deepblue1963 написа:acmilan написа:Deepblue,не виждам какво лошо има в това да коментираме спортно-техническите аспекти от футбола.Поне аз обичам да правя това,а не да си мисля,че моят отбор е най-големият каквото и да става,да псувам другите или да гледам като малоумник без да се замислям какво точно гледам.Аз обичам футбола именно защото е проста игра за интелигентни хора.Колкото до Живко Миланов,винаги ще бъде трън в очите на много хора и то само заради бившата му клубна принадлежност и роднинските му връзки по съребрена линия.Ники Михайлов може и да стане голям вратар,но е несериозно да бъде викан в националния,след като засега играе по 5 мача на година.Гошо Пеев е много добър футболист,който е пренебрегван заради един отказ да играе на пост,на който щеше да се изложи.Кишишев като бойкотира отбора заради лентата да не би да не беше викан после?Дано направим хубав мач във Варшава и Мъри да си извади изводите за отбора,резултатът не е чак толкова важен,но победата е най-добрият вариант,разбира се
Който и да бъде в национала-няма да се класираме.Тъй,че...Що се отнася до "коментирането"-ако отворим една тема за "сюрреализма" колко желаещи за коментар ще има?Вероятно,защото не го разбират.Много хора не разбират и от футбол(тактики,стратегии,схеми,тренировки),обаче "умират" да коментират.
Добре,ти какво предлагаш?Понеже много често отправяш забележки за коментара на тактики,стратегии,схеми и т.н.(неща,от които смея да твърдя,че разбирам до някаква степен,колкото и да не ти се вярва),би ли определил пределите на обсъждане на футбола в този форум?