Ман Юнайтед -Милан
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ман Юнайтед -Милан
Айде, лека от мен
И днеска ни чакат не по-малко интересни мачове.

MuFc1878 написа:Айде, лека от менИ днеска ни чакат не по-малко интересни мачове.
Дано да не са интересни и домакините решат всичко още в пЪрвите мачове

- Ticha
- Контакти:
Ебаси лудия мач! Милан доминираше изцяло и се скъса да пропуска, а Юнайтед може би в най-слабия си мач за сезона вкара цели три гола. Роналдиньо започва да възвръща магията в играта си, но успоредно с това се е превърнал и в голям симулант...след всеки финт който не мине се тръшка на земята като разстрелян...жалко...
- deepblue1963
"Re: Леонардо: До мача с Манчестър Юнайтед ще станем още по-силни
Мнениеот deepblue1963 на 21 Дек 2009 20:38
Средна възраст-29г.Ако не най-стария,то един от най-старите отбори в Серия А.Като се има в предвид,че по-младите играчи са,всъщност тези,които почти не влизат в игра.Леонардо каза,че нови играчи няма да се купуват.Я,сега някой да ми обясни:как точно Милан ще стане по-силен,че нещо не чаткам?"
Ами вижте кога съм го написал и ми кажете-стана ли Милан по-силен?Не!Стана още по-възрастен.Чували сме много пъти клишето:"Няма стари и млади,има можещи и неможещи."Вчера на "Дж.Меаца" имаше един можещ,но стар Милан.Според мен,след сезона обувките трябва да окачат:
Дида(37г.),Неста(34г.),Дзамброта(33г.),Фавали(38г.),Одо(34г.),Зеедорф(34г.),Бекъм(35г.),Индзаги(37г.),Рома(36г.),
Амброзини(33г.).Да бъдат освободени:Каладзе,Янкуловски.Иначе ще става още по-зле.И да добавя още нещо:не може да пропускаш толкова много и да очакваш да биеш отбори като Ман Юн.Тъжно.
Мнениеот deepblue1963 на 21 Дек 2009 20:38
Средна възраст-29г.Ако не най-стария,то един от най-старите отбори в Серия А.Като се има в предвид,че по-младите играчи са,всъщност тези,които почти не влизат в игра.Леонардо каза,че нови играчи няма да се купуват.Я,сега някой да ми обясни:как точно Милан ще стане по-силен,че нещо не чаткам?"
Ами вижте кога съм го написал и ми кажете-стана ли Милан по-силен?Не!Стана още по-възрастен.Чували сме много пъти клишето:"Няма стари и млади,има можещи и неможещи."Вчера на "Дж.Меаца" имаше един можещ,но стар Милан.Според мен,след сезона обувките трябва да окачат:
Дида(37г.),Неста(34г.),Дзамброта(33г.),Фавали(38г.),Одо(34г.),Зеедорф(34г.),Бекъм(35г.),Индзаги(37г.),Рома(36г.),
Амброзини(33г.).Да бъдат освободени:Каладзе,Янкуловски.Иначе ще става още по-зле.И да добавя още нещо:не може да пропускаш толкова много и да очакваш да биеш отбори като Ман Юн.Тъжно.
Последна промяна от deepblue1963 на 17 фев 2010 10:41, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Прав си колега. Изброените от теб футболисти са на сериозна възраст, но не виждам индикации в Милан да налагат млади таланти. Един Пато не стига, а Хунтелаар не показва нужната класа.
Истина е,че имаме много възрастни играчи,но те категорично надиграха по-младите си опоненти снощи и това го видя целия свят.Така че не се притеснявайте за Милан.След великия отбор на Саки и Капело мина известно време,за да дойде времето на великия отбор на Анчелоти.Сега вероятно също ще трябва да мине време,но Милан отново ще е номер едно.За пореден път казвам,че съм доволен от играта на отбора и вярвам,че Милан може да победи на Олд Трафорд.Пък дори и да загуби-Forza Milan завинаги!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- deepblue1963
acmilan написа:Истина е,че имаме много възрастни играчи,но те категорично надиграха по-младите си опоненти снощи и това го видя целия свят.Така че не се притеснявайте за Милан.След великия отбор на Саки и Капело мина известно време,за да дойде времето на великия отбор на Анчелоти.Сега вероятно също ще трябва да мине време,но Милан отново ще е номер едно.За пореден път казвам,че съм доволен от играта на отбора и вярвам,че Милан може да победи на Олд Трафорд.Пък дори и да загуби-Forza Milan завинаги!
И аз бях за Милан,но,при положение,че съперника ти води с 3-1 на собствения ти стадион(забрави гола на Зеедорф-проблясък на гениалност),че "средните" ти хора,през второто полувреме едвам се придвижваха по терена,че "джуджето" Руни ти е вкарал 2 гола с глава да кажеш,че си надиграл КАТЕГОРИЧНО противника...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
До момента, в който Рууни вкара за 1:2, Милан си доминираха.След това се видя,че росонерите издишат. Добре, че наще заспаха та дадоха шанс на домакина да се върне в борбата за 1/4 финалите.
deepblue1963 написа:acmilan написа:Истина е,че имаме много възрастни играчи,но те категорично надиграха по-младите си опоненти снощи и това го видя целия свят.Така че не се притеснявайте за Милан.След великия отбор на Саки и Капело мина известно време,за да дойде времето на великия отбор на Анчелоти.Сега вероятно също ще трябва да мине време,но Милан отново ще е номер едно.За пореден път казвам,че съм доволен от играта на отбора и вярвам,че Милан може да победи на Олд Трафорд.Пък дори и да загуби-Forza Milan завинаги!
И аз бях за Милан,но,при положение,че съперника ти води с 3-1 на собствения ти стадион(забрави гола на Зеедорф-проблясък на гениалност),че "средните" ти хора,през второто полувреме едвам се придвижваха по терена,че "джуджето" Руни ти е вкарал 2 гола с глава да кажеш,че си надиграл КАТЕГОРИЧНО противника...
С оглед създадените положения,смятам,че резултатът е напълно незаслужен.Може би се изразих прекалено силно,но не мога да приема,че този резултат беше логичен.А и вместо този проблясък на Зеедорф,можеха да влязат десетина чисти положения,но както и да е.Просто нямахме здрав бек,даже при култовия гол на Скоулс Антонини беше извън игра и от празната му зона стана центрирането.Неста не беше играл 2 месеца преди мача с Удинезе в петък,а Тиаго Силва беше получил контузия в същия мач,която се появи отново снощи.Да не говорим,че Леонардо не трябваше да пуска Бекъм вместо Професор Зеедорф.Както казваше един култов бивш треньор на български отбор-пак казвам,доволен съм от отбора.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
MuFc1878 написа:До момента, в който Рууни вкара за 1:2, Милан си доминираха.След това се видя,че росонерите издишат. Добре, че наще заспаха та дадоха шанс на домакина да се върне в борбата за 1/4 финалите.
Да ти кажа честно,аз не тая огромни надежди за реванша,но определено ще бъде интересен мач,особено,ако късметът се обърне в наша полза.