Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

4x4
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 4x4 » 16 сеп 2022 12:24

За мача нищо не казвате
Готови ли сте да лапнете червената чушка
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 сеп 2022 12:31

LoveAndPeace написа:Припоците тука изпадаха в делириум след всяко интервю на зализания славитрифонец и личен министър на ГГ - Радостин Василев.
"Ще ударя мафията" уаааааааааааааа виждате ли говеда , идва ви края.
"Ще извадя документи" иаааааааа говедата няма да имат лиценз.
"Ще ги вкарам в затвора" лелееееееееееее айде заминаха говедата.

Весела Лечева , кадър на ЦСКА , изважда меко казано съмнителни документи на Руди Гела ........тишина от към храстите на Борисовата градина.
Документите подписани от Руди Гела и специално назначеното му протеже в Сердика Спортни имоти се пазат като държавна тайна .......припошка тишина.

Радостин Василев говори едно, Весела Лечева друго, не знам как толкова бързо се ориентира кой е крив, кой прав.Явно предварително си нарочил грешника, да изчакаме какво ще кажат контролните органи, смятам, че така е правилно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 сеп 2022 12:37

LoveAndPeace написа:Припоците тука изпадаха в делириум след всяко интервю на зализания славитрифонец и личен министър на ГГ - Радостин Василев.

Весела Лечева , кадър на ЦСКА , изважда меко казано съмнителни документи на Руди Гела ........тишина от към храстите на Борисовата градина.
Документите подписани от Руди Гела и специално назначеното му протеже в Сердика Спортни имоти се пазат като държавна тайна .......припошка тишина.

А нидйей тъй, ва, сега ще ти излязат със "затапваща" статия за бюста на Сталин, "закриването", гола на Стойчо (а, не Тройчо е предател, това го пропускаме) и колко пъти Литекс ни е бил в поселдните 5 години. Аз бих им отговорил, но после пак ще бъда баннат от поредния припок, щото, видиш ли, някой тънкообиден пак се е оплакал от мен. Но всичко е точно - истината няма как да се прикрие - ЦСКА умрЕ, нормални припоци няма, а Литекс се настани на Кочинпарк Екотой арена и пак не плаща наеми.

П.С. Левски завинаги ще има положителен баланс срещу ЦСКА, най-малкото защото този спор вече приключи на 09.09.2016. С Литекс не съм проверявал, но мисля, че и с тях все още е положителен. Отрицателн имаме само от заличените Завод 12 - така, както никога няма да имаме положителен баланс срещу тях, така и срещу ЦСКА винаги ще имаме положителен, и предстоящите да бъдат заличени Лудогорец. Апропо, честито на отбора от Делиормана - не съм гледал мача, но 3:2 си е повече от положителен резултат като гост срещу Бетис. И не го казвам с ирония
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 сеп 2022 12:54

Продължава укриването на анекса за стадион "Българска армия"

https://sportal.bg/news-2022091608335635428

Повече от четири месеца след подписването на анекса към договора за ползване на стадион "Българска армия" от страна на ЦСКА - София, продължава да няма никаква яснота за какво са се споразумели Министерството на младежта и спорта - в лицето на стопанисващото дружество "Сердика спортни имоти" (ССИ) и футболния клуб.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 сеп 2022 13:06

Ще изрежем всички дървета до едно в Борисовата и ще си построим стадион с тях, а каквото остане, ще отиде за козирка на Вивакома. Кое не е ясно?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 сеп 2022 13:09

peliforewer написа:

Радостин Василев говори едно, Весела Лечева друго, не знам как толкова бързо се ориентира кой е крив, кой прав.Явно предварително си нарочил грешника, да изчакаме какво ще кажат контролните органи, смятам, че така е правилно.

През к*р* ми е и за Припостинчо Василев и за приятелката на Черепа , отбелязах оглушителното мълчание от диванната армия на Стойчо , разжалван и препикан пак от нея (армията).

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 сеп 2022 13:11

delqnski47 написа:Ще изрежем всички дървета до едно в Борисовата и ще си построим стадион с тях, а каквото остане, ще отиде за козирка на Вивакома. Кое не е ясно?

Сами срещу всички... и така нататък:)))
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2022 13:30

delqnski47 написа:Ще изрежем всички дървета до едно в Борисовата и ще си построим стадион с тях, а каквото остане, ще отиде за козирка на Вивакома. Кое не е ясно?

С тия дървета най-много господарят ви да си построи нова конюшна, този път направо на Софията, че да не бие път да гали кончИтата и Пухчо в Бялка. Няма да се учудя, де. Тия ловешките са като арабелите в Западна Европа - бягат от циганията и искат на хубавото. Добре. Само дето, вместо да се адаптират към хубавото и да грабят от благата му, те искат си създадат циганията, от която бягат, връз хубавото, и така му еВават мамата..
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 16 сеп 2022 13:38

peliforewer написа:https://youtu.be/W80-WX1pGBc

Той е при мене кандидат пак ще гласувам за него.

sonouomo

Мнениеот sonouomo » 16 сеп 2022 13:55

peliforewer написа:

Силно забравяш, че Лечева вече е била министър в това министерство и знае какво да търси и как да го намери.

Върни се в “Левски”