CSKArforever написа:Както ти казах съм любопитен, отговори ми на това, което те питах.
Ми, можеш да прочетеш предишните ми постове. Отговарял съм на тоя въпрос многократно.
Като цяло изгубих желание за дискусия с теб...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKArforever написа:Както ти казах съм любопитен, отговори ми на това, което те питах.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
tiamat написа:
Абе, ако ти подшушна, че има слухове, че БГ либертарианците са превзели Зелените в ДБ, ще те навия ли? :)) Айде, и някое кебапче мога да подхвърля :)))
(Някой много сериозен да не се върже - купуването на гласове е престъпление.)
Thsmith написа:tiamat написа:
Абе, ако ти подшушна, че има слухове, че БГ либертарианците са превзели Зелените в ДБ, ще те навия ли? :)) Айде, и някое кебапче мога да подхвърля :)))
(Някой много сериозен да не се върже - купуването на гласове е престъпление.)
Никакъв шанс ; )
--
п.с. Аз под идеолог нямам предвид някой фанатик, а по скоро някой идиот ала жан виденов, който може и да си мисли, че прави нещо добро, но да предизвика катастрофа.
paceto написа:Радев крие пътната карта на "Турски поток", защото иначе ГЕРБ отиват на кино
"Казаха ми, че тя е дадена от Влади Малинов
България ще подкрепи нови санкции срещу Русия, каза военният министър Димитър Стоянов пред журналисти.
„Страната ни винаги е следвала единната европейска позиция. Тя е твърде постоянна. Мисля, че и в този случай санкции ще бъдат подкрепени”, заяви Стоянов.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Larsenn написа:Наказва го клуба, щото спи с подчинена, лошо е за микроклимата :)
Това не го знаех. Тук вече има логика...
Жалко, че Кирчо Харварда не отнесе и той един бан от народа, че клати Ленчето и я назначава на огромна заплата, а оная горката няма хабер от света...
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Drunken_Master написа:Larsenn написа:Наказва го клуба, щото спи с подчинена, лошо е за микроклимата :)
Това не го знаех. Тук вече има логика...
Жалко, че Кирчо Харварда не отнесе и той един бан от народа, че клати Ленчето и я назначава на огромна заплата, а оная горката няма хабер от света...
Мдааа, Ленчето работи за една от най-големите адвокатски кантори, но сервитьорчето от Русе бил по-напред от нея с матряла. Типичен синдром на емигрант от малко населено място, който все е недооценен или както им казват - селяндури...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
"Комунистите" убиват за чужда кауза, Михайлов убива за България.Drunken_Master написа:Чакай малко сега, дали съм разбрал правилно... Значи комунистите като убиват, те са зверове, боклуци и т.н. Когато, обаче го прави Иван Михайлов, той се превръща в национален герой, идол за мнозина и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 6 госта