Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Едно нещо не ми стана ясно в цялата случка с Тити ... Той каза, че са прекратили договора с Macron, защото Младежа бил имал съмнение, че тая фирма била свързана с някой си Плебея. И накрая Тити дърпа 100 бона кредит да плати неустойката ... В задачата се пита - WTF ?!?
Леевски, оле

W84me написа:Допуснахме само 1 гол, в единствения мач, когато не играхме срещу отбор на ниво Б група.
ПАОК ли визираш, че там бяха 2 мача :) Ако Никиту не беше играл тото (с или без знанието на наш Насо), за да за кинтички за инфлуенсърстване на Николета (зер с 5000 лева заплата как се поддържа такъв стандарт), сега щеше да има оди на възхвала. Но няма, защото в историята няма "ако". А е толкова просто - само трябва да открием нашия кадем тип чичо Митко -не го знам кой е, Кокали-мокали, някой друг ли е, но ни трябва. Щото без късмет, нищо не става - тирето 15 пъти да са разтурили катуна, ако не беше прословутия късмет на чичо Митко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ники е играл тото и за това ли сме отпаднали от харпуните ?
Казвайте ги тези неща по рано за да не си тровим нервите, баси!
Казвайте ги тези неща по рано за да не си тровим нервите, баси!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Абе стига с тоя ПАОК, 2 месеца ще станат от мачовете с тях.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Сега покрай жената поглеждам Черешката,показаха Нойзи.Тоз човек ми беше съмнителен ,ама сега го видях неглиже.Този има вид на истински алкохолик.Как ще печели нови спонсори нямам понятие.Може би затова никой не идва.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Сега покрай жената поглеждам Черешката,показаха Нойзи.Тоз човек ми беше съмнителен ,ама сега го видях неглиже.Този има вид на истински алкохолик.Как ще печели нови спонсори нямам понятие.Може би затова никой не идва.
Не само алкохолик.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vlong написа:Сега покрай жената поглеждам Черешката,показаха Нойзи.Тоз човек ми беше съмнителен ,ама сега го видях неглиже.Този има вид на истински алкохолик.Как ще печели нови спонсори нямам понятие.Може би затова никой не идва.
То човек, какво ли не му минава през умът, ама аз снощи бях на едно напиване(коктейл било) и след, като се понамокрих взех да вдигам врява и предимно скандирах ЛЕВСКИ ОЛЕ. Та дойде един и ми разправя как бил на някакво събитие преди около месец, където били някакви бизнесмени, повечето помиярчета, но имало и доста сериозни. Та там някакъв се похвалил, че иска да спонсорира ЛЕВСКИ, но му казали "засега не помагаме, но и не пречим". Замислих се и питам, това да не би да го е казал някой гелосан, а човека каза не, но имат роднинска връзка и е с високо чело.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
Значи ,ако искаш да кажеш нещо за което се досещаш-кажи го.
Ако си сигурен в заключението си-задължително о кажи.
Страничният читател ли трябва да си развива теории -Кой е гелосаният?Кой е роднината му?
За двама гелосани знаМ ВЪВ ФУТБОЛНИТЕ СРЕДИ-РАДОСТИНЧО И ДОМУСА.
Кой на кого е роднина не знам.
Мъчиш се да съобщиш нещо ,ами кажи го,дори и да не е вярно.
Какви са тези недомлъвки и подхвърляния?
Не съм от София и не ходя на коктейли.Сядам на маса.
Ако си сигурен в заключението си-задължително о кажи.
Страничният читател ли трябва да си развива теории -Кой е гелосаният?Кой е роднината му?
За двама гелосани знаМ ВЪВ ФУТБОЛНИТЕ СРЕДИ-РАДОСТИНЧО И ДОМУСА.
Кой на кого е роднина не знам.
Мъчиш се да съобщиш нещо ,ами кажи го,дори и да не е вярно.
Какви са тези недомлъвки и подхвърляния?
Не съм от София и не ходя на коктейли.Сядам на маса.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:.... Нойзи..... Как ще печели нови спонсори нямам понятие.Може би затова никой не идва.
Нямаш понятие, нали? И аз нямам понятие как Левски ще печели нови спонсори с Нойзи. :)))
То затова е хубаво да не се перчите толкова, когато някой опитва да ви образова с туй-онуй. ;)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Аз започвам да си мисля, че самия стил на игра, който практикува отбора започва да ни пречи много на резултатите. Отбора играе комбинативен футбол, с владеене на топката, но като цяла без динамика и скорост. Единствените, които имат експлозивност са Уелтън и Роналдо, но са неефективни. В същото време нямаме търпението за обходни действия и търсене на пролуки и грешки. До голяма степен Ивелин е човек, който умее да дава пасовете при такава търпелива игра. Обаче ние се задушаваме сами, особено срещу затворени отбори. Неслучайно най-добрите ни мачове бяха срещу класни отбори, които те принуждават да играеш на високо темпо и да пресираш, когато си без топка.