Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот W84me » 10 окт 2022 18:59

СПоред коментатора в Разград има 5000 човека на стадиона.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2022 18:59

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Масажистчето на Тирето се оказа пълен аматьор в тая припошка игра на измамата.
Да вземе пример от оня от Плоски с опиканата звезда на Алеята. Припадане, въргаляне, амоняк за свестяване, превръзки и реторика ала "можеше да умра" - цар на драматургията!

Нужно ли е да пострада някой сериозно, че да спреш да пишеш пълните глупости по тоя казус. Нали беше "просто димка", кво стана...
Утре ще метнат бомба до крака на детето ти. Пак ли ще се правиш на толкова интересен.
Не е нужно да умре някой, че да се вземат сериозни мерки и наказания, не мислиш ли.
А тва колко е пострадал и кво е преживял човека дето сте му метнали бомба на сантиметри от главата, само той си знае...

С две ръце съм "за" да се вземат следните сериозни мерки - ултрамодерни камери на всички стадиони, във всички сектори и прилежащите им кьошенца, като част от критериите за лицензиране, както и поправка в закона за хулиганството, която да позволява бърза процедура за "героя", на база ясен запис от ултрамодерната камера.
Ама не зависи от нас, и докато компетентните не си размърдат трътките, ние само може да ревункаме като припоци след поредна победа на Левски.

До оня ден се кефеше как замерили наш футболист с вейпър по главата. Не знам за кво си "за", но щом казваш, окей

Не съм се кефил, че лупнаха маймуняка (или бледоликия да беше, не помня) с IQOS в простата тиква, която реши да се радва точно пред А. Коментирах случката в контекста на евентуално наше наказание. Но пък и не съм се свил на кълбо от мъка - още един ще се научи, че не е здравословно да се провокира великата синя публика.

На радване на гол можеш да застрашиш здравето на някой, така ли?
Брей, не знаех.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2022 19:06

rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:Е каква е тая бомба, дето му е причинила зачервяване като от ухапване от комар?

Баце, за тва "зачервяване" в САЩ щеше да ви строши с дела....
Само това ще ти кажа. А реакциите и поведението ви по тоя казус начело с вашия Мъро са изключително неадекватни. Сори, но това е грозната истина.

Абсолютно зачервяване, което съм убеден, че не е от бомба. Точно за това и тоя клоун не е ходил на доктор. И не съм ЗА бомбите, напротив. Ама това беше абсолютна клоунада с цел са изкярите нещо от тоя жалък за вас мач.

Ма ти не си убеден ама американьо показва крака, показва клипчето, което клуба пусна, казва "Правата са ми нарушени" и ви чупи от дела, които ще спечели
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 10 окт 2022 19:13

W84me написа:СПоред коментатора в Разград има 5000 човека на стадиона.

Как 5000,поне 50 000 са..........и секса май почва...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2022 19:14

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Масажистчето на Тирето се оказа пълен аматьор в тая припошка игра на измамата.
Да вземе пример от оня от Плоски с опиканата звезда на Алеята. Припадане, въргаляне, амоняк за свестяване, превръзки и реторика ала "можеше да умра" - цар на драматургията!

Нужно ли е да пострада някой сериозно, че да спреш да пишеш пълните глупости по тоя казус. Нали беше "просто димка", кво стана...
Утре ще метнат бомба до крака на детето ти. Пак ли ще се правиш на толкова интересен.
Не е нужно да умре някой, че да се вземат сериозни мерки и наказания, не мислиш ли.
А тва колко е пострадал и кво е преживял човека дето сте му метнали бомба на сантиметри от главата, само той си знае...

С две ръце съм "за" да се вземат следните сериозни мерки - ултрамодерни камери на всички стадиони, във всички сектори и прилежащите им кьошенца, като част от критериите за лицензиране, както и поправка в закона за хулиганството, която да позволява бърза процедура за "героя", на база ясен запис от ултрамодерната камера.
Ама не зависи от нас, и докато компетентните не си размърдат трътките, ние само може да ревункаме като припоци след поредна победа на Левски.

До оня ден се кефеше как замерили наш футболист с вейпър по главата. Не знам за кво си "за", но щом казваш, окей

Не съм се кефил, че лупнаха маймуняка (или бледоликия да беше, не помня) с IQOS в простата тиква, която реши да се радва точно пред А. Коментирах случката в контекста на евентуално наше наказание. Но пък и не съм се свил на кълбо от мъка - още един ще се научи, че не е здравословно да се провокира великата синя публика.

Брей, не знаех.

Tака е, бе, вярно, следващият път направо да иде пред Б и да си съблече фланелката, може и гащите. И после малоумникът няма да е виновен, че провокира великата синя публика, все пак има пълното право да се радва на гола.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

DonBalon223

Мнениеот DonBalon223 » 10 окт 2022 19:15

teerr написа:
W84me написа:.....и секса май почва...

Илич е излязъл да се надиграва с Лудогорец с три тролея в състава - Матей, Юга и Джеферсън

Ако Лудогорче не се спрат, може да стане страшно, при бързите контри ние сме все едно с 9 човека

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 окт 2022 19:17

Понеже си специалист по американско право - такова извращение, като това с тирето, дали е възможно там?
Впрочем Тройчо от снежната топка имаше повече щета.
Американьо, другия път да сложи някоя убедителна снимка или просто да си изкара медицинско свидетелство за съответното нараняване. Сигурен съм, че за това би му се смял всеки един лекар.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 окт 2022 19:24

Никакъв корнер за ЦСКА-София (София). Кабаков ''видя'' цялата ситуация и веднага го даде.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2022 19:25

teerr написа:
W84me написа:СПоред коментатора в Разград има 5000 човека на стадиона.

Как 5000,поне 50 000 са..........и секса май почва...

2000-2200 преко сили.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2022 19:26

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Нужно ли е да пострада някой сериозно, че да спреш да пишеш пълните глупости по тоя казус. Нали беше "просто димка", кво стана...

Брей, не знаех.

Tака е, бе, вярно, следващият път направо да иде пред Б и да си съблече фланелката, може и гащите. И после малоумникът няма да е виновен, че провокира великата синя публика, все пак има пълното право да се радва на гола.

Има пределна разлика между сектора за агитки и другите сектори ...
Човекът от де да знае, че някои са ги изгонили като мръсни котета от Сектор Б ... :( Все пак идва от бяла държава, където нещата си имат ред ->
Добре дошъл в Булгаристан ->
Последна промяна от delqnski47 на 10 окт 2022 19:27, променено общо 1 път.
Sofia.

Върни се в “Левски”