Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: И в Благоевград призоваха: Христолов вън от България

Мнениеот demy27 » 16 фев 2010 22:23

emo_75 написа:благодаря на феновете на ПИРИН.благодаря и на всички останали,защото подкрепа имаме и от феновте на ЛЕВСКИ,ЦСКА и др. макар да помнят,че преди христолов да ни пороби ние бяхме единствения им конкурент изван столицата,което им прави чест и показва,че са разбрали,че за да варви футбола ни нагоре трябва да имаме силни ЦСКА,ЛЕВСКИ,БОТЕВ и т.н та дори и ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,но нашите саграждани от лаута това никога няма да го разберат,защото са обсебени от комлекси,злоба и завист.благодаря на СИНИ,ЧЕРВЕНИ,ОРАНЖЕВИ и всички други фенове без ЧЕРНО-БЯЛАТА измет разбирасе,те си знаят защо.само искам да им кажа,че колелото на живота се върти и не се знае дали един ден няма да са на наше място.а иначе КЪДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ и тогава много,ама много ще има да си плащате за всичката мрасотия,злоба и завист.
още веднъж благодаря на всички български фенове за подкрепата.
сега остава БФС и институциите в държавата да си сваршат работата и разберат,че българския фен на футбола иска честен и истински футбол,а без БОТЕВ ПЛОВДИВ това е невазможно и ще баде винаги скучен и сив.
ТОЙ НЕ УМИРА!

Не мога да разбера защо в тази тема намесваш Локомотив. И с какво Локомотив е виновен за състоянието ви.
Между другото, като човек обичащ футбола и като човек разбиращ какъв тумор е Христолов, ако евентуално той поиска отбора му да играе домакински мач на стадион Локомотив, ще съм твърдо против. Преди време сме играли домакински мач на стадион Ботев и сме благодарни, че са ни разрешили и не се наложи да ходим в Пазарджик или в Хасково, разбира се, че е редно да върнем жеста и ако се наложи Ботев да играе на Лаута, но не и този Ботев.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 фев 2010 00:59

demy27 написа:Не мога да разбера защо в тази тема намесваш Локомотив. И с какво Локомотив е виновен за състоянието ви.
Между другото, като човек обичащ футбола и като човек разбиращ какъв тумор е Христолов, ако евентуално той поиска отбора му да играе домакински мач на стадион Локомотив, ще съм твърдо против. Преди време сме играли домакински мач на стадион Ботев и сме благодарни, че са ни разрешили и не се наложи да ходим в Пазарджик или в Хасково, разбира се, че е редно да върнем жеста и ако се наложи Ботев да играе на Лаута, но не и този Ботев.

Не на меси точно Локомотив. Той искаше да визира нещо друго. Прави ми лошо впечетление че много от Локомотивците които познавам, тях ще ги нареча буфери, се кефят неистово на погорма който осъществи митко върху Ботев. Преди да ме опровергаеш, достатъчно е да погледнеш последното ни дерби, в което вашшата хореографи се градеше върху плакатите "Grazie Mitko". И въпреки това, приемаме че това е нормално заяждане преди мач. Все пак познавам доста хора от Локомотив и всичките тят неистова омраза към Ботев, което се е првърнало в пътеводната им светлина. Много от тях наистин искат цирка да продължи защото ги е страх от силният Ботев, който печелише неизменно медали преди години!
Естествено всяко нещо си има изключение и има пичове от вашите които наистина ни подкрепят! Неможе да не поддминем и факта че последните 10 години, предимно наши млади фенове, канари, се комплексираха от Локомотив и репсективно показват същата злоба към вашият тим и съответно също искат слаб Локомотив

Аз въпреки че не съм много голям, все пак помян и силният Ботев, а си и спомням силният Локомотив. Лично аз мечтая за момента в който Ботев ще се върне на подобаващото си му място, и с енадявам тогава Локомотив също да бъде фактор. Да се налсадим на едно истински градско дерби, и да покажем на БГ коя е футболната столица в нашата родина
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 17 фев 2010 09:00

