sinqkrepost1914 написа:На няколко места чета, че имало някъв проблем с Артур и едва ли не от клуба отчаквали повече от него и вече се търсел друг полузащитник да се купува януари.. Странна работа, при положение, че той дори не е почнал титуляр все още.
Мда, според мен още януари е пътник. Най-вероятно става въпрос за поредния трансфер на пожар тип Бен Дейвис, който няма абсолютно нищо общо с изискванията на Клоп и е взет да се замажат очите на феновете. Аз не очаквам като цяло Артур да започне титуляр, не очаквам дори да запише и 90 минути общо във всички мачове до Световното. Можем само да се надяваме Тиаго да е здрав, за да играе с Фабиньо и някой от младоците в средата, докато вземем нов халф. Мисля си, че след паузата за националните, Клоп ще започне да пуска Карвальо по-често като титуляр. За мен е по-добра опция от Елиът и тук държа да подчертая, че играта на Харви от началото на сезона ми е една от любимите, не защото прави някакви чудеса на терена, а защото е един от малкото, които горят за отбора и се раздават на макс. Просто ми се струва, че Карвальо е по-добрия от двамата чисто технически, а ние имаме нужда от точно такъв тип халф. Имаме си човек, който да изпълнява ролята на дефанзивния полузащитник в ролята на Фабиньо, добре ще е да има и още един, заедно с Тиаго, който като хване топката, да може да мине един, двама и евентуално да даде някой магически пас. Де Бройне това нещо в Сити го прави по няколко пъти на мач, примерно.