Уж сме домакини.Сектор А и Б 17500
Гости В и Г -18700???
Или има някакви празни сектори откъм гостите,?
efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 16:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 16:45
На този съдия още Чорбаджийски му бъркаше с показалец в носа докато протестираше.
Без последствия?
Без последствия?
САМО ЛЕВСКИ!
Има и с Чорбаджийски.Само че там нямаше картон,поне червен.
САМО ЛЕВСКИ!
Мача беше нещо с Враца,или когато чорбата заши два три шамара на някъв дето искаше да му вземе топката.
Абе,помня като факти,ама който му е от отбора да каже
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Мача беше нещо с Враца,или когато чорбата заши два три шамара на някъв дето искаше да му вземе топката.
С Дунав в Русе.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Левскари,
При старта на продажбата на билети за срещата с „ЦСКА-София“ възникна технически проблем, който бе своевременно отстранен. Въпреки това останаха 397 дублирани места в Сектор А на Национален стадион „Васил Левски“.
Уведомяваме ви, че притежателите на абонаментни карти ще използват своите места на Националния стадион „Васил Левски“. Закупилите дублирани билети ще получат на входовете на стадиона нови за равностойни места с нулева цена.
Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането.
При старта на продажбата на билети за срещата с „ЦСКА-София“ възникна технически проблем, който бе своевременно отстранен. Въпреки това останаха 397 дублирани места в Сектор А на Национален стадион „Васил Левски“.
Уведомяваме ви, че притежателите на абонаментни карти ще използват своите места на Националния стадион „Васил Левски“. Закупилите дублирани билети ще получат на входовете на стадиона нови за равностойни места с нулева цена.
Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането.
-
TristaNNN написа:Нямам представа на какво се дължат притесненията ви от най-слабата микренско-африканска трупа от ашладисването през 2016, та чак до ден днешен.
Факт, но ние играем по-добре като не сме фаворити
DonBalon223 написа:TristaNNN написа:Нямам представа на какво се дължат притесненията ви от най-слабата микренско-африканска трупа от ашладисването през 2016, та чак до ден днешен.
Факт, но ние играем по-добре като не сме фаворити
Не съм съгласен. На финала за купичката бяхме лек фаворит (коефициентите още са налични във Флашскор, може да си ги провериш) и ви думнахме, за да дадем начало на деприпознаването.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Съдиите в Първа лига са първо за Микре-София и след това за Лудогорец. Таласъмът им плащаше още преди гела и си имат приказка.
- levskarcheto96
- Контакти:
Прогнозата ми е 6:4.