TristaNNN написа:peliforewer написа:TristaNNN написа:Колегата отвори спомени от едно време...
Понеже днес в ЕКТ играе български отбор, та се сетих как преди, вече доста, години, сядахме по кръчми и еврофутболи да гледаме мачовете на ЦСКА и Левски в Европа. Най-забавно беше, когато срещите бяха в един ден или една след друга. Създадохме си и нещо като традиция - при гол на червените, цесекистите черпят с бира всички на масата, при гол на Левски - сините търчат до бара. Хубави времена бяха, много мило ми стана като си припомних.
Що трябваше да правят тая лайнарщина цесекистите...не знам.
Аз продължавам да си гледам мачове с приятели левскари, не знам защо търсите някакви оправдания за това, че не можете да общувате нормално с други хора, или с такива които могат да имат различно от вашето мнение.
Когато става дума за лайнарщината, не може да има мнение, различно от фактите. Това не е като да имаш мнение дали сукманът на някоя бабичка е хубав или не. А левскарите сме достойни и принципни хора, затова и няма как да приемем лъжи и манипулации прикрити под "мнението" на припоци.
— Не човек, а желязо —
просъскал агентът фашист.
Тихо синият казал:
— Не, комунист! (◔‿◔).