Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2022 23:46

miro_rz написа:Стана 2/3 дни спама не върви. Закривай темата!!!

Toдор Кантарджиев е наложил онлайн карантина на всички с тежки и леки припоподобни симптоми, както и на контактните им.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2022 09:46

Ми то какво да спориш:
- шивача предобрил с лепилото в Столипиново и пише, че някакъв умрял отбор ЦСКА бил играел с някакъв несъществуващ ПФК Левски 1914
- пелито е сложил емотиконите и не се интересува от нищо, освен ако не е написано в Блиц, Пик, Тема Спорт, Топспорт и прочие кафяви медии
- ред нека е застанал до бика (дето даже не е на Уол Стрийт) и се мъчи да преодолее загражданията, за да рече едно жу су и, ми туу и да оскубе бялата лястовица
- Митата брои като човек с шизофренично разтстройство - 1 за 5 и вадя някакви многохилядни бройки
- делянския се чуди как да не влезе в обшия хор, щото поне имам някакъв интелект, та го избива на шеги и т.н.

Е, как да се води дискусия? Малко става като в онзи лаф, че не трябва да се бориш със свиня - ти ще се окаляш, а на нея ще ѝ стане кеф. Та така. Аре успех довечера - всичко под 3 гола разлика за Бетис би било огромна сензация, но дано успеете да вземете нещо. Това с Рома (не съм гледал мача) си е постижение - мисля, че за последните 5 години ви е втори такъв успех, след отстраняването на Олимпиакос, което, като за Бг клуб си е супер.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2022 10:23

tmanolov написа:

Ми то какво да спориш:
- шивача предобрил с лепилото в Столипиново и пише, че някакъв умрял отбор ЦСКА бил играел с някакъв несъществуващ ПФК Левски 1914
- пелито е сложил емотиконите и не се интересува от нищо, освен ако не е написано в Блиц, Пик, Тема Спорт, Топспорт и прочие кафяви медии
- ред нека е застанал до бика (дето даже не е на Уол Стрийт) и се мъчи да преодолее загражданията, за да рече едно жу су и, ми туу и да оскубе бялата лястовица
- Митата брои като човек с шизофренично разтстройство - 1 за 5 и вадя някакви многохилядни бройки
- делянския се чуди как да не влезе в обшия хор, щото поне имам някакъв интелект, та го избива на шеги и т.н.

Е, как да се води дискусия? Малко става като в онзи лаф, че не трябва да се бориш със свиня - ти ще се окаляш, а на нея ще ѝ стане кеф. Та така. Аре успех довечера - всичко под 3 гола разлика за Бетис би било огромна сензация, но дано успеете да вземете нещо. Това с Рома (не съм гледал мача) си е постижение - мисля, че за последните 5 години ви е втори такъв успех, след отстраняването на Олимпиакос, което, като за Бг клуб си е супер.

Защо да се хабя да ти отговарям, колегата го е направил перфектно.Само ще добавя, че омразата им не е само към Илиан Илиев..Varnauser
Мнение07 сеп 2022 19:28

Голяма част от сините пишещи тук не сте комплексари и никога няма да бъдете. Вие сте неРеално озлобени срещу Илиан. Сигурно има причина, но, съвземете се. :) Особено последния, с гръцката махала, който се опитва да изглежда като син патриций, но е обикновен празнодумник със зле прикрити адлерови отклонения.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2022 10:37

Пели, а ти разбра ли какво е искал да напише гагаузкия? Понякога я разбирам тази война София-провинция, макар да съм ѝ твърд противник, особено сред "гражданите" от "морската столица" - хаха, и те били столица, ама морска. И после защо имали комплекси - ми те са изтъкани от такива! Както и да е, да не прехвърляме спора - и във Варна има прекрасни хора, както и в София има абсолютни отрепки. Виж сред феновете на ЦСКА-София (София) нормални (необлъчени) хора не познавам. А някога имах приятели чорбари и си гледахме мачовете с кеф - включително аз с тях във В на Армията или те с мен в А на Герена...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2022 10:56

