Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот JimBeam » 26 сеп 2022 00:26

delqnski47 написа:
JimBeam написа:
delqnski47 написа:
NOMER14 написа:
delqnski47 написа:Кур за Русия, кур за Украйна и за кур за Запада.
Така става ли

Не става, щото България е част от Запада.

Правете разлика да сте част от нещо и да сте васали на това нещо, щото вие се държите като такива...
Имате спешна нужда да преосмислите значението на суверенитет.

Ако не си с едните ще си с другите нали това ти е ясно? Преди 89-та като бяхме подлоги на Русия нямаше проблем нали?
Ти как си го представяш държава като нашата, която едвам се забелязва на картата да се движи като свободен електрон без влияние на някоя голяма държава? В какви приказки живеете не мога да ви разбера и спрете се вече с този пошъл патриотизъм, понеже няма да доведе до нищо добро.

Ох, да знам, знам, разбирам ... но просто няма да ям буби и соя, няма да подкрепям гейщини и няма да подкрепя Украйна.

Кой ти каза, че няма да ядеш буби? Викаш при руснаците няма буби, а ти ако обичаш да ги лапаш твой проблем си е. Аз буби не лапам и не ми пречат тези хора, а на теб ако ти харесва да ти навеждат главата и да не ти дават правото на глас заминавай още сега към Русия ще е рай за теб пък може и за мобилизацията да се запишеш като доброволец.

Методи мекичък, аз казарма съм карал така че не ме мисли мене, ама гледам че постоянно ти караш хората да минават през това? Нещо комплекси ли надушвам? Нещо да не са те вземали за секс кукла в казармата?

Много ли ви харесва на вас този руски шнур, че сте се хванали за него?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2022 00:30

JimBeam написа:
delqnski47 написа:
JimBeam написа:
delqnski47 написа:
NOMER14 написа:
delqnski47 написа:Кур за Русия, кур за Украйна и за кур за Запада.
Така става ли

Не става, щото България е част от Запада.

Правете разлика да сте част от нещо и да сте васали на това нещо, щото вие се държите като такива...
Имате спешна нужда да преосмислите значението на суверенитет.

Ако не си с едните ще си с другите нали това ти е ясно? Преди 89-та като бяхме подлоги на Русия нямаше проблем нали?
Ти как си го представяш държава като нашата, която едвам се забелязва на картата да се движи като свободен електрон без влияние на някоя голяма държава? В какви приказки живеете не мога да ви разбера и спрете се вече с този пошъл патриотизъм, понеже няма да доведе до нищо добро.

Ох, да знам, знам, разбирам ... но просто няма да ям буби и соя, няма да подкрепям гейщини и няма да подкрепя Украйна.

Кой ти каза, че няма да ядеш буби? Викаш при руснаците няма буби, а ти ако обичаш да ги лапаш твой проблем си е. Аз буби не лапам и не ми пречат тези хора, а на теб ако ти харесва да ти навеждат главата и да не ти дават правото на глас заминавай още сега към Русия ще е рай за теб пък може и за мобилизацията да се запишеш като доброволец.

Методи мекичък, аз казарма съм карал така че не ме мисли мене, ама гледам че постоянно ти караш хората да минават през това? Нещо комплекси ли надушвам? Нещо да не са те вземали за секс кукла в казармата?

Много ли ви харесва на вас този руски шнур, че сте се хванали за него?

"Не, Ганя, щом не искаш захар в кафето, значи искаш сол. Няма междинен вариант" - казвайки НАТО-вецът докато пръска демокрация в Близкия Изток.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 сеп 2022 02:40

Момчето е руснак.

КОЙ СЕГА Е ЛЪЖЕЦЪТ, Г-Н КОСТАДИНОВ?
https://www.youtube.com/watch?v=i1TLZqJoCsE

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 сеп 2022 04:33

JimBeam написа:
Всички са за социална политика. Трябва да се работи и в тази насока, защото има нужда.

Значи всички са популисти, които не се интересуват от перспективите и това до което водят социалните дивотии. Просто инструмент да овладеят масите.

Вече почвам да се обривам като чуя за мерки за борба с инфлацията, които са точно обратното.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 сеп 2022 06:07

paceto написа:Момчето е руснак.

КОЙ СЕГА Е ЛЪЖЕЦЪТ, Г-Н КОСТАДИНОВ?
https://www.youtube.com/watch?v=i1TLZqJoCsE

Паце, след Ботев и с Вазов ли...? За "момчето", че не знае, че Костадинов цитира Вазов, ок? Ама ти? Иначе, кажи, де, какво искаш да кажеш с цитираното видео.
Сега, каза ли Асен Василев: "Да го д... бедните"? Език мой, враг мой.
Костадинов лъже избирателите си с друго. Най-голямата лъжа е, че "Възраждане" може да управлява България. Ами не може. Просто няма кадровия потенциал за това и е видно. Те са просто поредното ПП.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 сеп 2022 08:39

Правителството одобрило закупуването на нови ф16. Неска разбрах... Тия самолети ще дойдат около пенсионирането ми.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 сеп 2022 09:07

Трябва да мине през парламента като гласуване.
Частите за нашите самолети са вече в завода на Локхийд Мартин и първият самолет се очаква в началото на 2025.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 сеп 2022 12:59

Първият самолет трябваше тази 2022-а да бъде тук.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2022 16:05

delqnski47 написа:
pomiqrat написа:
delqnski47 написа:!

ТОШКО ЙОРДАНОВ Е ПОИСКАЛ ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ С АСЕН ВАСИЛЕВ ПО ДЕЛО ЗА КЛЕВЕТА

Пресцентърът на "Продължаваме Промяната" отрече появилата се в някои медии информация, че е прекратено делото за клевета, заведено от съпредседателя на партията Асен Василев срещу зам.-председателя на "Има Такъв Народ" Тошко Йорданов.

"Към момента ходът на делото е спрян от Софийския градски съд поради подадено предложение от Тошко Йорданов за извънсъдебно споразумение," гласи съобщението. "Асен Василев не е приел това предложение и съдебният процес може да бъде възобновен във всеки един момент по искане на която и да е от страните."

Казусът засяга изказване на Йорданов от парламентарната трибуна през юли 2021 година. Тогава той каза, че през 2013 г. Василев е откраднал интелектуална собственост от фирма и е бил осъден за това от лондонски съд. Съпредседателят на ПП отговори, като заведе иск за 25 100 лева заради "сериозни неимуществени вреди":

"Г-н Йорданов направи едни изявления от трибуната на Народното събрание, за които аз съм завел иск в Софийски градски съд. Смятам, че този спор трябва да бъде решен там," бе неговият отговор.

В петък сайтът "Де Факто" съобщи, че двамата са постигнали взаимно съгласие за спиране на делото, но в събота сутрин от партията на Василев посочиха, че това не отговаря на истината.

Макар да отрича информацията за окончателно прекратяване на съдебния процес, съобщението на "Продължаваме промяната" не посочва, че той е подновен след прекъсването, а че това може да се случи във всеки един момент.

Кокорчо в действителност е крадял, но не е бил съден, защото е постигнал извънсъдебно споразумение. Самият Кокорчо си го казва това с извънсъдебното споразумение.
Тоест Кокорчо е гнусен крадец, а Тошко е прав за по важната информация от всичко.

Демек тошко иска споразумение, защото може да докаже твърдението си, но не иска.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2022 16:39

Тъжна новина

Износът на български стоки за федерална провинция Бавария през 2021 г. надхвърлила 1 млрд. евро
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”