Е , да не би да има?
Апропо, кога пускат ферибота от Керч?
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Thurman Murman
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
paceto написа:Drunken_Master написа:paceto написа:То никой не пита понеже е неудобно и се надяват, че никой не помни и ей така да се подминат всички изговорени неща от лятото. Ама аз помня и не съм злопаметен, но помня какво се пишеше лятото и с какви подигравки и затова припомних само част от всички неща, които говорех и аз и ти и ето, че се случват.
Айде, стига пък и ти. И ти си супер пристрастен, поне си признай. Доста от постовете, които не ти харесват ги триеш.
Аз съм русофил, никога не съм го крил. Няма и да го скрия. Не одобрявам действията на Путин, но ме дразни лицемерието на медиите и политиците ни. Няма пак да отварям темата за НАТО и Югославия и т.н. И не, разлика няма. Същото го вършеха и те.
Моля, моля не трия постове без причина и предимно редактирам.
Изтрил съм само няколко поста на Thurman Murman, защото пускаше някаква информация за нещо си към затворена група в телеграм и се чете само ако си им абонат и отвориш линка в приложението им. Никой няма да прави такива гимнастики, за да чете някаква руска новина, която 90% е пропаганда. Като има да се пуска нещо да се пуска с отворени групи и всеки да си прави сам заключенията дали да вярва или не. Аз като пускам линкове от телеграм първо гледам дали се виждат през браузъра и дали самото видео може да се пусне понеже големите видеа не могат и трябва само през приложението им. Ако не могат да не ги пускам или търся алтернативи някъде другаде, където няма подобни ограничения.tiamat написа:paceto написа:То никой не пита понеже е неудобно и се надяват, че никой не помни и ей така да се подминат всички изговорени неща от лятото. Ама аз помня и не съм злопаметен, но помня какво се пишеше лятото и с какви подигравки и затова припомних само част от всички неща, които говорех и аз и ти и ето, че се случват.
Какво става с Thurman нещо си? Баннат ли е или се крие?
Привет, банда! Не се крия, явявам се специално за тези, на които им липсвам:))
Не виждам и защо да се крия. Още след Изюмската история, казах, че руснаците се насраха тогава. И не затова, че не успяха да устискат при превъзходство на противника в съотношение 8 към 1, а защото си играят с украинските олигофрени и англо-саксонски подлоги.
Ето, теракта срещу моста е поредното доказателство за това.
Отдавна съм казал, тази война трябва да бъде спечелена с методите, с които “демократите” от САЩ спечелиха в Ирак. А именно - пускаш тежките бомбардировачи над Киев и Лвов и за 24 часа ги превръщаш в купчина кирпич!
Но явно на руснаците още им се играят игрички. Ами да си ги играят…
Паце… Казах ти и на лични…
Когато фейкаджията Бобо пуска фишеци и прави собствени умозаключения, без каквито и да е източници, всичко е точно, но изведнъж, когато аз пусна ВИДЕО доказателство за нещо, както беше тогава, изведнъж Бобо почва да реве, щото видиш ли нямал достъп до някоя група!
Тоест, истината има значение само тогава, когато ти и Бобо имате достъп до съответната група???
А въпросният достъп се случва с един-единствен клик на бутона “join”.
И пак да повторя, защото много обичате да се правите на ударени - когато има ВИДЕО ДОКАЗАТЕЛСТВО за нещо, то тогава това НЕ Е фейк!
Знам, че Бобо няма да ме разбере(той какво ли разбира), но се надявам, че ти поне, може да проявиш капка безпристрастност. Въпреки че вече не ми се вярва…
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- bobonikolov
Мдаа ТАСС излиза със съобщение, че се била запалила една цистерна и нямало повреди по моста. Никой от руска страна дори не споменава терористичен акт а казват, че било пожар, а русофилите във форума викат терористичен акт било. Какво стана бе русофили? Вече не вярвате на ТАСС и руските власти ли? Защо така? Нали всички останали лъжат само и единствено Русия казва истината? Не батко русофилите в тоя форум изнасят яко представление…. Горките толкова са объркани, че не знаят къде се намират.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Thurman Murman написа:Знам, че Бобо няма да ме разбере(той какво ли разбира), но се надявам, че ти поне, може да проявиш капка безпристрастност. Въпреки че вече не ми се вярва…
На мен много ми е смешно, как тоя не е спрял да ръси феноменални глупости, а във всеки пост ни обяснява, как ние нищо не разбираме, били сме назобени с пропаганда и т.н. ;ддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: !
Drunken_Master написа:Thurman Murman написа:Знам, че Бобо няма да ме разбере(той какво ли разбира), но се надявам, че ти поне, може да проявиш капка безпристрастност. Въпреки че вече не ми се вярва…
На мен много ми е смешно, как тоя не е спрял да ръси феноменални глупости, а във всеки пост ни обяснява, как ние нищо не разбираме, били сме назобени с пропаганда и т.н. ;ддд
Нали те има теб с достоверните източници и приятели... Директно от извора пием покрай теб и тръпнем да ни поднесеш новина...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: !
pomiqrat написа:Нали те има теб с достоверните източници и приятели... Директно от извора пием покрай теб и тръпнем да ни поднесеш новина...