Колегата отвори спомени от едно време...
Понеже днес в ЕКТ играе български отбор, та се сетих как преди, вече доста, години, сядахме по кръчми и еврофутболи да гледаме мачовете на ЦСКА и Левски в Европа. Най-забавно беше, когато срещите бяха в един ден или една след друга. Създадохме си и нещо като традиция - при гол на червените, цесекистите черпят с бира всички на масата, при гол на Левски - сините търчат до бара. Хубави времена бяха, много мило ми стана като си припомних.
Що трябваше да правят тая лайнарщина цесекистите...не знам.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2022 11:03

tmanolov написа:Пели, а ти разбра ли какво е искал да напише гагаузкия? Понякога я разбирам тази война София-провинция, макар да съм ѝ твърд противник, особено сред "гражданите" от "морската столица" - хаха, и те били столица, ама морска. И после защо имали комплекси - ми те са изтъкани от такива! Както и да е, да не прехвърляме спора - и във Варна има прекрасни хора, както и в София има абсолютни отрепки. Виж сред феновете на ЦСКА-София (София) нормални (необлъчени) хора не познавам. А някога имах приятели чорбари и си гледахме мачовете с кеф - включително аз с тях във В на Армията или те с мен в А на Герена...

Щом си променил мнението за приятелите си само заради това, че подкрепят ЦСКА на Ганчев показва какъв приятел си им бил.Футболът е спорт, игра и злобата и завистта трябва да ги няма.Нямам проблем с никой от приятелите си левскари, а някои от тях са ултраси, така че търси проблема другаде, не в Гриша Ганчев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2022 11:11

TristaNNN написа:Колегата отвори спомени от едно време...
Понеже днес в ЕКТ играе български отбор, та се сетих как преди, вече доста, години, сядахме по кръчми и еврофутболи да гледаме мачовете на ЦСКА и Левски в Европа. Най-забавно беше, когато срещите бяха в един ден или една след друга. Създадохме си и нещо като традиция - при гол на червените, цесекистите черпят с бира всички на масата, при гол на Левски - сините търчат до бара. Хубави времена бяха, много мило ми стана като си припомних.

Аз продължавам да си гледам мачове с приятели левскари, не знам защо търсите някакви оправдания за това, че не можете да общувате нормално с други хора, или с такива които могат да имат различно от вашето мнение.
W84me ( Блатер) ..

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 15 сеп 2022 11:29

Я кажете сини ми приятелки, ще лапнете ли чушката в неделя подобаващо?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 сеп 2022 11:49

Срамно решение от БФС

По жалба на Илиан Илиев

Апелативната комисия след като се запозна с обстоятелствата по жалбата и я разгледа по същество:

РЕШИ:

Жалбата на Илиан Илиев е допустима и частично основателна.

Ап.К. на основание чл.62 ал.3 и във връзка с чл.6, ал.1 и чл.16, ал.2 от ДП 2022/2023, изменя решението на ДК от 07.09.2022 г., като намалява наложеното наказание по чл. 34, ал.1, т.2, т.6, т.9, предложение 3 от ДП /2022/2023/ – от забрана за изпълняване на функции /ЗИФ/ за три на ЗИФ две срещи.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2022 11:51

peliforewer написа:
TristaNNN написа:Колегата отвори спомени от едно време...

Аз продължавам да си гледам мачове с приятели левскари, не знам защо търсите някакви оправдания за това, че не можете да общувате нормално с други хора, или с такива които могат да имат различно от вашето мнение.

Когато става дума за лайнарщината, не може да има мнение, различно от фактите. Това не е като да имаш мнение дали сукманът на някоя бабичка е хубав или не. А левскарите сме достойни и принципни хора, затова и няма как да приемем лъжи и манипулации прикрити под "мнението" на припоци.
[offtopic]

Върни се в “Левски”