СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: СПАМ
Така е, затова се наложи второ сваляне на гащи от Лудогорец в 90 Мин.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Както провокатора дезинформатор Томето Русев обича да казва - МаринчУ бе, МаринчУ...а сега и МаринчУ и АсенчУ. Хаха. Пак Евроидиотизъм от класа.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
сините последно време са просто ненадминати в издънките ...как го правят само те си знаят?! :))) все предварително ги "печелят" мачовете и като дойде реалността ги удря яко

-
- Контакти:
Те винаги са били по издънките. Разказвача им разказа днес работата, да видим колко човека ще го признаят, че Разказвача е все по-неадекватен. Прати келеметата да бият, за да се направи на големия треньор, друго трето келеме заби на вратата и точно неговите келемета ги провалиха.
Така и не разбрах финалът защо беше в София и кой го реши това безумие. Миналата година беше също в София.
-
- Контакти:
За да може Томето Русев с пяна на уста да ти обяснява за великата синя публика и колко малко били гостите.
-
- Контакти:
Друго си беше Жаби гол да пазеше.Три купи за една година щяха да вземат
Черно море-първият шампион по футбол в България
gong - Наставникът на Септември – Славко Матич, не бе особено доволен след поражението с 0:1 от Локомотив Пловдив в София. Столичани загубиха с 0:1, а в заключителните минути имаха претенции за дузпа, която в крайна сметка не бе отсъдена.
„Честита победа на Локомотив, но не мога да кажа че е заслужена. Ако кажа какво мисля, ще ме глобят като Илиан Илиев. Не искам да давам възможност на хората да ме глобяват. Дали имаше дузпа в края? Дали някога ще има ВАР и за нас? Мисля, че днес се срещнаха два смели отбора, два равностойни отбора. Не мога да кажа, че беше много качествен мач. Имаше много единоборства. И двата отбора бяха смели и агресивни. Получихме гол, а накрая ни липсваше и късметът. Видяхте, че в заключителните минути имахме стопроцентово положение”, коментира Матич.
----------------------
Наставникът на Спартак Варна, Тодор Киселичков, смята, че много ранният червен картон на Проспер Менди беше в основата на поражението с 1:3 далеч от дома срещу Берое. Той допълни, че е необходимо качество на състава, за да може да излезе от дупката.
„Според мен този червен картон повлия изключително много. Не мога да коментирам ситуацията, но и не искам да я коментирам – най-много да ме вкарат в затвора. ........"
-=-=-=-=-=-=-
значи .....първо това го смятам за индиректна подкрепа към наказанието на Илиан ....второ за намек към некадърните съдии, това че трябва да се пази лицемерие и да не се коментират съдиите ......и трето - явно от нещастното и некадърно и продажно и корумпирано и нагло бфс пак са си свършили работата и всяват страх, а Иллиан изгърмя като бушон в случая....
„Честита победа на Локомотив, но не мога да кажа че е заслужена. Ако кажа какво мисля, ще ме глобят като Илиан Илиев. Не искам да давам възможност на хората да ме глобяват. Дали имаше дузпа в края? Дали някога ще има ВАР и за нас? Мисля, че днес се срещнаха два смели отбора, два равностойни отбора. Не мога да кажа, че беше много качествен мач. Имаше много единоборства. И двата отбора бяха смели и агресивни. Получихме гол, а накрая ни липсваше и късметът. Видяхте, че в заключителните минути имахме стопроцентово положение”, коментира Матич.
----------------------
Наставникът на Спартак Варна, Тодор Киселичков, смята, че много ранният червен картон на Проспер Менди беше в основата на поражението с 1:3 далеч от дома срещу Берое. Той допълни, че е необходимо качество на състава, за да може да излезе от дупката.
„Според мен този червен картон повлия изключително много. Не мога да коментирам ситуацията, но и не искам да я коментирам – най-много да ме вкарат в затвора. ........"
-=-=-=-=-=-=-
значи .....първо това го смятам за индиректна подкрепа към наказанието на Илиан ....второ за намек към некадърните съдии, това че трябва да се пази лицемерие и да не се коментират съдиите ......и трето - явно от нещастното и некадърно и продажно и корумпирано и нагло бфс пак са си свършили работата и всяват страх, а Иллиан изгърмя като бушон в случая....

-
- Контакти:
Сигурно е мекопишковец и не му става и затова му е крив света. Или пък е някоя нереализирана Мелиса хахаха