ПФК Левски 1914 : ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ПФК Левски 1914 : ЦСКА

Мнениеот шивача » 19 сеп 2022 15:49

mistreated написа:
шивача написа:Като успех за мен са добро представяне в ГРУПИТЕ на ШЛ. Ако е лига конференции, задължитено излизане от групите. Проблемът е, че с това селско мислене на ръъководството и драгият фен започна да мисли като фен на една Славия, примерно. Критерият го няма вече. Аз също го писах горе, че за мен трябва да са на стадиона и да псуват ниския богаташ оттам. Затова си прав. А предателството е това, да подариш купата на говедата. Това е причината животните и близките на тях да не ходят на стадиона. Но редовния фен не му е проблем това. Той си знае да прощава, щото може наполеончо да си иска парите или от някакъв друг страх?!

То и аз искам до 5 г самолет, ама няма кой да ми го купи. Че то по твоите критерии Домусчиев досега да го бяхте изринали от Армията. Вие сериозно ли обвинявате само Ганчев, че не сме станали шампиони? Кой изгони Стамен, кой изгони Нестор, кой изгони Акрапович? Кой плюе по всеки наш юноша, когато влезе и направи грешка, от която се стигне до гол? Кой събра 60 лв за автобус?
Няма такъв филм, като биеш всичко наред, моето момче. Няма! Това не е селско мислене, това е реализъм. Другото е идиотизъм!

пишеш глупост след глупост. Ама не ми се занимава. Само ще ти обясня футболното от въпроса ти. Стамен е доказан клоун и една послушна мушица, която никъде няма успехи. Дано невероятния специалит поне във В група покаже някакво ниво, та да се избият клубовете за него. Нестор беше същия като сегашния-дойде да учи заная, ако стане-ок, но не стана. Кариерата му след нас е още по-впечатляваща, да се разревем за него. Акрапович, моето момче, го изгони ниския, същия който изгони Любо, Стойчо и останалите легенди, като оплю и иронизира самият Христо Стоичков. Но какво ли съм се заобяснявал, не случайно сме били под турско робство 500г.......
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 сеп 2022 15:50

MASTER_COOL написа:
шивача написа:Даже случилото се с Йомов си мисля едни гадни неща.....на които е способен един дребен човечец

Йомов е ужасно тъпо парче и като нищо е послушал фитнес инструктора си !
Прекалявате с конспирациите ! Филмари

А колко лесно ставаше, ако просто Митко Евтимов не беше спасил дузпите на Славия, нали... Тогава как щяха да карат Дебелия да ляга, не знам.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 сеп 2022 15:52

MASTER_COOL написа:
шивача написа:Даже случилото се с Йомов си мисля едни гадни неща.....на които е способен един дребен човечец

Йомов е ужасно тъпо парче и като нищо е послушал фитнес инструктора си !
Прекалявате с конспирациите ! Филмари

Ок, подкрепяйте мошно. Отборът се развива, на следващия домакински макс 500 човека. Това е възход по ловешки!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2022 15:53

При Гришата имахме най-успешната серия срещу Левски в нашата история ( дори ги минахме по победи в първенството), но изведнъж е решил да продава мачовете.......
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 сеп 2022 15:55

шивача написа:пишеш глупост след глупост. Ама не ми се занимава. Само ще ти обясня футболното от въпроса ти. Стамен е доказан клоун и една послушна мушица, която никъде няма успехи. Дано невероятния специалит поне във В група покаже някакво ниво, та да се избият клубовете за него. Нестор беше същия като сегашния-дойде да учи заная, ако стане-ок, но не стана. Кариерата му след нас е още по-впечатляваща, да се разревем за него. Акрапович, моето момче, го изгони ниския педал, същия който изгони Любо, Стойчо и останалите легенди, като оплю и иронизира самият Христо Стоичков. Но какво ли съм се заобяснявал, не случайно сме били под турско робство 500г.......

