Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот pomiqrat » 04 окт 2022 13:32

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Можеш да гавриш единствено себи си.

Така си е. Теб не те гавря изобщо... Просто си любопитен за това, кой съм, що съм, из цяло РусИ. Ей така от любопитство, не от друго... ;)) Изобщо не те гавря, понеже изобщо не си тъп ! :)

Всички разбрахме, че си от село и училищен двор ти изглежда цял град ,( Щях да съм много притеснен, ако в петте форума, в които пища, по десет човека стигат до заключението, че съм тъп. Ощи (селяните придушли в Русе вземете се разделете със селския си диалект и да го пренасяте в града) повече щях да съм притеснен за психичното си здраве, ако пиша на хората, че нямат личен живот и по цял дев пишат във форума на гонг, а аз самият вися цял ден в него и в още пет форума.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 окт 2022 13:34

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Така си е. Теб не те гавря изобщо... Просто си любопитен за това, кой съм, що съм, из цяло РусИ. Ей така от любопитство, не от друго... ;)) Изобщо не те гавря, понеже изобщо не си тъп ! :)

Всички разбрахме, че си от село и училищен двор ти изглежда цял град ,( Щях да съм много притеснен, ако в петте форума, в които пища, по десет човека стигат до заключението, че съм тъп. Ощи (селяните придушли в Русе вземете се разделете със селския си диалект и да го пренасяте в града) повече щях да съм притеснен за психичното си здраве, ако пиша на хората, че нямат личен живот и по цял дев пишат във форума на гонг, а аз самият вися цял ден в него и в още пет форума.

А, значи, все пак си призна... АХАХАХАХАХАХАХАХ ! ;ддддддддддддддддддддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 окт 2022 16:58

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

А, значи, все пак си призна... АХАХАХАХАХАХАХАХ ! ;ддддддддддддддддддддд

Трагедия си
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 окт 2022 19:40

Thsmith написа:Ами те са си, точно заради това чакат въоръжените сили на страната им да ги "освободят".
Другите си нямат държава и си създадоха сами.

Ами те и сърбите в Косово си бяха в страната си, бяха нападнати от въоръжени терористи и въоръжените сили на страната им дойдоха да ги спасят ..... както и да го въртиш, аршинът ти е двоен - според интереса на твоя САЩ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 окт 2022 19:47

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Ами те са си, точно заради това чакат въоръжените сили на страната им да ги "освободят".

Ами те и сърбите в Косово си бяха в страната си, бяха нападнати от въоръжени терористи и въоръжените сили на страната им дойдоха да ги спасят ..... както и да го въртиш, аршинът ти е двоен - според интереса на твоя САЩ.

Че аз никога не съм искал да се представям за неутрален когато и да било? Какво има да въртя? Лесно мога да ти кажа, че нещата са предизвикани от Милошевич и етническите му чистки, ти да отговориш, че атентатите са ги предшествали и тн. Много добре знаеш, че за мен това няма никакво значение и винаги бих бил за това да се разпадне Югославия и сърбите да ядат пердах дори ако чистките бяха от обратната страна. Никога не съм тръгвал да роня крокодилски сълзи за някого и да съм ревал как трябва да се помогне на друг. Всичко, което отслабва русия и съюзниците им е посрещано с аплаузи от мен, без значение начин и причина.

Да имам желание Британците и Германците да са мноооого по активни в защитата на фианнсивите интереси на Европа и да извършват необходимите интервенции без да се налага да търсят помощ или друг вид подкрепа от Янките, но това е коренно различен въпрос.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 окт 2022 19:53

Това за етнически чистки е поредната американска лъжа. В Косово всичко си беше мирно до 1997-98, когато терористите почнаха да нападат сърбите в провинцията. Никакъв Милошевич не е виновен.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 окт 2022 20:07

ReBorn1982 написа:Това за етнически чистки е поредната американска лъжа. В Косово всичко си беше мирно до 1997-98, когато терористите почнаха да нападат сърбите в провинцията. Никакъв Милошевич не е виновен.

Знаеш, че не е проблем да разиграем този филм, знаеш и че аз съм значително по-търпелив в повтарянето на дадена теза. Заради това ти предложих и да го прескочим. Опитите да оправдаеш основния виновник в лицето на Милошевич и русия, която ги подкрепяше са безсмислени.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 окт 2022 20:10

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:

Че аз никога не съм искал да се представям за неутрален когато и да било? Какво има да въртя? Лесно мога да ти кажа, че нещата са предизвикани от Милошевич и етническите му чистки, ти да отговориш, че атентатите са ги предшествали и тн. Много добре знаеш, че за мен това няма никакво значение и винаги бих бил за това да се разпадне Югославия и сърбите да ядат пердах дори ако чистките бяха от обратната страна. Никога не съм тръгвал да роня крокодилски сълзи за някого и да съм ревал как трябва да се помогне на друг. Всичко, което отслабва русия и съюзниците им е посрещано с аплаузи от мен, без значение начин и причина.

Да имам желание Британците и Германците да са мноооого по активни в защитата на фианнсивите интереси на Европа и да извършват необходимите интервенции без да се налага да търсят помощ или друг вид подкрепа от Янките, но това е коренно различен въпрос.

Русия се пише с главна буква.. Не наблягай на омразата. И аз ненавиждам САЩ но не пиша сащ
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 04 окт 2022 20:38

Няма вече фронт по Ингулец.
Ключ н.п. Давидов брод е загубен.
Руските войници, за да избегнат обкръжението, напускат крепостите в северната част на Херсонска област и се оттеглят към Берислав и Нова Каховка, за да задържат поне тях
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 окт 2022 20:43

Значи пак "прегрупиране" има.
Да вземат вярно направо да се прегрупират в Москва най добре ще е за всички.

Върни се в “Свободна зона”