може и да не го разбираш мрънкането ми ...но това не значи, че не трябва да го правя :) когато решат да мислят и за хората, а не само за телевизията и парите ....ще спра да мрънкам! :)
мача изобщо не трябва да бъде в петък след работа!!!! часа е подходящ само заради петъка.... ама според мен такова дерби трябва да бъде събота или неделя!!!!!! да се насладим на дербито както трябва, най-малкото понеже не сме имали такова от 100 години!!!! освен това нещата трябва да са съобразени и кога е по-удобно да се охранява подобен мач, за мен събота или неделя от 17ч. би било перфектно решение ако не играеха парите..... обаче щеше да бъде интересно да го сложат петък в 17ч. да видя дали и ти няма да мрънкаш тогава :))) за мен е пълен срам и позор да се слага дербито в петък, а ти се радвай, че е късно като искаш...
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
ogrizko написа:може и да не го разбираш мрънкането ми ...но това не значи, че не трябва да го правя :) когато решат да мислят и за хората, а не само за телевизията и парите ....ще спра да мрънкам! :)
мача изобщо не трябва да бъде в петък след работа!!!! часа е подходящ само заради петъка.... ама според мен такова дерби трябва да бъде събота или неделя!!!!!! да се насладим на дербито както трябва, най-малкото понеже не сме имали такова от 100 години!!!! освен това нещата трябва да са съобразени и кога е по-удобно да се охранява подобен мач, за мен събота или неделя от 17ч. би било перфектно решение ако не играеха парите..... обаче щеше да бъде интересно да го сложат петък в 17ч. да видя дали и ти няма да мрънкаш тогава :))) за мен е пълен срам и позор да се слага дербито в петък, а ти се радвай, че е късно като искаш...
Аз също съм твърдо против мача да е Петък, а не през уикенда, но.. до там. Поредните ти глупости аз дали ще мрънкам или ще се радвам.. няма да ги коментирам, съвсем не на място са. А иначе, никой не ти пречи да си мрънкаш. Това го можеш най-добре..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Аз мисля, че ние сме печелившите от този час, защото има малък шанс в края на Октомври баирът за Каменар да е замръзнал и по-малко шушляци да се пуснат с москвичите до коритото.
Майтапа на страна, Iceberg, не е нужно такова отношение. Огризко, заедно с Шутъра са от малкото, които поддържат форума жив. Мънкане, немънкане, хората си казват мнението. Ако и тях ги няма, остава само ФБ форума, където всичко е цветя и рози и е малко дразнещо.
Така че, моля за малко толерантност и търпимост.
Всички сме изнервени след мача днес.
Майтапа на страна, Iceberg, не е нужно такова отношение. Огризко, заедно с Шутъра са от малкото, които поддържат форума жив. Мънкане, немънкане, хората си казват мнението. Ако и тях ги няма, остава само ФБ форума, където всичко е цветя и рози и е малко дразнещо.
Mariner написа:Аз мисля, че ние сме печелившите от този час, защото има малък шанс в края на Октомври баирът за Каменар да е замръзнал и по-малко шушляци да се пуснат с москвичите до коритото.
Че нали и аз просто си изказах мнението, а той напада..?! И наистина не го разбирам, но не виждам защо ще се обижда - всеки си има мнение. Когато пишем тук всички сме равни. И да, казах му, че мрънка и ако съм го обидил, тогава да ме извинява, но е детско това.
Mariner написа:........
Майтапа на страна, Iceberg, не е нужно такова отношение. Огризко, заедно с Шутъра са от малкото, които поддържат форума жив. Мънкане, немънкане, хората си казват мнението. Ако и тях ги няма.........
като цяло трудно се обиждам, така че не е проблем ...а и ако трябва да съм честен съм свикнал чат-пат с някои внезапни включвания на Айсберга дето ме изненадват :) първия път може да съм бил по-шокиран, след това вече не ми е мн изненадващо и го очаквам в някаква степен .....единственото дето се чудя е да реагирам или да не реагирам
ако ме няма във форума ....освен ако не съм блокнат де ....то ще бъде, защото сам така съм си решил по някакви мои причини, а не щото се опитват да ме обидят или каквото е там :) примерно напоследък мисля, че много време прекрарвам пред устройствата и се чудя дали да не пробвам за известен период да огранича до 30 мин. и ако това се случи може наистина да ме няма мн мн тук, но няма да е причина Айсберга.... но то дори да пробвам не знам дали ще успея де, не ми изглежда мн лесно, обаче ми е интересно дали мога :)))
иначе не знам какво точно не стана ясно .........по темата дето спорихме .....ако мача се играе в Петък, то 19.45 е перфектен час за провеждане на мача и няма как да е друг!!!!!! макар да има повече опасност с такъв час .........но аз говоря, че мача би трябвало събота или неделя да се играе ....и тогава съответно друг час може да бъде определен и би било по-добре!!!!! ако не се смени деня, то часа си остава подходящ като цяло, но както и да е....