Да ,Христолов трябва да се махне от футбола,от България,от Европа.Но това е друга тема.Сега трябва да се спаси един футболен клуб ,който е бил винаги фактор в България.Един клуб който има не малко фенове и почитатели.Ботев не трябва да се праща в историята.Защото историята на България не е Христолов,Батков,Ганчев и Титан.Историята на БЪЛГАРИЯ са имената на Ботев и Левски.А не отборчета създадени от червената армия.Защото отборчето на червената армия цска дължи много повече на държавата,спорта и банките.Но тях никой не ги закача.А трябва от тях да се започне.Ботев трябва да остане важен фактор в България и родният футбол.
Когато отборите на Левски и Ботев са играли футбол в бирисовата градина са ловили пеперуди.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 фев 2010 09:44

rump_shaker написа:Не на меси точно Локомотив. Той искаше да визира нещо друго. Прави ми лошо впечетление че много от Локомотивците които познавам, тях ще ги нареча буфери, се кефят неистово на погорма който осъществи митко върху Ботев. Преди да ме опровергаеш, достатъчно е да погледнеш последното ни дерби, в което вашшата хореографи се градеше върху плакатите "Grazie Mitko". И въпреки това, приемаме че това е нормално заяждане преди мач. Все пак познавам доста хора от Локомотив и всичките тят неистова омраза към Ботев, което се е првърнало в пътеводната им светлина. Много от тях наистин искат цирка да продължи защото ги е страх от силният Ботев, който печелише неизменно медали преди години!
Естествено всяко нещо си има изключение и има пичове от вашите които наистина ни подкрепят! Неможе да не поддминем и факта че последните 10 години, предимно наши млади фенове, канари, се комплексираха от Локомотив и репсективно показват същата злоба към вашият тим и съответно също искат слаб Локомотив

Аз въпреки че не съм много голям, все пак помян и силният Ботев, а си и спомням силният Локомотив. Лично аз мечтая за момента в който Ботев ще се върне на подобаващото си му място, и с енадявам тогава Локомотив също да бъде фактор. Да се налсадим на едно истински градско дерби, и да покажем на БГ коя е футболната столица в нашата родина

Ясно ни е кво визира, ясно ни е и какъв боклук е Христолов, но ако можеш се замисли ей така без пристрасно как да ви съчустваме на базата на вашето поведение спрямо нас - прехвърли си през главата кви простотии ква кал сте сипали/и продължавате/ против нас каква гавра с убити наши президенти сте си правили и още и още простотии
Заслужили сте си нашето отношение и то не заради успехите ви и ние си имаме достатъчно ;) и няма и от какво да ни е страх били сме ви когато сте били много по силни от нас така че не сте ни причина за страх

П.С. и айде уточнете се в крайна сметка мача Локо-Ботев дерби ли е или не
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 17 фев 2010 09:49

Oх, мамини, златни, ни лук яли, ни лук мирисали... само полегнали на Шумен... Айде, тогава, отидете си във форума и там хейтърствайте на воля. Или, по-добре, питайте пичове като бирабекс за омразата и нейния смисъл!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 фев 2010 09:53

Abbiati написа:Oх, мамини, златни, ни лук яли, ни лук мирисали... само полегнали на Шумен... Айде, тогава, отидете си във форума и там хейтърствайте на воля. Или, по-добре, питайте пичове като бирабекс за омразата и нейния смисъл!

Като споменаваш Шумен, ми е интересно как така не помните как точно срещу същия Шумен и + Раквски легнахте 2 години преди нашето полягане с Шумен за да изпаднем, ама вие такива неща не помните пък камоли и да си признаете че ги е имало и искате от нас съчуствие - айде сега във В група малко да ви дойде акъла в главата. Бат Митко вие пратен за възмездие от съдбата кви грехове сте вършили вие си знаете
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Tancheto
Контакти:

