Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 25 сеп 2022 13:33

THE G.A.M.E написа:
Drunken_Master написа:Чакай малко сега, дали съм разбрал правилно... Значи комунистите като убиват, те са зверове, боклуци и т.н. Когато, обаче го прави Иван Михайлов, той се превръща в национален герой, идол за мнозина и т.н.
"Комунистите" убиват за чужда кауза, Михайлов убива за България.
Всякакви зверства, в наша полза, са приемливи.

Естествено, как... Това да обезглавиш цялото БЗНС, барабар с премиера на страната и да дойдат на власт абсолютни марионетки на Военния съюз. Какво по-патриотично от това ! :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2022 13:37

Както не-веднъж съм писал, ДНК-то ( за огромно съжаление, щото нашето-българско, действително е много жилаво и невъзможно за изчегъркване :) ) ... Често не играе роля в това, дадени хора да са вредни за страната си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 сеп 2022 14:38

хаха, не знам дали днк-то ни е "невъзможно за изчегъркване", но българското самосъзнание адски лесно ни го изчегъртаха.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 сеп 2022 15:04

Чужденец намушка ученик с нож в центъра на София

Дете на 16 години години е било намушкано с нож в центъра на София. Това се е случило вчера следобед на ул. „Пиротска“.

Задържани са двама мъже от арабски произход с хуманитарен статут у нас, научи NOVA от свои източници. Единият от тях е непълнолетен, предаде NOVA.

Пострадалото момче е настанено в болница със сериозни наранявания в корема. Изясняват се причините за нападението.

Двама от нападателите са бежанци, а третият – български гражданин.
Първоначално са задържани трима души, но впоследствие двама от тях очевидно са освободени. Прокуратурата съобщи, че задържан само един Б.А., който не е български гражданин. Човекът с ножа, който е сочен за извършителят, е палестински гражданин, съобщи агенция "Фокус".

Третият нападател – българинът, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци“, разказа още бащата Иво Вълков.

bTV потвърждава, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на семейството му обаче е, че той се е опитал да спре човека с ножа. Тъй като не е установен като извършител е бил освободен.

"По моя информация той не е държал ножа, но може би е бил най-агресивният“, разказа още бащата.

Показания са дали повече от 10 души. Нидал Алгафари също е забелязан пред Трето районно управление, допълни Иво Вълков. На сутринта племенникът му е освободен. Според него вече има опит за прикриване на истината, тъй като в някои медии се съобщава само за двама задържани.

Не че е първият такъв случай, но очевидно и тук се започва с мигрантската престъпност и ще става все по-зле, защото тази сган става все повече на територията на държавата. Предвид, че цял живот търпим мизериите на един друг етнос, става повече от ясно, че и това ще търпим. И предвид, че нямаме държава и намаляваме с всяка секунда, тук ще стане непоносимо за живот, но разликата от преди е, че няма да можем да избягаме в Европа, защото там ще е в пъти по-зле.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2022 17:13

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
Larsenn написа:Наказва го клуба, щото спи с подчинена, лошо е за микроклимата :)

Това не го знаех. Тук вече има логика...

Жалко, че Кирчо Харварда не отнесе и той един бан от народа, че клати Ленчето и я назначава на огромна заплата, а оная горката няма хабер от света...

Мдааа, Ленчето работи за една от най-големите адвокатски кантори, но сервитьорчето от Русе бил по-напред от нея с матряла. Типичен синдром на емигрант от малко населено място, който все е недооценен или както им казват - селяндури...

Помияр, щом ти учиш право е напълно нормално и Ленчето да работи в най-големите адвокатски кантори. :)

Не знаех, че уча. Щеше да е много хубаво. Щом някакво сервитьорче казва, че адвокат работи в кантори :D Друго си е да работиш в ресторантче с 5 хил. оборот на ден и страшно унизително да минават милиони през ръцете ти всеки ден и да си тъп :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 сеп 2022 17:15

pomiqrat написа:Не знаех, че уча. Щеше да е много хубаво.

А ти си завършил ли, бе ?! Е, това вече е уникално... Пича няма идея за значението на думи като "етнос", "върхушка" и т.н. ама бил дипломиран юрист. Живеем в държавата на абсурдите... Евала !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2022 17:20

Drunken_Master написа:

А ти си завършил ли, бе ?! Е, това вече е уникално... Пича няма идея за значението на думи като "етнос", "върхушка" и т.н. ама бил дипломиран юрист. Живеем в държавата на абсурдите... Евала !

Тъжно е, че си чакал 8 часа да вляза, за да ми пишеш ;( Можеш да научиш значението на думички, но като си тъп природно не можеш да се надскочиш и си четеш цял живот информиран нет и чакаш заглавие: "Скандално", "Сензационно", "Шок" и цъкаш с уста, докато покрай теб минава украинец с хубава кола...

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 сеп 2022 17:22

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Тъжно е, че си чакал 8 часа да вляза, за да ми пишеш ;( Можеш да научиш значението на думички, но като си тъп природно не можеш да се надскочиш и си четеш цял живот информиран нет и чакаш заглавие: "Скандално", "Сензационно", "Шок" и цъкаш с уста, докато покрай теб минава украинец с хубава кола...

Помияр, за пореден път доказваш, колко НЕ си тъп. Аз отговарям, ама излиза, че съм чакал цели 8 часа за да му пиша...
Изобщо НЕ си тъп. Ама хич ! :)
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2022 17:25

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Помияр, за пореден път доказваш, колко НЕ си тъп. Аз отговарям, ама излиза, че съм чакал цели 8 часа за да му пиша...
Изобщо НЕ си тъп. Ама хич ! :)

Браво мисъл. Влизам, пиша и на секундата отговаряш. Цял ден си рефрешвал страницата.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 сеп 2022 17:27

pomiqrat написа:Браво мисъл. Влизам, пиша и на секундата отговаряш. Цял ден си рефрешвал страницата.

Е, не отричам, че ми доставя огромно удоволствие, да те гавря. :)
И най-смешното е, че винаги се връщаш за още... Малко ми бие на мазохизъм. :)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”