Е, аз поне имам приятели... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

ReBorn1982 написа:tiamat-е, нали си анти комунист ??! Как може да цитираш Иван Кръстев, син на виден комунист и партиен функционер ??! .... такива като тоя са най-гнусни. Почти всичките се пребоядисаха и днес са "демократи" и "анти комунисти", а реално са нео марксисти.
Анти-тоталитарист по-скоро :)
Християните нямат ли едно нещо, "Не съдете децата по делата на техните родители"? Много съм съгласен с това. Личен пример: баща ми е цесекар, аз съм левскар. Друг: дядо ми беше свещеник, аз съм атеист. Тъй че с тая теза кой на кого бил син или внук, не съм съгласен. Твоята теза е, че ако бащата е 'Х', синът задължително също е 'Х', което просто не е вярно.
Иван Кръстев, специално, е един от малкото български политолози, които са уважавани в световен план и търсени навсякъде за анализи и интервюта. Дали е прав или не е друг въпрос, но аз лично го чета с интерес.
Thurman Murman написа:paceto написа:Drunken_Master написа:paceto написа:То никой не пита понеже е неудобно и се надяват, че никой не помни и ей така да се подминат всички изговорени неща от лятото. Ама аз помня и не съм злопаметен, но помня какво се пишеше лятото и с какви подигравки и затова припомних само част от всички неща, които говорех и аз и ти и ето, че се случват.
Айде, стига пък и ти. И ти си супер пристрастен, поне си признай. Доста от постовете, които не ти харесват ги триеш.
Аз съм русофил, никога не съм го крил. Няма и да го скрия. Не одобрявам действията на Путин, но ме дразни лицемерието на медиите и политиците ни. Няма пак да отварям темата за НАТО и Югославия и т.н. И не, разлика няма. Същото го вършеха и те.
Моля, моля не трия постове без причина и предимно редактирам.
Изтрил съм само няколко поста на Thurman Murman, защото пускаше някаква информация за нещо си към затворена група в телеграм и се чете само ако си им абонат и отвориш линка в приложението им. Никой няма да прави такива гимнастики, за да чете някаква руска новина, която 90% е пропаганда. Като има да се пуска нещо да се пуска с отворени групи и всеки да си прави сам заключенията дали да вярва или не. Аз като пускам линкове от телеграм първо гледам дали се виждат през браузъра и дали самото видео може да се пусне понеже големите видеа не могат и трябва само през приложението им. Ако не могат да не ги пускам или търся алтернативи някъде другаде, където няма подобни ограничения.tiamat написа:paceto написа:То никой не пита понеже е неудобно и се надяват, че никой не помни и ей така да се подминат всички изговорени неща от лятото. Ама аз помня и не съм злопаметен, но помня какво се пишеше лятото и с какви подигравки и затова припомних само част от всички неща, които говорех и аз и ти и ето, че се случват.
Какво става с Thurman нещо си? Баннат ли е или се крие?
Привет, банда! Не се крия, явявам се специално за тези, на които им липсвам:))
Ами липсваш :))
Аз бях свикнал да преглеждам набързо твоите и на Пуйол постове за войната (двете страни), и да не се занимават да чета други информации :)
-
tiamat написа:ReBorn1982 написа:tiamat-е, нали си анти комунист ??! Как може да цитираш Иван Кръстев, син на виден комунист и партиен функционер ??! .... такива като тоя са най-гнусни. Почти всичките се пребоядисаха и днес са "демократи" и "анти комунисти", а реално са нео марксисти.
Християните нямат ли едно нещо, "Не съдете децата по делата на техните родители"? Много съм съгласен с това. Личен пример: баща ми е цесекар, аз съм левскар. Друг: дядо ми беше свещеник, аз съм атеист. Тъй че с тая теза кой на кого бил син или внук, не съм съгласен. Твоята теза е, че ако бащата е 'Х', синът задължително също е 'Х', което просто не е вярно.
Иван Кръстев, специално, е един от малкото български политолози, които са уважавани в световен план и търсени навсякъде за анализи и интервюта. Дали е прав или не е друг въпрос, но аз лично го чета с интерес.
Разгледах му по-подробно биографията. Още преди 30 години е станал на издръжка при Дьорд Шорош, получил е стипендия от едно от НПО-тата му. Оттогава, 30 години вече, "работи" за него, няма 1 ден реален трудов стаж, всичко е НПО-та към Дьорд Шорош.
ReBorn1982 написа:tiamat написа:ReBorn1982 написа:tiamat-е, нали си анти комунист ??! Как може да цитираш Иван Кръстев, син на виден комунист и партиен функционер ??! .... такива като тоя са най-гнусни. Почти всичките се пребоядисаха и днес са "демократи" и "анти комунисти", а реално са нео марксисти.
Разгледах му по-подробно биографията. Още преди 30 години е станал на издръжка при Дьорд Шорош, получил е стипендия от едно от НПО-тата му. Оттогава, 30 години вече, "работи" за него, няма 1 ден реален трудов стаж, всичко е НПО-та към Дьорд Шорош.
И какво трябва да значи това?