Мнениеот Tancheto » 17 фев 2010 11:01

Тези от Пирин сс са сбирщина пропаднали фашисти.Те не се интересуват от собствения си отбор а камо,ли от Ботев.Тази декларация е пусната под натиска на Кирил Ваклинов и е плод на страх,какво може да се случи на новоремонтирания стадион.Тази малка групичка нарича пловдивчани татари.Те доскоро бяха а някой от тях все още са платени"фенове" на Галчев. Когато им понамали благините от г-н Галчев стана "добринишки цървул" Тях ги е страх от пловдивските фенове и не им пука кой е начело на Ботев.http://www.fenzona.com/forums/index.php?board=120.0 Желая ви успех.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 фев 2010 11:08

loko2004 написа:Ясно ни е кво визира, ясно ни е и какъв боклук е Христолов, но ако можеш се замисли ей така без пристрасно как да ви съчустваме на базата на вашето поведение спрямо нас - прехвърли си през главата кви простотии ква кал сте сипали/и продължавате/ против нас каква гавра с убити наши президенти сте си правили и още и още простотии
Заслужили сте си нашето отношение и то не заради успехите ви и ние си имаме достатъчно ;) и няма и от какво да ни е страх били сме ви когато сте били много по силни от нас така че не сте ни причина за страх

Ох мамооооо!!!! Защо пишеш глупсоти бе. Нима ние сме тези дето всеки мач възпяваме чуждия президент и му се калним като единствен бог. Нима ние киснем по чуждите форуми, виж си мненията бе келеш. Какво ни е отношението на нас към вас бе. Разбери ние сме игноирирали вашето присъствие. За разлика от вас ние се интересуваме от нашият си отбор. Влез в един Пловдив 24 бе лайнут. Влез виж под всяка статия колко помия се изписва от ваши фенове. Само се пише за, папагалска сган, псува се по феноветее на Ботев и кво ли още не. Кво ви ебе Ботев вас бе кат не сте били такива. Кво орезелявате всяка тема! Кво спамите наляво надясно.

ВИЖТЕ СИ ХИМНА БЕ МАЛОУМНИЦИ ПРОСТИ. ".... НЯМА ВЕЧЕ ЖЪЛТА СГАН..." се пее. Изобщо целия клип е насочен към омраза към Ботев Пловдив.

А сиктир от тука вече и изчезвай от нашият форум щото с всяко мнение твое потвърждаваш думите ми!
ИзображениеИзображение

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 12:38

буферче,само ще ти припомня кои започна с мрасотиите.ти помниш ли един ваш мач със ШУМЕН и една ваша екскурзиа до ДОБРИЧ седмица по-късно.така че не ми реви че сме ви бъзикали за президенти и т.н. никога не сме направили нищо срещу вас,напротив,но назад вав времето и ти едва ли ги помниш.вашата омраза е породена от комлекси,злоба и завист.спокоино на нас вашето сачуствие не ни триабва,но щте доиде ден когато пак ще ви питаме колко гола да ви вкараме и ще имате нужда от нашето сачуствие,но ще баде касно и пощада няма да има.ТОЙ НЕ УМИРА!
loko2004 написа:
rump_shaker написа:Не на меси точно Локомотив. Той искаше да визира нещо друго. Прави ми лошо впечетление че много от Локомотивците които познавам, тях ще ги нареча буфери, се кефят неистово на погорма който осъществи митко върху Ботев. Преди да ме опровергаеш, достатъчно е да погледнеш последното ни дерби, в което вашшата хореографи се градеше върху плакатите "Grazie Mitko". И въпреки това, приемаме че това е нормално заяждане преди мач. Все пак познавам доста хора от Локомотив и всичките тят неистова омраза към Ботев, което се е првърнало в пътеводната им светлина. Много от тях наистин искат цирка да продължи защото ги е страх от силният Ботев, който печелише неизменно медали преди години!

Ясно ни е кво визира, ясно ни е и какъв боклук е Христолов, но ако можеш се замисли ей така без пристрасно как да ви съчустваме на базата на вашето поведение спрямо нас - прехвърли си през главата кви простотии ква кал сте сипали/и продължавате/ против нас каква гавра с убити наши президенти сте си правили и още и още простотии

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 фев 2010 12:43

:) :) :)

Върни се в “Архив”