п.п. извинявам се на Айсберга, че съм го нападнал щом така го е приел

ogrizko написа:Mariner написа:........
Майтапа на страна, Iceberg, не е нужно такова отношение. Огризко, заедно с Шутъра са от малкото, които поддържат форума жив. Мънкане, немънкане, хората си казват мнението. Ако и тях ги няма.........
като цяло трудно се обиждам, така че не е проблем ...а и ако трябва да съм честен съм свикнал чат-пат с някои внезапни включвания на Айсберга дето ме изненадват :) първия път може да съм бил по-шокиран, след това вече не ми е мн изненадващо и го очаквам в някаква степен .....единственото дето се чудя е да реагирам или да не реагирам
ако ме няма във форума ....освен ако не съм блокнат де ....то ще бъде, защото сам така съм си решил по някакви мои причини, а не щото се опитват да ме обидят или каквото е там :) примерно напоследък мисля, че много време прекрарвам пред устройствата и се чудя дали да не пробвам за известен период да огранича до 30 мин. и ако това се случи може наистина да ме няма мн мн тук, но няма да е причина Айсберга.... но то дори да пробвам не знам дали ще успея де, не ми изглежда мн лесно, обаче ми е интересно дали мога :)))
иначе не знам какво точно не стана ясно .........по темата дето спорихме .....ако мача се играе в Петък, то 19.45 е перфектен час за провеждане на мача и няма как да е друг!!!!!! макар да има повече опасност с такъв час .........но аз говоря, че мача би трябвало събота или неделя да се играе ....и тогава съответно друг час може да бъде определен и би било по-добре!!!!! ако не се смени деня, то часа си остава подходящ като цяло, но както и да е....
п.п. извинявам се на Айсберга, че съм го нападнал щом така го е приел
Хех, чисто и просто и двамата си изказахме мнението, а то каква драма се зароди. Може би аз съм виновен, че използвах думата "мрънка", но ми дойде малко в повече. Фенклуба много точно, ясно и на място са го казали. Ще цитирам по памет.. "Какъвто ден и час да измислите и насрочите, ние ще бъдем там и ще подкрепяме отбора си, но за пореден път не мислите за футбола.." С две думи, няма да мрънкаме и ревем, но знайте, че не сте прави и е време да си ходите. Много мъжки отговор /тарикат мъж не писка../! Така го разбирам аз обръщението към БФС и по-точно взимащите тъпанарските решения там. И да, прав си Огризко, че деня на дербито ни трябваше да е през уикенда, както мача между сини и оранжеви днес. Е, не е, натряскали са го в петък. И да пискаме тук, файда няма. Но пък иначе ми се видя, че до часа на мача хората, които са били на работа ще имат време да сколасат и отидат. А и един такъв мач на осветление ще е сякаш по-голям празник. Това имах предвид. Може и да бъркам пък, но така ги видях нещата и споделих. А иначе, нямам нужда да ми се извиняват, не съм дете да се обиждам. Даже с усмивка поглеждам на подобни спорове.. Приятен неделен ден на всички.
Съобщиха, че този сезон нощни ски състезания няма да има, за да се пести енергия.
В унисон с това нашите тъпанари от бефесето, принудени от диемаджийските пИдали, сложили за пръв път варненското дерби да се играе нощно време в късната есен.
Реколтата е обрана, виното направено, а за зелето е рано. Нормално е Слънчева Варна да гледа мача си през деня в почивен ден и да е празник за хората.
Нарочно е направено, за да се изгаврят с Варна.
В средаа на 80-те години гледах мач между двата отбора на Гагарин. На големия сектор от едната страна спартаклии, а на другата моряците - на 5 метра една от друга агитките. Няма кордони, няма милиционери. Аз, като неутрален с други състуденти, съм в празното място между агитките, но по-надолу. Беше много лудо - едните първо викнат и хвърлят хартийки, после - другите. Беше като стерео - едните викат при атака на своя отбор, после другите. Няма боища, няма псувни. Не помня дали беше за шампионат или играха за летния варненски турнир, ако са били в една група изобщо.
Ако беше август или началото на септември, 19:45 в петък щеше да е идеално.
В унисон с това нашите тъпанари от бефесето, принудени от диемаджийските пИдали, сложили за пръв път варненското дерби да се играе нощно време в късната есен.
