Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 16 сеп 2022 12:51

sinqkrepost1914 написа:На няколко места чета, че имало някъв проблем с Артур и едва ли не от клуба отчаквали повече от него и вече се търсел друг полузащитник да се купува януари.. Странна работа, при положение, че той дори не е почнал титуляр все още.

Мда, според мен още януари е пътник. Най-вероятно става въпрос за поредния трансфер на пожар тип Бен Дейвис, който няма абсолютно нищо общо с изискванията на Клоп и е взет да се замажат очите на феновете. Аз не очаквам като цяло Артур да започне титуляр, не очаквам дори да запише и 90 минути общо във всички мачове до Световното. Можем само да се надяваме Тиаго да е здрав, за да играе с Фабиньо и някой от младоците в средата, докато вземем нов халф. Мисля си, че след паузата за националните, Клоп ще започне да пуска Карвальо по-често като титуляр. За мен е по-добра опция от Елиът и тук държа да подчертая, че играта на Харви от началото на сезона ми е една от любимите, не защото прави някакви чудеса на терена, а защото е един от малкото, които горят за отбора и се раздават на макс. Просто ми се струва, че Карвальо е по-добрия от двамата чисто технически, а ние имаме нужда от точно такъв тип халф. Имаме си човек, който да изпълнява ролята на дефанзивния полузащитник в ролята на Фабиньо, добре ще е да има и още един, заедно с Тиаго, който като хване топката, да може да мине един, двама и евентуално да даде някой магически пас. Де Бройне това нещо в Сити го прави по няколко пъти на мач, примерно.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 сеп 2022 13:29

KOPScousers написа:
sinqkrepost1914 написа:На няколко места чета, че имало някъв проблем с Артур и едва ли не от клуба отчаквали повече от него и вече се търсел друг полузащитник да се купува януари.. Странна работа, при положение, че той дори не е почнал титуляр все още.

Мда, според мен още януари е пътник. Най-вероятно става въпрос за поредния трансфер на пожар тип Бен Дейвис, който няма абсолютно нищо общо с изискванията на Клоп и е взет да се замажат очите на феновете. Аз не очаквам като цяло Артур да започне титуляр, не очаквам дори да запише и 90 минути общо във всички мачове до Световното. Можем само да се надяваме Тиаго да е здрав, за да играе с Фабиньо и някой от младоците в средата, докато вземем нов халф. Мисля си, че след паузата за националните, Клоп ще започне да пуска Карвальо по-често като титуляр. За мен е по-добра опция от Елиът и тук държа да подчертая, че играта на Харви от началото на сезона ми е една от любимите, не защото прави някакви чудеса на терена, а защото е един от малкото, които горят за отбора и се раздават на макс. Просто ми се струва, че Карвальо е по-добрия от двамата чисто технически, а ние имаме нужда от точно такъв тип халф. Имаме си човек, който да изпълнява ролята на дефанзивния полузащитник в ролята на Фабиньо, добре ще е да има и още един, заедно с Тиаго, който като хване топката, да може да мине един, двама и евентуално да даде някой магически пас. Де Бройне това нещо в Сити го прави по няколко пъти на мач, примерно.

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... l-25001910

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 сеп 2022 13:43

Ние докато се чешем почнаха спекулации за интерес на Реал към Белингам

john barnes

Мнениеот john barnes » 18 сеп 2022 15:25

wolf написа:Ние докато се чешем почнаха спекулации за интерес на Реал към Белингам

И не само реал,манафа и шмелси също се включват в борбата. Абе с една дума,като знам плащачите,явно момчето ще отиде другаде.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 19 сеп 2022 15:26

john barnes написа:
wolf написа:Ние докато се чешем почнаха спекулации за интерес на Реал към Белингам

И не само реал,манафа и шмелси също се включват в борбата. Абе с една дума,като знам плащачите,явно момчето ще отиде другаде.

Ама ,сериозно ли някой се е надявал да го вземем при интерес от толкова акули, още повече, че мястото ни в четворката не е сигурно и той , самият едва ли ще изпитва огромно желание да идва при нас.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 21 сеп 2022 20:52

Ха,честито, Дортмунд иска 150 милиона за Белингам...

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 22 сеп 2022 09:36

Пак казвам-какво очаквате от тоя младеж?Няколко пъти го гледам,поредната надута гайда-.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 сеп 2022 10:46

Аз лично,нищо не очаквам. Нито е световна класа,нито струва 150млн евро,нито пък янките ще го платят на тия пари,така че...няма смисъл да го коментирам повече тоя момък.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 сеп 2022 13:09

Аз по принцип съм против привличането на (надценени) англичани под всякаква форма. Затова и като цяло съм скептичен от самото начало, плюс това предпочитам готов играч на 23-24

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 сеп 2022 21:45

Лаймер ще е фрий,а и сме имали реален интерес към него,така че "плащачите" може да се задействат за него.

Върни се в “Ливърпул”