Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 24 сеп 2022 23:35

CSKArforever написа:Както ти казах съм любопитен, отговори ми на това, което те питах.

Ми, можеш да прочетеш предишните ми постове. Отговарял съм на тоя въпрос многократно.
Като цяло изгубих желание за дискусия с теб...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 сеп 2022 00:23

tiamat написа:
Абе, ако ти подшушна, че има слухове, че БГ либертарианците са превзели Зелените в ДБ, ще те навия ли? :)) Айде, и някое кебапче мога да подхвърля :)))
(Някой много сериозен да не се върже - купуването на гласове е престъпление.)

Никакъв шанс ; )

--
п.с. Аз под идеолог нямам предвид някой фанатик, а по скоро някой идиот ала жан виденов, който може и да си мисли, че прави нещо добро, но да предизвика катастрофа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 сеп 2022 00:55

Thsmith написа:
tiamat написа:
Абе, ако ти подшушна, че има слухове, че БГ либертарианците са превзели Зелените в ДБ, ще те навия ли? :)) Айде, и някое кебапче мога да подхвърля :)))
(Някой много сериозен да не се върже - купуването на гласове е престъпление.)

Никакъв шанс ; )

--
п.с. Аз под идеолог нямам предвид някой фанатик, а по скоро някой идиот ала жан виденов, който може и да си мисли, че прави нещо добро, но да предизвика катастрофа.

Да, аз така го разбрах също.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 сеп 2022 02:20

Радев крие пътната карта на "Турски поток", защото иначе ГЕРБ отиват на кино

"Още в самото начало, при първото служебно правителство на Радев, бе поставен този въпрос. Получих информация, че са се сдобили с пътната карта. Дали е оригинал или копие - нямам никаква представа, но знам, че те я имат", това заяви дипломатът Илиян Василев в предаването "ЕвроДикоФ" на телевизия "Евроком".

"Казаха ми, че тя е дадена от Влади Малинов (шефът на "Булгартрансгаз", б.р.), защото неговата позиция, че той няма това копие, е несъстоятелно", категорично продължи той.

"Сега тази карта е известна, задържа се и доколкото ми е известно е прехвърлена към ДАНС, защото там ДАНС я засекретява и по-трудно става достъпът. Защо тя е секретна - един Господ знае", продължи Илиян Василев.

"Радев я крие, защото публикуват ли картата, ГЕРБ отиват на кино", категоричен бе дипломатът.

"Предателството, което има в пътната карта, не касае само "Турски поток", а това и че дължат с Пеевски (б.р. Бойко Борисов) едни пари на Путин", подчерта Илиян Василев.

По думите му интеконконекторът с Гърция струва 1,3 млн. евро на линеен километър, а "Турски поток" е 2,97 млн. на линеен километър.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 сеп 2022 11:27

paceto написа:Радев крие пътната карта на "Турски поток", защото иначе ГЕРБ отиват на кино

"Казаха ми, че тя е дадена от Влади Малинов

Каза ми сестрата на братовчеда на чистачката на съседите на Радев.

Аз не разбирам защо жълтопаветниците са против служебния кабинет. Вчера Кутев направи няколко четки на ЕС, а оня ден министърът на отбраната се закле във вярност на Брюксел:
България ще подкрепи нови санкции срещу Русия, каза военният министър Димитър Стоянов пред журналисти.
„Страната ни винаги е следвала единната европейска позиция. Тя е твърде постоянна. Мисля, че и в този случай санкции ще бъдат подкрепени”, заяви Стоянов.

Това като го чух се запитах, не би ли трябвало ние също да участваме в определянето на тази "европейска позиция", нали уж сме разноправен член на ЕС? Звучеше сякаш чакаме някой нещо да ни спусне, за да го подкрепим.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 сеп 2022 12:02

Ние никога не участваме в определянето на решения, ние само "следваме", каквото са решили във Вашингтон и/или Брюксел. Затова и няма да ни спрат фондовете, от които да си крадат родните олигарси и политици. Спират ги на такива като Орбан, които не обичат с преклонена главица сляпо да "следват единната европейска позиция", а имат често различно мнение и го отстояват.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2022 12:26

Много ясно, че не продължават да духат на русия

България е една от малкото страни в ЕС, които не подкрепят иска на Украйна срещу Русия в съда за правата на човека в Страсбург.

Досега вече 23 държави от Евросъюза са подали заявления в Европейския съд по правата на човека (ЕСПЧ) за присъединяване като трета страна при разглеждане на на иска на Киев срещу Москва. България е в компанията на Гърция, Унгария, Малта и Кипър, съобщава радиостанция „Дойче веле“. От страните извън ЕС искът е подкрепен от Норвегия, а своите намерения да го строят вече са обявили още и Великобритания и Исландия. Неправителствената организация "Женевската академия за международното хуманитарно право" също поиска акредитация за участие в съдебното дело.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2022 12:35

Drunken_Master написа:
Larsenn написа:Наказва го клуба, щото спи с подчинена, лошо е за микроклимата :)

Това не го знаех. Тук вече има логика...

Жалко, че Кирчо Харварда не отнесе и той един бан от народа, че клати Ленчето и я назначава на огромна заплата, а оная горката няма хабер от света...

Мдааа, Ленчето работи за една от най-големите адвокатски кантори, но сервитьорчето от Русе бил по-напред от нея с матряла. Типичен синдром на емигрант от малко населено място, който все е недооценен или както им казват - селяндури...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 сеп 2022 13:09

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
Larsenn написа:Наказва го клуба, щото спи с подчинена, лошо е за микроклимата :)

Това не го знаех. Тук вече има логика...

Жалко, че Кирчо Харварда не отнесе и той един бан от народа, че клати Ленчето и я назначава на огромна заплата, а оная горката няма хабер от света...

Мдааа, Ленчето работи за една от най-големите адвокатски кантори, но сервитьорчето от Русе бил по-напред от нея с матряла. Типичен синдром на емигрант от малко населено място, който все е недооценен или както им казват - селяндури...

Помияр, щом ти учиш право е напълно нормално и Ленчето да работи в най-големите адвокатски кантори. :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2022 13:32

Drunken_Master написа:Чакай малко сега, дали съм разбрал правилно... Значи комунистите като убиват, те са зверове, боклуци и т.н. Когато, обаче го прави Иван Михайлов, той се превръща в национален герой, идол за мнозина и т.н.
"Комунистите" убиват за чужда кауза, Михайлов убива за България.
Всякакви зверства, в наша полза, са приемливи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”