Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 10 окт 2022 17:00

delqnski47 написа:
rsk написа:Е каква е тая бомба, дето му е причинила зачервяване като от ухапване от комар?

Баце, за тва "зачервяване" в САЩ щеше да ви строши с дела....
Само това ще ти кажа. А реакциите и поведението ви по тоя казус начело с вашия Мъро са изключително неадекватни. Сори, но това е грозната истина.

Щеше ли да мине първо през доктор или на общо основание и честна дума щеше да ни строшва от дела ?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 10 окт 2022 17:01

Много спорен ВАР на мача Спартак Вн.-Локо Пл,отменен гол на Спартак.................Няма ли да пуснем по една сълза?!Нали сме самаряни и борци за правдини!
Последна промяна от teerr на 10 окт 2022 17:03, променено общо 1 път.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2022 17:01

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Масажистчето на Тирето се оказа пълен аматьор в тая припошка игра на измамата.
Да вземе пример от оня от Плоски с опиканата звезда на Алеята. Припадане, въргаляне, амоняк за свестяване, превръзки и реторика ала "можеше да умра" - цар на драматургията!

Нужно ли е да пострада някой сериозно, че да спреш да пишеш пълните глупости по тоя казус. Нали беше "просто димка", кво стана...
Утре ще метнат бомба до крака на детето ти. Пак ли ще се правиш на толкова интересен.
Не е нужно да умре някой, че да се вземат сериозни мерки и наказания, не мислиш ли.
А тва колко е пострадал и кво е преживял човека дето сте му метнали бомба на сантиметри от главата, само той си знае...

С две ръце съм "за" да се вземат следните сериозни мерки - ултрамодерни камери на всички стадиони, във всички сектори и прилежащите им кьошенца, като част от критериите за лицензиране, както и поправка в закона за хулиганството, която да позволява бърза процедура за "героя", на база ясен запис от ултрамодерната камера.
Ама не зависи от нас, и докато компетентните не си размърдат трътките, ние само може да ревункаме като припоци след поредна победа на Левски.

До оня ден се кефеше как замерили наш футболист с вейпър по главата. Не знам за кво си "за", но щом казваш, окей
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 окт 2022 17:14

peliforewer написа:
Dust написа:delqnski47, сигурен съм, че знаеш приказката за "Лъжливото овчарче" и защо не трябва да се лъже.

Това сериозно ли го пишеш.

Дали сериозно го пиша, да сериозно го пиша и това некасае конкретния инцидент, а по принцип.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 окт 2022 17:30

Днес ЦСКА-София ако не победи в Разград за първенство, то едва ли скоро ще го стори.
Лудогорец изцяло ще мислят за мача с ХИК, защото той им е в пъти по-важен и по тази причина е много вероятно основни играчи да останат на пейката.
Лично аз очаквам един Десподов да остане резерва.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2022 17:48

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Масажистчето на Тирето се оказа пълен аматьор в тая припошка игра на измамата.
Да вземе пример от оня от Плоски с опиканата звезда на Алеята. Припадане, въргаляне, амоняк за свестяване, превръзки и реторика ала "можеше да умра" - цар на драматургията!

Нужно ли е да пострада някой сериозно, че да спреш да пишеш пълните глупости по тоя казус. Нали беше "просто димка", кво стана...
Утре ще метнат бомба до крака на детето ти. Пак ли ще се правиш на толкова интересен.
Не е нужно да умре някой, че да се вземат сериозни мерки и наказания, не мислиш ли.
А тва колко е пострадал и кво е преживял човека дето сте му метнали бомба на сантиметри от главата, само той си знае...

С две ръце съм "за" да се вземат следните сериозни мерки - ултрамодерни камери на всички стадиони, във всички сектори и прилежащите им кьошенца, като част от критериите за лицензиране, както и поправка в закона за хулиганството, която да позволява бърза процедура за "героя", на база ясен запис от ултрамодерната камера.
Ама не зависи от нас, и докато компетентните не си размърдат трътките, ние само може да ревункаме като припоци след поредна победа на Левски.

До оня ден се кефеше как замерили наш футболист с вейпър по главата. Не знам за кво си "за", но щом казваш, окей

Не съм се кефил, че лупнаха маймуняка (или бледоликия да беше, не помня) с IQOS в простата тиква, която реши да се радва точно пред А. Коментирах случката в контекста на евентуално наше наказание. Но пък и не съм се свил на кълбо от мъка - още един ще се научи, че не е здравословно да се провокира великата синя публика.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2022 17:56

teerr написа:Много спорен ВАР на мача Спартак Вн.-Локо Пл,отменен гол на Спартак.................Няма ли да пуснем по една сълза?!Нали сме самаряни и борци за правдини!

Пладнешки обир на Коритото!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 окт 2022 18:08

Можеше да изгонят и Бидунга.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 окт 2022 18:12

delqnski47 написа:
rsk написа:Е каква е тая бомба, дето му е причинила зачервяване като от ухапване от комар?

Баце, за тва "зачервяване" в САЩ щеше да ви строши с дела....
Само това ще ти кажа. А реакциите и поведението ви по тоя казус начело с вашия Мъро са изключително неадекватни. Сори, но това е грозната истина.

Абсолютно зачервяване, което съм убеден, че не е от бомба. Точно за това и тоя клоун не е ходил на доктор. И не съм ЗА бомбите, напротив. Ама това беше абсолютна клоунада с цел са изкярите нещо от тоя жалък за вас мач.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 окт 2022 18:23

peliforewer написа:Нас като ни наказаха за хвърлена монета от 50 ст. която уцелила страничния съдия с мач без публика и 40 хил.лв глоба дали от БФС търсиха медицинско.Защо ли като опре до Левски и много сложни стават нещата, цяла България вижда какво се случва, само БФС е сляп и глух. Ето какво се случва и секунди преди гола на Левски в събота https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1376713315
По въпросното наказание за монетата, питаш ДК и АК(ако е имало)!
По отношение на ръката, питах и привърженикът на Ботев, ще питам и теб. Къде Кордоба да сложи ръката си? Да я зарови в терена ли?
Освен това има и рикошет, след като той се опитва да изчисти топката!
Ще питам и, хипотетично няколко неща(в твой стил).
1. Ако бяха изгонили Генев през първото полувреме при резултат 1:0 за Левски, как щеше да се развие мача?
2. Ако футболистът на Ботев не беше бутнал Цунами в гръб и синия футболист беше изчистил топката успешно, щеше ли да пишем за отменен гол на Ботев?
3. Ако на Левски бяха дадени 2те дузпи, как щеше да завърши мача?

Всичко това хипотетично, в твой стил.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”