Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ReBorn1982 » 03 окт 2022 14:38

Украинският народ е също толкова фалшив, колкото са македонският и молдовският. Това са "държави", създадени от комунистите. Никога в историята не са съществували такива "народи" и "държави", те се пръкват с възхода на болшевиките.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 окт 2022 14:43

ReBorn1982 написа:Украинският народ е също толкова фалшив, колкото са македонският и молдовският. Това са "държави", създадени от комунистите. Никога в историята не са съществували такива "народи" и "държави", те се пръкват с възхода на болшевиките.

Обясни го на момчето, което преподава история... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2022 14:46

Как стои казусът с Беларус? ;))))
Фалшива държава ли са и те?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 окт 2022 16:09

Истината е, че няма никакво значение какво казва някой Канадец, Китаец, Французин, Българин или още по малко Ватник. Хората в тези държави сами решават какви са и дали са държава или не.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 03 окт 2022 16:13

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Украинският народ е също толкова фалшив, колкото са македонският и молдовският. Това са "държави", създадени от комунистите. Никога в историята не са съществували такива "народи" и "държави", те се пръкват с възхода на болшевиките.

Много мило, благодаря за момчето! Момчето беше преподавател по история преди години, и то за 800 лева! Към днешна дата обучавам кучета водачи за десеторно повече! Доставя ми удоволствие, не толкова за парите, а да видя радоста в очите на нуждаещите се! Спечелих 1-во място в Испания (островите) в турнир! На търг кучето стигна до 40К! Разбира се победителят беше анонимен, понеже е с благотворителна цел! Даваха ме и по новините, със снимка на нуждаещата се, със снимка на обучаващият, и благодарности към благодетеля!
Сега нещо любопитно! Мой добър приятел е руснак, и о.., чудо, неговият брат е украинец, избягал от режима!
Ако в Русия гледаш чужда медия си подсъдим, докато в Украйна си свободен да следиш новините по "ал Бандар сери бегаван"! Та до там.
И не ми говори за история, беден си!
Няма да ти отговарям повече.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 окт 2022 16:34

Thsmith написа:Истината е, че няма никакво значение какво казва някой Канадец, Китаец, Французин, Българин или още по малко Ватник. Хората в тези държави сами решават какви са и дали са държава или не.

Хората в Крим що нямат право "сами да решават какви са и дали са държава или не" ?? Или в Република Сръбска ??!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2022 16:40

Drunken_Master написа:
Red_Neck написа:Как стои казусът с Беларус? ;))))

Ми не знаем... :))))

Така ще е, .... кога не изнася, не знаете :)
Тъщата не ти ли помогна вече да формираш мнение? :))))

.... а на колегата, който намеси и Княжество Молдова, ще препоръчам да си прегледа източниците на информация ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 окт 2022 17:06

Red_Neck написа:
Drunken_Master написа:
Red_Neck написа:Как стои казусът с Беларус? ;))))

Ми не знаем... :))))

Така ще е, .... кога не изнася, не знаете :)
Тъщата не ти ли помогна вече да формираш мнение? :))))

.... а на колегата, който намеси и Княжество Молдова, ще препоръчам да си прегледа източниците на информация ;)))

Ти нормален ли си? Кое не ми изнася? Я дай историята на Беларус преди болшевиките...
Не ми изнасяло, вика...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 окт 2022 17:20

JACKO написа:
Drunken_Master написа:

Много мило, благодаря за момчето! Момчето беше преподавател по история преди години, и то за 800 лева! Към днешна дата обучавам кучета водачи за десеторно повече! Доставя ми удоволствие, не толкова за парите, а да видя радоста в очите на нуждаещите се! Спечелих 1-во място в Испания (островите) в турнир! На търг кучето стигна до 40К! Разбира се победителят беше анонимен, понеже е с благотворителна цел! Даваха ме и по новините, със снимка на нуждаещата се, със снимка на обучаващият, и благодарности към благодетеля!
Сега нещо любопитно! Мой добър приятел е руснак, и о.., чудо, неговият брат е украинец, избягал от режима!
Ако в Русия гледаш чужда медия си подсъдим, докато в Украйна си свободен да следиш новините по "ал Бандар сери бегаван"! Та до там.
И не ми говори за история, беден си!
Няма да ти отговарям повече.

Ми, нормално е да не си преподавател... Аз лично бих се срамувал, ако преподавам история, а не съм достатъчно компетентен...
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2022 18:12

Болшивиките не ме интересуват. Зададен беше елементарен въпрос, предполагащ едносричен отговор - да/не. Повтарям въпроса:
Как стои казусът с Беларус? ;))))

Върни се в “Свободна зона”