Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Американосе, ще помогна с разбирането.
Човекът не казва, че не са буряти руснаците, а че нямат лукса да зареждат фронта безкрайно с нови хиляди и хиляди войници. Еленски има този лукс, защото досега са провели няколко мобилизации в Украйна.
Количество се има предвид в случая с "пушечно месо", а не дали някой е бурят, важен, богат, беден и т.н.
Човекът не казва, че не са буряти руснаците, а че нямат лукса да зареждат фронта безкрайно с нови хиляди и хиляди войници. Еленски има този лукс, защото досега са провели няколко мобилизации в Украйна.
Количество се има предвид в случая с "пушечно месо", а не дали някой е бурят, важен, богат, беден и т.н.
-
Принципно огромната част от пехотата не са руснаци. Така беше и по времето на СССР. Там винаги са се използвали основно други народи. Руснаците преобладават в спецназ, авиацията, ПВО, ръководните длъжности, флота и т.н., т.е. в стратегическите звена, те никога не са били пушечно месо за първите редици на фронта.
The result of MLRS HIMARS work on the base of russian occupiers in Izium
https://twitter.com/inkliuznyk/status/1 ... 3080540167
https://twitter.com/inkliuznyk/status/1 ... 3080540167
icko65 написа:boglev написа:ivan56 написа:Thurman Murman написа:ivan56 написа:Thurman Murman написа:Да, изтеглили са се. Вече е потвърден факт. Иначе щеше да е катастрофа ако се бяха оставили да ги хванат в котел. Не, че и сега не е огромен резил, но поне са се измъкнали.
Без грам заяждане.
Тъжен ли си от това което става, а именно, че руснаците отстъпват и биват прокудени от чужда държава?
Дали няма да хвърчат генералски глави в Москва след този звучен шамар.
Тъжен? Тъгата е съвсем друг нюанс чувство, което изобщо няма връзка с темата.
Мога да си призная, че ме е яд, да.
Дали ще хвърчат глави не знам. Може би трябва да хвърчат, защото за това насиране, което се случи, някой трябва да понесе отговорност. И не, защото временно(според мен), са загубили територия, а защото в загубените територии, сега ще бъдат избити като кучета, стотици, а може би дори хиляди цивилни “колаборационисти”. Така действат любимите ти украинци.
И както в Херсон, където украинците бяха попиляни и се изтеглиха до изходна позиция с колосални жертви, така можеше да се случи и тук. Но дали подценяване, некомпетентност или по друга причина, в Харков се насраха и това е факт.
И без да се заяждам и аз, съвсем честно ти казвам, че все още съм напълно убеден в крайната победа на руснаците. И знаеш ли защо? Защото просто нямат друг избор!
Според мен всеки предател трябва да си получи заслуженото и няма да се учудя ако наистина бъдат избити като кучета, това и заслужават.
Твърде разтегливо понятие е крайна победа.
Един Мариупол имат за толкова месеца, дали си заслужава такава пирова победа.
Избор винаги има, хващат си чукалата, обявяват, че "СВО" е завършила с освобождаване на Мариупол и се прибират в кочината си.
Затова и избомбиха изолатора с пленниците от Асовстал. Защото са предатели и Зеления не може да ги търпи
Идиот
Тоя 56 винаги е бил такъв.. Те и затова Черноморец Бс... Новия.. Кретат из 3ти и 4ти лиги. Щот са идиоти с голямо самочувствие и празни глави..
Хюмне варненско ти като обясниш как е възможно едновременно да сте ставали шампиони и вицешампиони и отбор създаден за кефа на фатмаците да си преписва тяхната история, тогава се включвай.
ПНХ.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Thurman Murman написа:ivan56 написа:Thurman Murman написа:ivan56 написа:Thurman Murman написа:Да, изтеглили са се. Вече е потвърден факт. Иначе щеше да е катастрофа ако се бяха оставили да ги хванат в котел. Не, че и сега не е огромен резил, но поне са се измъкнали.
Без грам заяждане.
Тъжен ли си от това което става, а именно, че руснаците отстъпват и биват прокудени от чужда държава?
Дали ще хвърчат глави не знам. Може би трябва да хвърчат, защото за това насиране, което се случи, някой трябва да понесе отговорност. И не, защото временно(според мен), са загубили територия, а защото в загубените територии, сега ще бъдат избити като кучета, стотици, а може би дори хиляди цивилни “колаборационисти”. Така действат любимите ти украинци.
И както в Херсон, където украинците бяха попиляни и се изтеглиха до изходна позиция с колосални жертви, така можеше да се случи и тук. Но дали подценяване, некомпетентност или по друга причина, в Харков се насраха и това е факт.
И без да се заяждам и аз, съвсем честно ти казвам, че все още съм напълно убеден в крайната победа на руснаците. И знаеш ли защо? Защото просто нямат друг избор!
Според мен всеки предател трябва да си получи заслуженото и няма да се учудя ако наистина бъдат избити като кучета, това и заслужават.
Избор винаги има, хващат си чукалата, обявяват, че "СВО" е завършила с освобождаване на Мариупол и се прибират в кочината си.
Това са руснаци с руско самосъзнание! Какви предатели, какви 5 лева?!
Ако теб някой дойде да те коли у вас само, защото се чувстваш и си българин?
Това може да са руснаци, но живеят в независима държава наречена Украйна, имаха предълго време да си хванат чукалата и да отидат при Путин, макар никой да не ги е тормозил и избивал още преди 2014. Вързаха се на глупостите на разни идиоти с мания за власт и сами си докарха "руският мир и освабадителите"
На 1000% съм сигурен, че ако през 2014 знаеха какви ще са последиците, никога нямаше да се хванат на шантажа на руските прасета.
Кой кога е колил някога преди 2014 година, ама не с фейкове като тоя в проф. дома в Одеса?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
boglev написа:ivan56 написа:Thurman Murman написа:ivan56 написа:Thurman Murman написа:Да, изтеглили са се. Вече е потвърден факт. Иначе щеше да е катастрофа ако се бяха оставили да ги хванат в котел. Не, че и сега не е огромен резил, но поне са се измъкнали.
Без грам заяждане.
Затова и избомбиха изолатора с пленниците от Асовстал. Защото са предатели и Зеления не може да ги търпи
Идиот
Ти беше някаква бляд, доколкото си спомням.
Тия "предатели" от завода разкатаха мамито на пияните ватници, и ако не бяха се предали по искане на Зеленски, орките още можеха да се борят с завода.
Та колко време викаш трябваше на орките да вземат един завод?
- paceto
- Контакти:
Много техника изоставена в Изюм от руснаците сега е в ръцете на украинците.
https://twitter.com/inkliuznyk/status/1 ... 1351653377
https://twitter.com/inkliuznyk/status/1 ... 1351653377
Бах това прегрупиране(по ватнишки), оставили и танковете и оръжията. :D
Какво ли е чувството на хората там, да те освободят от "освободителите" и носители на "руски мир"
Какво ли е чувството на хората там, да те освободят от "освободителите" и носители на "руски мир"