Реколтата е обрана, виното направено, а за зелето е рано. Нормално е Слънчева Варна да гледа мача си през деня в почивен ден и да е празник за хората.
В средаа на 80-те години гледах мач между двата отбора на Гагарин. На големия сектор от едната страна спартаклии, а на другата моряците - на 5 метра една от друга агитките. Няма кордони, няма милиционери. Аз, като неутрален с други състуденти, съм в празното място между агитките, но по-надолу. Беше много лудо - едните първо викнат и хвърлят хартийки, после - другите. Беше като стерео - едните викат при атака на своя отбор, после другите. Няма боища, няма псувни. Не помня дали беше за шампионат или играха за летния варненски турнир, ако са били в една група изобщо.
Ако беше август или началото на септември, 19:45 в петък щеше да е идеално.
NOMER14 написа:В унисон с това нашите тъпанари от бефесето, принудени от диемаджийските пИдали, сложили за пръв път варненското дерби да се играе нощно време в късната есен.
Нормално е Слънчева Варна да гледа мача си през деня в почивен ден и да е празник за хората.
майтап няма, но аз точно като гавра го почувствах за пореден път ...както и наказанието на Илиан 4 мача .....понеже сме далече от софия и правят всякакви своеволия!!!!!
аз дори и мач в петък от 19.45 щях да го приема по-спокойно .....ама примерно следващата година или по-следващата като привикнем пак с дербито.... в случая най-много ме нервира това, че варненско дерби не сме имали от 100 години и е нормално да има по-голям ентусиазъм, емоции, страсти и какво ли не....... и ми го турят мача в петък!!!!!!! все ми е тая дали спартак вн е последен или първи, това си е дерби за нас тук..... и пак някакви мизерни софиянци се правят на интересни да покажат, че тяхното велико дерби между сини и червени, най-лумпенското дерби в българия е много по-значимо от другите дербита....
левски - цска - събота - 16.45 ...................всеки сам да си вади изводите!!!! ма, да го сложат мача в понеделник 19.45, що не????

Сега се зачетох в темата и немога да си отговоря на въпроса - какви са обективните причини дербито на Варна да се насрочва за петък ... ?!?
Дербито на София - в неделя, дербито на Пловдив - в събота, а това на Варна в петък... Меко казано странни и недообмислени решения.
Този мач трябваше да бъде насрочен за събота или неделя!
Еднствено ме радва все пак, че е в 19.45ч. и аз лично все пак ще успея да бъда в сектора за гости, но ако бе примерно час по-рано... просто щях да пропусна това наше дерби.
Дербито на София - в неделя, дербито на Пловдив - в събота, а това на Варна в петък... Меко казано странни и недообмислени решения.
Този мач трябваше да бъде насрочен за събота или неделя!
Еднствено ме радва все пак, че е в 19.45ч. и аз лично все пак ще успея да бъда в сектора за гости, но ако бе примерно час по-рано... просто щях да пропусна това наше дерби.
Nobody007 написа:Сега се зачетох в темата и немога да си отговоря на въпроса - какви са обективните причини дербито на Варна да се насрочва за петък ... ?!?
спартак вн са последни и са решили, че мача няма да има голям зрителски интерес вероятно и айде.... или пък оня генерал се е почувствал опетнен след като илиан го разкри публично и оттам е задействал други сигнали за прецакване на варненци ;) това по-малко вероятно, но все пак знам ли....
така или иначе дори и да няма зрителски интерес телевизионен, това е градско дерби и трябваше да се помисли повече за варненските фенове, за да може да се превърне мача в празник след дългото отсъствие на това дерби.... ти представяш ли си цска-левски да играят петък или понеделник 19.45 примерно? щото аз не много ;) ама ние нали сме далече и може..... ако бях в софия лично щях да отида да метна няколко яйца по бфс-то..... щото дори и телевизията да е определила нещо, от бфс може да настояват мача да се изиграе събота или неделя..... ама що да си мърдат пръста като ние нямаме приятелства вековни там?!
тоя двоен аршин и несправедливости ме вбесяват тотално, затова и ги нареждам в темата дето пуснах за бфс от време на време..... щото като ще слагаш нашето дерби в такъв ден и час, ами сложи и столичното и пловдивското..... ама там малко по-страшно сякаш :))) абе но коммент направо ......добре, че поне не са го сложили в 17ч. мача, че тогава и фенове на стадиона нямаше да има вероятно, щеше съвсем дерби да стане :))) аз ако съм от ръководството нашето или на спартак вн, веднага бих пуснал жалба или каквото е там и настояване мача да се измести в събота или неделя.... ама не вярвам някой да се сети да го напраави... или ако го направи едва ли ще сме ние :Р