Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Groucho » 09 сеп 2022 01:21

Another Maidan protester from Lviv testifies at Maidan massacre trial in #Ukraine that he was wounded by sniper from Maidan-controlled Zhovtnevyi Palace. He saw this sniper aiming at him. He was not allowed to continue because nobody is charged

https://twitter.com/i_katchanovski/stat ... e0hl9YuacQ

Kак се прави преврат по краварски, когато проектоколонията се отклони от начертания път.
Малко курабийки, няколко снайпера и отново се поема към демократичните ценности на САЩ.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 сеп 2022 02:54

Главният пропагандист на Путин, който иска да пуска ракети из Европа май е ял пердах.
Владимир Соловьов.

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 сеп 2022 02:57

Groucho написа:
ReBorn1982 написа:Става дума за мачкането на белия мъж, особено хетеросексуалния. Има тенденция вече да бъде представян като някаква мижитурка, неудачник и т.н.

Мне, според мен си коментира нещото(филм, сериал), без да прави обобщение или да критикува цялостната политика на налагане на определени модели. Т.е., според мен щеше да ползва други думи, ако имаше предвид това, което ти пишеш.

Не му следиш изказванията. Неотдавна и срещу Нетфликс възнегодува, че продукциите им били негледаеми заради цялата "политкоректност", с която са наблъскани.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 сеп 2022 08:53

ReBorn1982 написа:
Groucho написа:
ReBorn1982 написа:Става дума за мачкането на белия мъж, особено хетеросексуалния. Има тенденция вече да бъде представян като някаква мижитурка, неудачник и т.н.

Мне, според мен си коментира нещото(филм, сериал), без да прави обобщение или да критикува цялостната политика на налагане на определени модели. Т.е., според мен щеше да ползва други думи, ако имаше предвид това, което ти пишеш.

Не му следиш изказванията. Неотдавна и срещу Нетфликс възнегодува, че продукциите им били негледаеми заради цялата "политкоректност", с която са наблъскани.

Дано пусне свястна платформа за нормални филми. Веднага ще се абонирам за нея.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2022 10:40

Groucho написа:
ivan56 написа:Мъск води поне с две обиколки в това съперничество.

Що, какво толкова е направил, че да води чак па с две обиколки? Идеята му за приземяване на ракетата е добра.
Друго какво?
Бизнесът на Безос е по-реален според мен. Илонката се крепи бая от политиката на държавата.

Бизнесът на Елон не прави пари, неговото състояние се основава на увеличение на стойността на капитала в Тесла - лично за мен неясно по какви причини. Да, колите са им прилични, но е факт, че не правеха пари от тях до миналата година ... 2020 и 2021 особено са ОК - но това, което се задава няма да е приятно за никого, особено за тях ... Безос е плехара на Еконт на анаболи - по-плешив и по-богат :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 сеп 2022 12:04

boabbb написа:Бизнесът на Елон не прави пари, неговото състояние се основава на увеличение на стойността на капитала в Тесла - лично за мен неясно по какви причини.

Toва имам предвид и аз. Че е малко натрапено гуру от правителството со се всичките му тесли.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 09 сеп 2022 12:06

Айде да са им честити на полуевропейците дебилчо за крал и камилка за консортица.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2022 13:11

Това с коронясванията (вече реални, а не с Ковид :D) отклонява вниманието от нещо наистина неприятно, което предстои. ЕЦБ вдига основния лихвен процент със 75 пункта, а краварите вече го вдигнаха и те техния, даже с повече. Това означава, че централните банки тръгват на война с инфлацията, която малоумните ни управници докараха с раздаването на пари на калпак, "Ковид-облекченията" и евроатлантическите цени на енергоносителите, които се определят на база симпатия, а не цена ... Тая война обаче ще е*е майката на икономиката за поне година напред и ще ни вкара в доста шибана криза. Така че ви съветвам, че сега не е точния момент да се правят резки движения с бюджета бил той семеен, или фирмен. На някои места вече сериозно почва да се усеща ситуацията, само дано не завалят фалити като строителния сектор е най-застрашен, че тогава тая година ще стане на две или три ... То и без това си беше време за кризичка - те са циклични, само тая от 2008 закъсня със 7-8 години и затова балона се беше напомпал яко.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2022 14:11

paceto написа:Главният пропагандист на Путин, който иска да пуска ракети из Европа май е ял пердах.
Владимир Соловьов.

Изображение

То тоз кога и колкото да го бият все ще му е малко.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 сеп 2022 15:49

Groucho написа:
ivan56 написа:Мъск води поне с две обиколки в това съперничество.

Що, какво толкова е направил, че да води чак па с две обиколки? Идеята му за приземяване на ракетата е добра.
Друго какво?
Бизнесът на Безос е по-реален според мен. Илонката се крепи бая от политиката на държавата.

Хубаво, твое право е да смяташ че щатското ОЛХ и Блу Ориджин са по-реални(каквото и да значи това) от Теслите, Спейсекс и другите бизнеси на Мъск.
Лично за мен няма място за сравнение между Блу и Спейсекс, там обиколките са много повече.
Държавата(НАСА) просто му ползва услугите, за което си плаща естествено. А ги ползва, защото няма други опции или трябва да се молят на руснаците.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”