Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Абе, нашите какво имат предвид с „извиняващо се нищожество“, неслучайно са го сложили в кавички? Не вярвам да са паднали на нивото на Величко Дихонов и Стойкас, явно имат нещо конкретно наум?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Абе, нашите какво имат предвид с „извиняващо се нищожество“, неслучайно са го сложили в кавички? Не вярвам да са паднали на нивото на Величко Дихонов и Стойкас, явно имат нещо конкретно наум?
Сигурно се е извинявал на Локото за фала дето свири срещу тях :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Kotooshu написа:
За разлика от Краев, който уважително не се зарадва когато вкара гол на Ботев Враца. Явно некадърността поражда злоба срещу любимия клуб.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:За разлика от Краев, който уважително не се зарадва когато вкара гол на Ботев Враца. Явно некадърността поражда злоба срещу любимия клуб.
Няма как да знаем със сигурност, но след няколко неуспешни опита и изгонване от Левски, може вече да не му е любим клуб.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Ръководството няма абсолютно никакво морално право да се оплаква от съдиите! Сираков и Мъри избраха приятелството и левскарската връзка, сега да си траят!
Точно така. Оплакванията когато се гласува.
-
- Контакти:
Мен ми е малко... женско това оплакване от реферите. Вярно, че правилен ход за промяна изглежда няма, остава само мрънкането. Но Левски не трябваше да подкрепя Михайлов, дори и само показно да е.
Второ нарушението, от което падна нашия първи гол бе силно пресилено.
А пък за Илия Димитров ще кажа, че и Кръстев се израдва, когато вкара на Славия, а не трябваше. Вярно, извини се после, ама не трябваше да се радва така.
Второ нарушението, от което падна нашия първи гол бе силно пресилено.
А пък за Илия Димитров ще кажа, че и Кръстев се израдва, когато вкара на Славия, а не трябваше. Вярно, извини се после, ама не трябваше да се радва така.
За мен дали подкрепяш Михайлов не е от голямо значение за съдийството.
Сигурно и в БФС съдебната система е ,,независима,.
Отговорникът за съдиите е назначен не знам по какви причини ,чужденец,и го няма в България.Дори и да е тук той си защитава подчинените.Нещо като при лекарите,хора умират наказан доктор няма.
В съдийството е разпасана работа в тази ситуация.Кой от когото е зависим си свири за него.Тоест,всеки обслужва властимащите,а ние не сме такива.
Сигурно и в БФС съдебната система е ,,независима,.
Отговорникът за съдиите е назначен не знам по какви причини ,чужденец,и го няма в България.Дори и да е тук той си защитава подчинените.Нещо като при лекарите,хора умират наказан доктор няма.
В съдийството е разпасана работа в тази ситуация.Кой от когото е зависим си свири за него.Тоест,всеки обслужва властимащите,а ние не сме такива.
САМО ЛЕВСКИ!
Eminem написа:Ръководството няма абсолютно никакво морално право да се оплаква от съдиите! Сираков и Мъри избраха приятелството и левскарската връзка, сега да си траят!
Мъри пък откога гласува и подкрепя кандидати по конгресите от името на ПФК Левски? :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс