Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Следващия мач Интер - Барселона и ето още една загуба. И си ходим пак в ЛЕ усещам го.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
Не се защитаваха зле Аякс, но не издържаха на натиска. Ех, да беше вкарал Блинд онова положение с глава, но да не ставам алчен, Ливърпул създадоха повече. ;) Доволен съм много, че Леверкузен биха. Също съм доволен, че Тотнъм, Порто и Марсилия загубиха - един от друг по-неприятни са ми. 3:) Не, че и Спортинг не са ми антипатични, ама са бая по-малко зло от Тотнъм. :P
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Capitan5_Puyol
Вместо първото полувреме да е 0-3 за Барса, то видяхме какво се случи. Мачът нямаше нищо общо с предишните между двата отбора, но играта се брои на голове, не на положения и загубата е закономерна. От друга страна може да си има някаква негласна договорка да си разменят по една победа - 3 точки, за да прецакат Интер. И без това при ответния мач на Кампа вероятно Байерн ще са си осигурили класирането. Сега важните два мача за Барса са срещу Интер, които са зле в момента, но са си от грандовете на Европа, и не може да бъдат подценявани.
П.С. РМ, това е все едно да питаш дали баварците са абонат на Гладбах, понеже редовно падат от тях, някой път и с големи резултати. Всеки си има своя неудобен противник.
П.С. РМ, това е все едно да питаш дали баварците са абонат на Гладбах, понеже редовно падат от тях, някой път и с големи резултати. Всеки си има своя неудобен противник.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Извинявай , но от 12 мача , са ви драли в 9 , малко е прекалено ..
-
Capitan5_Puyol
И какво от това ? Накрая идва 7мия Виляреал (дето са абонат на Барса) и ги изхвърля като мръсни котета от турнира. Да бяха гледали Барса как ги бие. От Реал по същия начин отпадаха малоумно 2017 и 2018 във време, когато Барса биеше белите където ги хване. Сигурно от вчера гледаш футбол и не знаеш, че всеки отбор си има подобни противници. Навремето Левски падаше всеки мач от Нефтохимик през 90те и бяха изградили комплекс от бургазлии, падаха от тях дори и когато Нефтохимик не беше в челните места. Това е футбола...
-
Capitan5_Puyol
ImmortaL_1000 написа:Следващия мач Интер - Барселона и ето още една загуба. И си ходим пак в ЛЕ усещам го.
Провери 2018 и 2019 какво се случи с Интер, когато бяха в една група с Барса. Вторият път даже в последния мач ги бихме с резервите в Милано, а на тях им трябваше победа. Квото е Байерн за нас, това е Барса за Интер.
- insaneboy1
- Контакти:
С тая победа Нагелсман ще остане по-дълго да съсипва байерн. Вижда се, че играят от ден на ден по-лошо. Съдията и пропуските ни лишиха от победа тук, но на Камп Ноу няма да им простим.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
Capitan5_Puyol
Ще видим, и аз така мисля. Отборът е няколко нива по-слаб от машината на Флик. Фактът че като нашега им създадохме 4 чисти голови положения за 1 полувреме е показателен. Ако не бяха лигавщините на Лева и Педри дето от 5 метра бият в аут или в Нойер, спокойно си отиваше на поне 0-3. Имаше и един удар на Рафиня на сантиметри от гредата (Нойер беше в другия край на вратата и нямаше как да реагира ако удара беше малко по-точен). Иначе е хубаво за интригата в Бундеслигата, да стане по-интересно. Тъпото е че трябва Байерн да отслабне за да има шанс за различен шампион, а не другите да станат по-добри.
Оказах се прав за всичко което написах преди мача. Барселона са развиващ се отбор, със сигурност по-добър от миналата година, с по-качествена и перспективна халфова линия от тази, която беше да речем в периода 2017-2020. Впечатли ме и колко лесно оставяха непокрит играч в наказателното ни поле и стигаха топки до него. Първото им полувреме беше доста силно, с персоналните критики към Левандовски не съм съгласен и според мен трябваше да получат дузпа в неговия край, минимум 90%-во бе положението. Обаче независимо от всичко това по-голяма заслуга за цялостното впечатление от първото полувреме имаше не силната игра на Барселона, а лошият преход от атака в защита на баварците. Бяхме изключително уязвими на контраатаки и ако това бе продължило след почивката, ако не бе влязъл Горецка, със сигурност щеше да стане някоя беля. Нападателите ни бяха психически затормозени и не им тръгна играта, аз бях сигурен че това ще е до първия гол и от там мачът тръгва в друга посока. Така и стана. Трябва да бъде отличен най-вече Сане. Рано е да се правят сметки за реванша на Камп ноу или за потенциала при елиминациите, просто защото ако лошата серия в БЛ продължи треньорът е пътник и от това кой ще е новият ще зависят много неща, защото отборът има дълбочина и жажда за европейски успехи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
Capitan5_Puyol
Според мен трябваше да го уволните още след резила срещу Виляреал. Там още се видя че нещата няма да се получат в Европа и добре че не стигнахте до Ливърпул...