Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот rhaegar » 22 сеп 2022 16:49

Pichichi написа:Опс не съм прав, на фулгейм има втори линк който бачка!
Мерси че ме накара да поръчкам!
По принцип свикнах да ги гледам на 4-те отделни линка за всяка част но сега ще съм на ФГ няма проблем стига да има
видео от мачовете.

Голем си мързел, ей. :D

Не гледай Билс-Тайтънс, няма нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 сеп 2022 16:06

Успях да изгледам цялото повторение на ЛАЧ-КС. Като цяло здрав мач, не мога да кажа че КС бяха по- добри но
спечелиха. Чудя се кой друг мач да изгледам ей така за да напредна в играта и май ще е Синсинати-Далас макар
че има доста оспорвани резултати. Но то пък днес е петък :-) каква изненада така че може би е време за 3-ти кръг.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 30 сеп 2022 10:18

Лоши новини за Маями, но преди всичко лично за Туа. Дано положението не е много зле.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2022 16:30

А те защо са го рискували като е бил контузен от предния мач(поне така прочетох де)?
Рисковано решение което може да им излезне през носа.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 сеп 2022 20:59

Pichichi написа:А те защо са го рискували като е бил контузен от предния мач(поне така прочетох де)?
Рисковано решение което може да им излезне през носа.

Защото са тъпаци и защото като цяло не им пука за играчите.

Получи сътресение в неделя, рискуваха го да доиграе онзи мач, и снощи е станала белята. Две подобни контузии в рамките на 4 дни не са шега работа. Дано се оправи бързо и напълно, но ще е тегаво.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 окт 2022 21:25

Тоз Махоумс какъв alley-oop направи с/у Тампа, рядко срещано подаване за НФЛ.

gaiusjulius
Контакти:

Мнениеот gaiusjulius » 04 окт 2022 00:25

Съвсем любезно питам. Може ли rhaegar да пуска по две три изречения всяка седмица?(говоря за NFL) Ако човека не иска е ок. Просто питам, защото на мен би ми било освен интересно и полезно.
*аз смятам че е полезно да научаваш информация от хора гледащи и разбиращи повече от самия себе си и това е смисълът на форума

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 окт 2022 15:03

The first official games of the 2022-23 NHL season are Oct. 7-8 between the Nashville Predators and San Jose Sharks in Prague as part of the 2022 NHL Global Series.

Имаме да защитаваме варел!
:-)

Кадри вече е в Калгари и не се изпълниха мненията на доста хора че мениджмънта на Колорадо
ще разбута защитата с изходящи трейдове за да го запази. Това обаче е минало и силно се надявам
че напускането на Кадри може да помогне един от младите да се развие- А. Нюхоук. Взели са и
Е. Родригес от Питсбърг който уж го ползваха че гледам е записал и най-силния си сезон миналата година.
При всички положения голяма липса за атаката на отбора но да видим кой ще я компенсира с представяне!
Дано са здрави всички, отбора си има достатъчно играчи които да точкуват.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2022 00:07

gaiusjulius написа:Съвсем любезно питам. Може ли rhaegar да пуска по две три изречения всяка седмица?(говоря за NFL) Ако човека не иска е ок. Просто питам, защото на мен би ми било освен интересно и полезно.
*аз смятам че е полезно да научаваш информация от хора гледащи и разбиращи повече от самия себе си и това е смисълът на форума

Съвсем любезно отговарям, мога, стига да ми остава време. Аз и без това планирах да пусна някакъв мини-обзор на сезона до сега (което си е една четвърт от него), ама все нещо излиза на пътя на добрите намерения.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 окт 2022 15:43

Изгледах мача на Билс с/у Балтимор от последната седмица защото уж Бъфало са сред фаворитите и
ме поблазни от развоя на самия мач да го прегледам набързо. За мен с моето лаическо виждане Билс спечелиха
с много (много, много,много) късмет. Полувремето съвсем спокойно си завършваше 20:3 за Балтимор
но нарисуван интерсепшън на Дж. Алън изтърваха домакините, дори на мен ми изглеждаше елементарен но го изпуснаха.
И така само секунди преди края на полувремето Билс направиха резултата 20:10. Второто полувреме мазаляк!
Това което разбирам за тази игра е че обратите са доста често срещани особено когато някой приличен
QB е на изоставащата страна и никак не му е вървяло 1/2 четвърти и изведнъж му потръгва играта а другия
отбор изпада в някакъв гипс. :-)
Трябва да се помисли за залагане "На живо" в такива случаи! :-)

Върни се в “Други спортове”