"Футболното" в отговора ти е толкова футболно, колкото ей този удивителен е запетая! Вие искате да казвате кой да е треньор, кой играч да бъде купен, кой да бъде продаден, кой да бъде титуляр и резерва, но да не давате 1 лв от джобовете си. В кой филм живееш? Мислите си, че сте някакви революционери ли? Просто заблудени овце, нищо повече.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 сеп 2022 15:57

Когато някой е несъгласен с нещо предлага реални, работни решения, със сръдни и бойкоти нищо не се получава. Трябва да се има предвид и случката в сектор Г на мача с Базел, която отврати червена България, станала свидетел на саморазправата.

Ако червени футболисти са били принудени да продадат финала за купата, да излязат и да кажат. Но според мен иде реч за фантазии на тарторите на сектора.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 19 сеп 2022 16:04

Mitata написа:Когато някой е несъгласен с нещо предлага реални, работни решения, със сръдни и бойкоти нищо не се получава. Трябва да се има предвид и случката в сектор Г на мача с Базел, която отврати червена България, станала свидетел на саморазправата.

Ако червени футболисти са били принудени да продадат финала за купата, да излязат и да кажат. Но според мен иде реч за фантазии на тарторите на сектора.

Колко са фантазии никой не може да каже. Само се замисли както и другите във форума. Това е 2ри пореден мач с онези, в които нямаме удар към вратата. Няма спад във формата ни - защото бяхме в серия от поредни победи. Няма заченки да си мислим, че ще изиграем такъв слаб мач като вчера. Организираните бойкотират, явно има защо, явно имат и информацията, която ги кара да продължат да бойкотират. За мен мача вчера беше отвратителен имаше един отбор, които беше нахъсан и с по-голямо желание за победа, за жалост това не беше нашият отбор. Нито са извънземна класа, нито пък ни превъзхождат в нещо.

С Локо Сф, с 1948 - играха им на кръв и паднаха.. а ние сме 2 пъти по-добри от тези отбори. И въпреки това, вчера изиграхме мач в стил да поцъкаме в квартала 90минути. Честито на печелившите, ние да си гледаме нашата градинка, защото нещата не са никак добре!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2022 16:06

Когато ги биехме под път и на път с по 2:0 и 3:0, те колко удари имаха към нашата врата ?
Дори до скоро нямаха гол от игра срещу нас ?!
Стига филми и наркотици ! Слезте на земята и си признайте глупоста
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 19 сеп 2022 16:08

И друго забравих да напиша -

От стартовите 11 - 4 човека играха с желание - Юга, Матей, Кох, Бусато - другите бяха доста под нивото си, вие си направете сметката... за мен няма логика..

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 сеп 2022 16:09

Red_Omerta написа:
Mitata написа:Когато някой е несъгласен с нещо предлага реални, работни решения, със сръдни и бойкоти нищо не се получава. Трябва да се има предвид и случката в сектор Г на мача с Базел, която отврати червена България, станала свидетел на саморазправата.

Колко са фантазии никой не може да каже. Само се замисли както и другите във форума. Това е 2ри пореден мач с онези, в които нямаме удар към вратата. Няма спад във формата ни - защото бяхме в серия от поредни победи. Няма заченки да си мислим, че ще изиграем такъв слаб мач като вчера. Организираните бойкотират, явно има защо, явно имат и информацията, която ги кара да продължат да бойкотират. За мен мача вчера беше отвратителен имаше един отбор, които беше нахъсан и с по-голямо желание за победа, за жалост това не беше нашият отбор. Нито са извънземна класа, нито пък ни превъзхождат в нещо.

С Локо Сф, с числото - играха им на кръв и паднаха.. а ние сме 2 пъти по-добри от тези отбори. И въпреки това, вчера изиграхме отвратителен мач. Честито на печелившите, ние да си гледаме нашата градинка, защото нещата не са никак добре!

Като изключим победите над Берое и Арда, с човек по-малко, останалите победи бяха на мускули, включително срещу последния в класирането Спартак Вн. Отборът ни е зле в средата на терена, нямаме крила, разчитаме на статични положения да вкараме гол, цяло чудо е, че от 9 мача сме със 7 победи.

Престанете с тези конспирации.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”