Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Colonelcassad
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Colonelcassad » 02 окт 2022 21:12

Thsmith написа:Ама те останаха ли бре? Нали бяха унищожили вече 300-400 от изпратените двадесетина бройки? : )))))

Според украинската пропаганда наистина стотици химарси вече са унищожени.

Но така ще да е, след като евтината украинска пропаганда не прави разлика между прихванати и унищожени ракети за Химарс и самата артилерийска ракетна установка.

Като гледам и ти здраво си се нагълтал с украинските фейкове. ¯\_(ツ)_/¯

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 02 окт 2022 21:17

Furious_Monk написа:Руснаците няма как да спечелят, ако искат цялата Украйна... забавно е да гледам англичани да подкрепят местната ИРА, но самото усещане за независимост няма как да бъде подчинено на ничия воля.

Компромисен вариант и някакво спокойствие за 10-15 години... евентуално.

Русия никога не е искала цяла Украйна, а Новорусия.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 окт 2022 21:21

Colonelcassad написа:
Thsmith написа:Ама те останаха ли бре? Нали бяха унищожили вече 300-400 от изпратените двадесетина бройки? : )))))

Според украинската пропаганда наистина стотици химарси вече са унищожени.

Но така ще да е, след като евтината украинска пропаганда не прави разлика между прихванати и унищожени ракети за Химарс и самата артилерийска ракетна установка.

Като гледам и ти здраво си се нагълтал с украинските фейкове. ¯\_(ツ)_/¯
Ми не, слабо ме интересува кой какво се хвали по пропагандна линия. Тук имаше потребители, които възпяваха успеха на пияната дружинка и всеки ден обясняваха колко камиончета с ракети са унищожили. Точно заради това се шегувам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 окт 2022 21:25

Thsmith написа:
icko65 написа:
Thsmith написа:
icko65 написа:Искандерите идват... УкраИна. Дупе да ви е яко. Ще хвърчат Химарси укри и так далее. Който не знае да чете за Искандер-М.

Ама те останаха ли бре? Нали бяха унищожили вече 300-400 от изпратените двадесетина бройки? : )))))

Иначе най-големия майтап ще е ако зареждат някоя ракета с ядрен заряд при дадено "прегрупиране" : )

Не.. Не останаха но им пращат още. За какво ли.. Там ще е тишина. За Русия не мисли..

Аз за Московска държава мисля, не за русия ; )

Казах ти че сънуваш..Не мислиш
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 окт 2022 21:27

Не знам кой и какво е искал, аз искам борба, вяра и най-вече наказание за тези, които искат да печелят предимно за себе си.

Жертва човек, жертва, това е любов и народна отдаденост.Едните искат едно, другите друго, но третите печелят, защото пълнят частния джоб на тези които искат много. Богатите нямат нация, нацията има богати...

.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 окт 2022 21:37

icko65 написа:
Thsmith написа:
icko65 написа:
Thsmith написа:
icko65 написа:Искандерите идват... УкраИна. Дупе да ви е яко. Ще хвърчат Химарси укри и так далее. Който не знае да чете за Искандер-М.

Ама те останаха ли бре? Нали бяха унищожили вече 300-400 от изпратените двадесетина бройки? : )))))

Иначе най-големия майтап ще е ако зареждат някоя ракета с ядрен заряд при дадено "прегрупиране" : )

Не.. Не останаха но им пращат още. За какво ли.. Там ще е тишина. За Русия не мисли..

Аз за Московска държава мисля, не за русия ; )

Казах ти че сънуваш..Не мислиш

Ти може да кажеш, че Киев е Ватнически, но това не променя нищо.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 02 окт 2022 22:21

Никой, не се е засилил за цялата ви Украйна, спокойно.
Но пък вземете малко помислете, особено някоу форумни стратези, когато Дума-та потвърди документа за присъединяване на четирите области какво ще се случи. Може би вече за Русия, Украйна ще е агресор в нейни територии и леко ще се обърнат нещата. И като участваща военна сила и като всичко.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 окт 2022 23:33

Николай Валуев – най-тежкият и висок световен шампион в историята на бокса е един от 300-те хиляди руснаци, които получиха повиквателна, за да се включат в армията на Русия.

Набирането на мъже за войната в Украйна не подмина и бившия световен шампион. Той беше двукратен носител на пояса на WBA и изигра последния си мач срещу Дейвид Хей през 2003-а година, когато загуби от великобританеца и малко след това прекрати кариерата си. Оттогава той влезе в политиката и е член на Парламента.

Една от причините за оттеглянето му бяха редица проблеми със ставите, заради които Валуев се подложи на редица операции. Въпросните проблеми явно не са пречка пред включването му в редовете на армията.

„Според мен всички са получили повиквателни.“ обясни Валуев. „Аз получих своята точно преди да замина за Донбас и все още не съм докладвал пред местната управа, но щом се прибера у дома ще се явя там.“

„Звярът от изтока“ не е единственият спортист, който има шанс да замине на фронта. Медията ни писа за ММА звездата Владимир Минеев, получил повиквателна наскоро, а преди дни стана ясно, че бившият футболист на Евертън Динияр Билялетдинов, също ще се яви пред наборна комисия.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 окт 2022 04:00

Русия разполага в Беларус 20 000 мобилизирани, което застрашава и Украйна, и суверенитета на самата беларуска държава. Това съобщи в телевизионно предаване Андрий Юсов от пресслужбата на украинското военно разузнаване ГУР.

"Задачата, която си поставя режимът на Путин, е да въвлече пълноценно Беларус директно в боевете срещу Украйна. (Беларуският президент Александър) Лукашенко засега се противи. Но виждаме, че натискът се засилва", коментира говорителят.

"И заплахата не е само за Украйна. Така се увеличава окупационният корпус на територията на една независима държава. Това е натиск и върху самия Лукашенко - това е щик, който може да бъде "за" или "против" него. Това, естествено, е сериозна сила", обясни Юсов.

Разузнаването изтъква, че Украйна научава предварително за подобни действия и намерения на Беларус, пише dnes.bg.

"Днес можем да констатираме, че Лукашенко не смята засега да въвлича армията си в пълномащабна операция", допълни представителят на ГУР.

Беларуският диктатор Лукашенко, лоялен към агресивната политика на своя единствен съюзник Владимир Путин, още от първите дни на руското пълномащабно нашествие в Украйна предостави на Кремъл възможността да използва военните бази на Минск. Именно от беларуска територия танковете на Русия пробиха границата с Украйна.

От Беларус се водят ракетни обстрели на украински градове. Редовната беларуска армия в момента не участва пряко в инвазията в Украйна, но според някои експерти това е въпрос на време. Москва продължава да вербува за войната отделни беларуски "доброволци".

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 окт 2022 04:11

Като цяло ме съмнява мустакаткото да се излъже. Пък и него могат да го посрещнат и Поляците ако стане много активен.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”