Пази се борче, идва българско скиорче!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Пази се борче, идва българско скиорче!

Мнениеот Empty » 17 фев 2010 13:45

silverbg написа:И като не отиде никой на олимпиадите къв ще е стимула изобщо да се спортуват тези спортове, съвсем ще ги залечим. Може да е на 45 място, ама е сред най-добрите скиори в света. Имайте малко уважение към тези хора, които са се заели със спортове в които нямаме НИКАКВИ традиции. И тоя автора не знам за какви негови пари говори, кви пари пък е дал той, от държавната хазна отдавна се отделят мизерни средства за спорта.

И ти си прав, че пращаме малко хора и все някой трябва да иде, и нормативите, които ги правят не са толкова завишени, за да могат такива държавици, като нас да пратят някой на ските.Не виждам само какъв пример могат да дадът тези, които завършват на последно място на децата.Последно време в Банско се кара доста...може някога да излезе талант, но просто нямаме традиции в тези спортове.Едни щанги имахме, най-голямата сила в света и ни ги отнеха.....затова повече трябва да ни боли, а че Австриици, Норвежци,Германци са си номер едно в зимните спортове то се зане......имат си голяма планина :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 фев 2010 13:50

Няма какво да дискутираме....в статията се казват много наболели истини.....истини обаче, които никой от управляващите българският спорт, не иска да чуе !
А ето и към кое трябва да се стремим...... това трябва да е приоритета на България:
..................................................................................................................
Sole написа:Господа, вие изперкали ли сте? Като са занижени критериите на отделната международна федерация, се поставят вътрешни и не изпращаме слабаци. Парите отиват само за подготовка на Евгения Раданова и Александра Жекова. Но за подготовка на най-добрите места в света. С личен лекар, даже двама, персонален масажист и всичко останало необходимо. И ако двете вземат медали, вземат, ако не се получи - здраве да е. Всички останали без пари за подготовка и готово. Който има, сам да си плаща, аз нямам за такива. Но да изпращаме туристи на екскурзия - не става.

..................................................................................................................
Това е истината......не сме 80 милионна държава, че да развиваме всички видове спорт !
Ако се пренасочат усилията и средствата.....към спортовете където в действителност сме силни.....или имаме шансове......то спортистите ни на Олимпиади, реално наистина ще бъдат малко на брой......но ще бъдат качествени !

П.П.
Максимата е пределно ясна: Не количеството прави успехите......а качеството !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 17 фев 2010 14:03

Абе хора какво искате класиране медали български глупости и типичен за нас максимализъм та ние до медала на Катя в Нагано имахме един единствен бронз от толкова участия и няма да забравя как Томето след като предния ден в гонга беше говорил това което пишете вие сега плачеше и се извиняваше че не са вярвали на Дафовска, ами ако се бяхме отказали и тогава на колко олимпиади ходиха биатлонистите преди да постигнат успехите а за парите по добре да се дадат за спортисти на олимпиада отколкото за представителни разходи на такива като Румяна Желева, а вие които сега викате да не ходят спортисти на олимпиада, ако наистина се случи такова нещо първи ще оревете света защо нямаме спортисти на най-големия спортен форум.

W84me_1
Контакти:

Мнениеот W84me_1 » 17 фев 2010 14:16

Автора на темата да се прегледа или още по-добре,да се гръмне веднага!

growlingdog
Контакти:

Мнениеот growlingdog » 17 фев 2010 14:59

Много смешен човечец е тоя дето е написал тая статика,другите няма да ги коментирам явно са много добри в някои даден спорт и са постигнали нещо наистина значимо в този спорт.
Хората се трудят или поне по голямата част от тях,но на наща база и средтсва тва е положението.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 17 фев 2010 15:20

Страшен коментар брат
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 фев 2010 16:08

Това, че в момента българските скиори не са заплаха и за борчетата не е тайна и прави коментара на автора абсолютно несъстоятелен. Но че е необходимо да имаме участници на игрите е ясно. този дето е пуснал темата явно е активист на Гриин пиис :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 фев 2010 17:21

[quote="komi"]Айде и аз да се включа. Капака на всичко е, че днес нашите представители в ски бягането нямало да стратират в спринтовите дисциплини, заради натрупана умора :o :o :o Досега е минал точно един старт в ски бягнето, в който жените бяха и двете след 60-то място, а единствения ни представител при мъжете завърши на "престижното" 50-то място. Кога, бе да му е.а майката, се изморихте? И от какво? От ски бягане ли се изморихте? Ташак си правят с нас тези хора. Аз не съм очаквал грандиозн ирезултати, но поне желание да има, да надхвърлиш собствените си възможности или поне нещо подобно. Пример: Краси Анев в спринта на биатлона - 25-то място. Да, не е супер велико, но на тази свирепа конкуренция все е нещо. Стреля без грешка, бяга прилично, взе точки за Световна купа. А тия се били изморили. Ама щели да страртират в преследването нашите "ски бегачи". По - голямо доказателство от това, че са екскурзианти, здраве му кажи. Тоя прошляк пък Стефан Георгиев 15 години все е последен. Все е надежда. Ще стане на 50 и ще го направим надежда в състезанията за ветерани.[/quote
17 февруари, сряда
20:15Ски бягане, жени, спринт, квалификация (Т.Малчева отказа участие)
20:40Ски бягане, мъже, спринт, квалификация (В. Цинзов отказа участие)
Стана ясна причината за слабото представяне на българските олимпийци : Наште си пазили силите за следващата Олимпиада! :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 фев 2010 17:42

Най-хубавото е, че до момента всичките ни участници са живи, а минаха доста стартове вече. Но ако броим не само убитите, а и ранените, както е коректно, то ситуацията не е толкова розова - Георгиев ранен, Жекова ранена, ски-бегачите всички също небоеспособни... Засега единствено в шейните състезателите са подходили разумно и са отстъпили доброволно бойното поле, при което, след като изперат гащите, могат веднага да се хвърлят в следващата битка.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 17 фев 2010 17:42

Президента Първанов е обещал да награди всички български състезатели, които останат живи след зимната олимпиада !!! :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Ванкувър 2010”