Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Броят на зрителите ще покаже... ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Мученето от сега започна :))))
Не било Вечно не било Дерби..
Един вид: като ни опънете няма да ни боли много:-)))
Не било Вечно не било Дерби..
Един вид: като ни опънете няма да ни боли много:-)))
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
За нас този мач не е всичко, за друг отбор е обратното. Поради тази причина след една загуба от Левски животните си биха шута.
Какво точно ще покаже този брой на зрителите?
1914.1902 написа:За нас този мач не е всичко, за друг отбор е обратното. Поради тази причина след една загуба от Левски животните си биха шута.
А помниш ли това? ;)
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/fenove-na-levski-sybliakoha-igrachite-sled-pozornata-zaguba-ot-cska-video-2026525
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Какво да помня? Неадекватна постъпка от Сектор Б, не им е единствената. Те за мен са за без коментар от много дълго време. Щяха да провалят всичко през 2006-а година. За останалите свършени неща от тях отдавна съм си изказал мнението, няма защо да се повтарям.
1914.1902 написа:Какво да помня? Неадекватна постъпка от Сектор Б, не им е единствената. Те за мен са за без коментар от много дълго време. Щяха да провалят всичко през 2006-а година. За останалите свършени неща от тях отдавна съм си изказал мнението, няма защо да се повтарям.
Оказва се, че няма разлика между феновете на двата отбора и как приемат загубата в такъв мач.
Поне фактите това сочат.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Да, точно. Още от тогава не сме ходили на мачове.
По извратената припошка логика Левски - Локо Пд. и Левски - Лудогорец също е Вечно дерби, понеже, нали, се събират 10 000 - 15 000 левскари.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:По извратената припошка логика Левски - Локо Пд. и Левски - Лудогорец също е Вечно дерби, понеже, нали, се събират 10 000 - 15 000 левскари.
Типична динамовска логика. Когато играете с Локо Пд, Разград, Славия и т.н. колко е публиката на гостите? 100, 200 или 500 човека? А може би 10-20?
Не ми пука какво мислите, важното е да ви бием.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!