на кокалче като видя ракетите днес? Вероятно си изиграл един казачок в чест на случаят и загиналите за пореден път мирни граждани? Къде ли сега са се крили фашисти сигурно пак из жилищните сгради?
Оня ден не се ли разпространяваха снимки с моста в Крим и подигравки как това било подарък за рождения ден на Путин? Напомням, че там също загинаха цивилни.
Трима невинни загинаха ..... но JimBeam тук си умираше от кеф и не му пукаше ....
Последна промяна от ReBorn1982 на 10 окт 2022 22:59, променено общо 1 път.
Аз нямам пост в който жаля за когото и да било ; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]