Ти може и да не си гласувал, ама такива като Доктора и компания гласуваха.
Значи само заради ей такива радвания към него много искам да се направи един експеримент и този по някакво чудо да поеме властта, да ни изкара от ЕС и НАТО и да видим какво ще се случи.
Изгледай му гостуването в Панорама преди две седмици и как всеки път като му даваха думата говореше за Русия, а после този ми излиза и говори за независима държава. От кого независима от ЕС и САЩ, но зависима пък към Русия или и вие наистина си въобразявате, че страна като нашата може да бъде напълно независима след като не може да държи контра на големите сили по някаква причина понеже са зависими от нас с нещо? :)
Бойко преди 2 години каза, че сме щели да си произвеждаме сами газ и нефт и дори сме щели да изнасяме, що за малоумие е това нещо направо ума не ми го побира и после и този излиза и говори "Аз никога не съм лъгал". Лъжат ви в очите такива типове и вие не се усещате въобще и после ви правят на глупави като отричат казаното. Борисов вчера отрече, че е казвал, че ще смъкне бензина с 1 лев като спечели, а това го има на видео като го казва в някаква зала, когато обикаляше лятото като цветарка.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Red_Neck написа:fcb_bg написа:Red_Neck написа:Че ние 5 месеца чистим залежало джелезо ;))))
Снаряди бол :))
Подаръци няма... ;)))
От складовете, през ВМЗ-то и газ към Украйна .... :)))
Обществена тайна ли е, що .... Пълен ахмак трябва да си за не развържеш стоката .... Благородната кауза е бонус!
Оня янки дето се взриви в Анево за кого е тествал дърти соц гърмячки?
Предполагам за ловната дружинка в Иганово, .... официално ;))))
Има кой да ме разсмива, друго по въпроса има ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Хиляда пъти по-добре Коцето от Възраждане отколкото двете шматки от Канада и тяхната парапетна говорителка (на Кирчо де).Факт.Тия двамцата са толкова некадърни неможачи че с лекота върнаха Боко на бяло магаре.Тоже факт.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
На Коцето много скоро ще му ядете копейката всички джендъристи и западни лакейчета. Това е човекът, който ще отърве България и робския синджир на сащ и ще върне баланса в държавата за ужас на всички тротинеткаджии.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- paceto
- Контакти:
Ето, хора без грам мозък и говорят без да мислят.
Дори говори за двама канадци, а всъщност е само един, но нищо важно е да се повтарят опорките каквито сме чули някъде и не е важно да се мисли въобще. Наистина страната ни заслужава съдбата си, убеден съм в това и се вижда защо е така.
После се чудете защо се топим като нация и се сърдете на хората зад граница, че "ви решавали съдбата". Нищо, че ако си мръднете задниците от диваните вотът от чужбина изобщо няма да е фактор най-вече този от Турция, които дори не знаят и български, но не това е важно и трябва да се сочи някакъв друг виновник за безхаберието на голям процент хора.
Господина над мен да не вземе той да му го изяде, ако вземе пък увисне на някое дърво по някакви причини.

Дори говори за двама канадци, а всъщност е само един, но нищо важно е да се повтарят опорките каквито сме чули някъде и не е важно да се мисли въобще. Наистина страната ни заслужава съдбата си, убеден съм в това и се вижда защо е така.
После се чудете защо се топим като нация и се сърдете на хората зад граница, че "ви решавали съдбата". Нищо, че ако си мръднете задниците от диваните вотът от чужбина изобщо няма да е фактор най-вече този от Турция, които дори не знаят и български, но не това е важно и трябва да се сочи някакъв друг виновник за безхаберието на голям процент хора.
Господина над мен да не вземе той да му го изяде, ако вземе пък увисне на някое дърво по някакви причини.

Толкова смешни и нещастни политици като Кирчо и Кокорчо никога не сме имали.Те хората по-насериозно възприемат Къци Вапцаров и Шкумбата.
Ана Цолова помните ли я? А депутата Антон Тодоров?
А следващото му гостуване в студиото заедно с Валери Симеонов - депутат от Коалицията? И кво му намекнаха на Николаев
Който иска да търси случките в ефир.
После собствеността на телевизията се смени и гафове няма.
А следващото му гостуване в студиото заедно с Валери Симеонов - депутат от Коалицията? И кво му намекнаха на Николаев
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
- bobonikolov
България не направи това, което направиха румънците. Ако бяхме гръмнали две-три комунета в началото на прехода ей така за назидание на останалата крадлива сган сега можеше и да няма проблеми. Чаушеску и жена му си получиха заслуженото и то по националната телелвизия навръх Коледа в директно предаване. , ама бай ви Тошо се отърва тогава.... Сега разни копейки, бацета, славчовци ще ви таковат а вие се правете, че имате право на избор....
- sinqkrepost1914
- Контакти:
fcb_bg написа:Ана Цолова помните ли я? А депутата Антон Тодоров?
Е помним, тогава Валерката извади косачката в ефир и направо си го заплаши с уволнение. След това дали е имало форумно възмущение за тормоз над журналисти ? Макар че Валерката заедно с Краси Билата вече залязоха и това е едно от хубавите неща последните години. Да не забравяме и Марешки. Когато някой понечи да каже, че Възраждане примерно е патерица на герб, нека си спомни за Марешки за да добие реална представа какво означава политическа патерица.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
nghcvth написа:Костадинов може да има много лоши страни, но днес страшно много ми хареса шамара, който заби на НПО рупорите на Прокопиев, незнайно защо водещи се медии. Срещу тия манипулатори точно така трябва да се действа. А ония, които днес много се възмутиха, ми е чудно защо запазиха тотално мълчание, когато Кирил Петков удари с лакът журналист преди няколко седмици.
Какъв шамар точно е забил? По скоро те му се изплюха в лицето и го оставиха като сърдитко да си напусне само пресконференцията.
Аз ако бях щях да му отговоря по същия начин по който той говореше към тях и щеше да е още по забавно, но явно журналистите проявиха вкус към добрия тон.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]