Селектираните "легионери" за мача с Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Селектираните "легионери" за мача с Полша

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 01:28

deepblue1963 написа:
acmilan написа:Deepblue,не виждам какво лошо има в това да коментираме спортно-техническите аспекти от футбола.Поне аз обичам да правя това,а не да си мисля,че моят отбор е най-големият каквото и да става,да псувам другите или да гледам като малоумник без да се замислям какво точно гледам.Аз обичам футбола именно защото е проста игра за интелигентни хора.Колкото до Живко Миланов,винаги ще бъде трън в очите на много хора и то само заради бившата му клубна принадлежност и роднинските му връзки по съребрена линия.Ники Михайлов може и да стане голям вратар,но е несериозно да бъде викан в националния,след като засега играе по 5 мача на година.Гошо Пеев е много добър футболист,който е пренебрегван заради един отказ да играе на пост,на който щеше да се изложи.Кишишев като бойкотира отбора заради лентата да не би да не беше викан после?Дано направим хубав мач във Варшава и Мъри да си извади изводите за отбора,резултатът не е чак толкова важен,но победата е най-добрият вариант,разбира се :)

Който и да бъде в национала-няма да се класираме.Тъй,че...Що се отнася до "коментирането"-ако отворим една тема за "сюрреализма" колко желаещи за коментар ще има?Вероятно,защото не го разбират.Много хора не разбират и от футбол(тактики,стратегии,схеми,тренировки),обаче "умират" да коментират.

Добре,ти какво предлагаш?Понеже много често отправяш забележки за коментара на тактики,стратегии,схеми и т.н.(неща,от които смея да твърдя,че разбирам до някаква степен,колкото и да не ти се вярва),би ли определил пределите на обсъждане на футбола в този форум?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 фев 2010 04:49

k_oleto написа:Д. Макриев се справя отлично в Израел - няма го :!:
Освен Ж. Желев, няма го и Вальо Илиев. Според мен точно в такива мачове трябва да бъде пробван и Асен Караславов. Ето трима централни защитници /вместо Пламен Николов и Иво Иванов напр./

Прав си!По-добре да беше извикал Макриев от Бербатов който е в много слаба форма.Освен това мисля че Стоилов няма да извика Пламен Николов,защо е определено слаб защитник!Пролича си в контролите на Литекс.Така кои играчи ще извика от А група Стоилов и те ще са :arrow: Ивелин Попов,Радостин Кишишев,Иордан Милиев,Димитър Телкийски,Иван Иванов,Мартин Камбуров,Георги Петков,Иво Иванов плюс още най-много трима ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 фев 2010 09:11

acmilan написа:
deepblue1963 написа:
acmilan написа:Deepblue,не виждам какво лошо има в това да коментираме спортно-техническите аспекти от футбола.Поне аз обичам да правя това,а не да си мисля,че моят отбор е най-големият каквото и да става,да псувам другите или да гледам като малоумник без да се замислям какво точно гледам.Аз обичам футбола именно защото е проста игра за интелигентни хора.Колкото до Живко Миланов,винаги ще бъде трън в очите на много хора и то само заради бившата му клубна принадлежност и роднинските му връзки по съребрена линия.Ники Михайлов може и да стане голям вратар,но е несериозно да бъде викан в националния,след като засега играе по 5 мача на година.Гошо Пеев е много добър футболист,който е пренебрегван заради един отказ да играе на пост,на който щеше да се изложи.Кишишев като бойкотира отбора заради лентата да не би да не беше викан после?Дано направим хубав мач във Варшава и Мъри да си извади изводите за отбора,резултатът не е чак толкова важен,но победата е най-добрият вариант,разбира се :)

Който и да бъде в национала-няма да се класираме.Тъй,че...Що се отнася до "коментирането"-ако отворим една тема за "сюрреализма" колко желаещи за коментар ще има?Вероятно,защото не го разбират.Много хора не разбират и от футбол(тактики,стратегии,схеми,тренировки),обаче "умират" да коментират.

Добре,ти какво предлагаш?Понеже много често отправяш забележки за коментара на тактики,стратегии,схеми и т.н.(неща,от които смея да твърдя,че разбирам до някаква степен,колкото и да не ти се вярва),би ли определил пределите на обсъждане на футбола в този форум?

Aбе всеки да си пише каквото иска,ама да не се взимат толкоз насериозно.Че в нашия форум имаше двама,дето толкова се бяха отплеснали,че почнаха да "мерят" на колко метра един от друг и от тъчлинията играели нападателите при 4-4-2 и при 4-3-3.Не е интересно,освен за изпитващите в треньорската школа.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 17 фев 2010 10:49

От списъка на извиканите ми се губи само Ж.Желев(разбира се аз не съм наясно с играта му в Стяуа и моментната му форма,но при този дефицит на центр.защитници,не знам)Други от "чужденците",които трябва да се следят са:Д.Макриев(най вече),А.Караславов,Г.Пеев и може би С.Генчев.И се надявам А.Тунчев да се възстанови,и да навлезе в игрови ритъм.
България !!!!

Върни се в “Национален отбор”