tiamat написа:Thurman Murman написа:paceto написа:Drunken_Master написа:paceto написа:То никой не пита понеже е неудобно и се надяват, че никой не помни и ей така да се подминат всички изговорени неща от лятото. Ама аз помня и не съм злопаметен, но помня какво се пишеше лятото и с какви подигравки и затова припомних само част от всички неща, които говорех и аз и ти и ето, че се случват.
Айде, стига пък и ти. И ти си супер пристрастен, поне си признай. Доста от постовете, които не ти харесват ги триеш.
Аз съм русофил, никога не съм го крил. Няма и да го скрия. Не одобрявам действията на Путин, но ме дразни лицемерието на медиите и политиците ни. Няма пак да отварям темата за НАТО и Югославия и т.н. И не, разлика няма. Същото го вършеха и те.
Моля, моля не трия постове без причина и предимно редактирам.
Изтрил съм само няколко поста на Thurman Murman, защото пускаше някаква информация за нещо си към затворена група в телеграм и се чете само ако си им абонат и отвориш линка в приложението им. Никой няма да прави такива гимнастики, за да чете някаква руска новина, която 90% е пропаганда. Като има да се пуска нещо да се пуска с отворени групи и всеки да си прави сам заключенията дали да вярва или не. Аз като пускам линкове от телеграм първо гледам дали се виждат през браузъра и дали самото видео може да се пусне понеже големите видеа не могат и трябва само през приложението им. Ако не могат да не ги пускам или търся алтернативи някъде другаде, където няма подобни ограничения.tiamat написа:paceto написа:То никой не пита понеже е неудобно и се надяват, че никой не помни и ей така да се подминат всички изговорени неща от лятото. Ама аз помня и не съм злопаметен, но помня какво се пишеше лятото и с какви подигравки и затова припомних само част от всички неща, които говорех и аз и ти и ето, че се случват.
Какво става с Thurman нещо си? Баннат ли е или се крие?
Привет, банда! Не се крия, явявам се специално за тези, на които им липсвам:))
Ами липсваш :))
Аз бях свикнал да преглеждам набързо твоите и на Пуйол постове за войната (двете страни), и да не се занимават да чета други информации :)
Сори, братле. Не мога вече да давам инфо, защото Пацето и Бобчо не били абонирани за част от информационни канали:)) И в такъв случай, не било позволено:)
Ще събираме достоверно инфо от Укринформ и Дойче Веле;)